Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 2021-2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон Пишу у статті Samsung Galaxy S21

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Samsung Galaxy S21 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:22, 28 грудня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Binance Coin

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Binance Coin був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:30, 2 березня 2021 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах

--Сергій Липко (обговорення) 01:55, 12 березня 2021 (UTC)

Вікіпроєкт Транспорт

Шановний Nickispeaki, запрошуємо Вас до Вікіпроєкту «Транспорт» !
Вітаю! В історії Вашого внеску ми помітили зацікавленість темою транспорту, тому, ми запрошуємо Вас приєднатися до відповідного Вікіпроєкту. Разом із цим ми щиро вдячні вам за все, що ви зробили задля розвитку цієї теми в Українській Вікіпедії й сподіваємося, що ви продовжите. Ви можете допомогти будь-коли, прочитавши туторіал Вікіпроєкту Транспорт, а також створюючи нові статті чи шаблони та запропонувавши іншим користувачам приєднуватися до проєкту. Запитуйте та долучайтесь — давайте розвивати Вікіпедію разом!

--Kisnaak Обг.Внесок 18:49, 13 березня 2021 (UTC)

WikiGap 2021: попередні результати і додаткові можливості

Вітаю! Дякую, що долучилися до марафону WikiGap 2021, який разом із партнерами провела ГО «Вікімедіа Україна». За попередніми підрахунками, за час кампанії створено й поліпшено понад 700 статей від близько 100 учасників та учасниць.

Якщо ви створили або суттєво поліпшили принаймні дві статті за правилами марафону та Вікіпедії, ми надішлемо вам подарунки від організаторів поштою. Зв'яжемося із вами пізніше, щоб обговорити логістику відправки.

Тим часом кілька нагадувань
  • Найближчим часом ми підбиватимемо підсумки, і щоб ці результати були точними, а ваш внесок врахованим, просимо перевірити, чи додали ви шаблон {{WikiGap 2021}} на сторінки обговорення усіх створених чи поліпшених статей в рамках марафону.
  • Нагадую, що окремі подарунки передбачені, якщо ваша стаття отримає статус «доброї» чи «вибраної». Допрацювати статтю й номінувати її на отримання статусу можна до 31 березня включно.
  • І загалом закликаємо не залишати без уваги започатковані за час марафону статті та за потреби допрацювати їх. Так само закликаємо й надалі, поза марафоном, розповідати про жінок та знайомити з їхніми досягненнями мільйони читачів Вікіпедії.
  • А тим часом до 8 квітня можна продовжувати брати участь в міжнародному марафоні, який організовує «Вікімедіа Швеція» — WikiGap Challenge.

Якщо є запитання, пишіть мені особисто або на wikigapwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:49, 24 березня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті IPad Pro (3-го покоління)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті IPad Pro (3-го покоління) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:19, 29 березня 2021 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за березень—квітень 2021

Привіт! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Основне за березень
  • 10 березня завершився «Місяць культурної дипломатії України» у Вікіпедії, який «Вікімедіа Україна» організовувала вперше, разом із Українським інститутом та Міністерством закордонних справ. Про Україну написали десятками мов від англійської до асамської, а українська Вікіпедія поповнилася понад 200 статтями. Детальні результати.
  • Із 5 до 21 березня тривала українська частина WikiGap — міжнародної кампанії з написання статей про жінок. Акція проходила четвертий рік поспіль, цього разу до неї вперше долучилися українські Вікіцитати. Цьогоріч до проєкту долучилося понад 100 людей, створено й поліпшено біля 900 статей у Вікіпедії і Вікіцитатах. Детальні результати.
  • На початку березня відбулися перші засідання нових каденцій Правління і Ревізійної комісії Вікімедіа Україна. Про те, як члени Правління розподілили обов’язки, читайте тут.
Анонси
  • З 1 до 30 квітня триває «Європейська весна» — українська частина міжнародного конкурсу CEE Spring, що має на меті створення й покращення статей про Центральну і Східну Європу. Конкурс проходить сьомий рік поспіль, взяти участь і позмагатися за цінні призи можуть усі охочі.
  • Також до конкурсу «Європейська весна» пройдуть вебінари із редагування Вікіпедії. Приєднатися до тренінгів можуть усі охочі, попередньо зареєструвавшись.
    • 13 квітня о 18:00 відбудеться вебінар у партнерстві з Польським Інститутом у Києві. Форма реєстрації.
    • 20 квітня о 18:00 запланований вебінар у партнерстві з Чеським центром у Києві. Форма реєстрації.
  • До 10 квітня триває обговорення щодо зміни/покращення формату проведення конкурсів у Вікіпедії та для Вікіпедії.

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:09, 6 квітня 2021 (UTC)

Персик Мельба

Вітаю! Дякую за уточнення. Думаю, тут немає суперечності, бо прізвище англомовне, а десерт придумав француз. --Romanbibwiss (обговорення) 09:22, 9 квітня 2021 (UTC)

Добрий день! Та я що... Я тільки глянув на статтю про співачку і помітив, що вона інша - по-інакшому пишеться, то я виправив на те, як ВЖЕ пишеться... Такі речі іноді потрібно робити.... Я в укр-вікі давно. Так от, якщо якісь статті років з 10 ніхто із досвідчених вікіпедистів не править, то там може стільки тих перенаправлень може бути, що сам чорт ногу зломить. Тому я і міняю за нагоди всі перенаправлення і неоднозначності на ОДНОЗНАЧНІ і наявні назви і терміни. Я намагаюся у війни перейменувань не влазити - хай то колеги вирішують, що і як. Тим більше, якщо я в тому ще й не певен. Он, криптобіржу перейменували на сервіс обміну криптовалют... А тепер знову назад деякі хочуть. Так що якщо що - звертайтеся і я, якщо Ви не проти, буду звертатися. Гарного дня! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:39, 9 квітня 2021 (UTC)
Мені подобається Ваш конструктивний підхід. Я також не люблю війн перейменувань, але ось такі речі помічати як із цим персиком мені здається справді важливо.--Romanbibwiss (обговорення) 14:30, 9 квітня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Дніпропрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Дніпропрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:21, 15 квітня 2021 (UTC)

Гаявата — це частина безцінного спадку Буніна?

Переглядаючи історію редагування статті Пісня про Гайавату, виявив, що це особисто ви додали до неї шаблон Буніна. Якось не розумію вашої мотивації: невже переклад Буніна настільки важливий у цій статті? Нащо людині, яка читає українською мовою статтю про Лонґфелло, бачити інші твори когось, хто взагалі має лише дуже мізерне значення - це як один з проміжних, можна сказати, технічних перекладів, значенням як «підрядник» для перекладів Мирного та Олеся? Взагалі, якщо розібратись, у цій статті можливий лише один шаблон - це твори самого Лонґфелло. Ну я б іще зрозумів, якби саме цей переклад був таким видатним у творчості Олеся - тоді шаблон Олеся, при Мирного навіть не кажу. Чи ви хотіли з шаблону Буніна зробити Лонґфелло, а потім забули? Ну так же не робиться! Прошу, вилучіть цього Буніна самостійно або не ображайтесь, якщо це зроблю я. Сказати чесно - дивуюсь... Mykola Swarnyk (обговорення) 19:45, 20 квітня 2021 (UTC)

Добрий вечір! Чесно кажучи, не зовсім розумію Ваше обурення. Я хіба щось не так зробив? Я до шаблону Буніна додав його "переклади" - я ж не написав, що то Іван Олексійович написав той твір. Ні! Він просто переклав. То чого це треба забрати із шаблону? Я просто глянув, що у росіян і що в нас і зробив, як у росіян. Якщо Ви аж так наполягаєте - то можете видалити, але ж хоч аргументуйте. І щодо Мирного та Олеся - я не зрозумів, що саме Ви мали на увазі? Чи Буніну - не можна переклад до шаблону, а Мирному і Олесю - можна, бо вони - свої, українці? ;-0 Хочу для себе ці всі моменти прояснити. Будьте ласкаві, поясніть, прошу! Дякую. --Nickispeaki (обговорення) 21:09, 20 квітня 2021 (UTC)
Миколо, ну що вам ще пояснювати? Приміряйте самі до себе кілька питань. Невже ми тепер з русcкими не один народ? З яких пір? То це в нас тепер різні письменники? Що нам, накажете замість Буніна і Єсєніна тепер читати Винниченка і Олеся? Яка кому різниця, якою мовою переклад - українською, російською - російською часом іще краще читається... хіба ні? Чи українська Вікіпедія — це не та сама російська, пропущена через ґуґл-транс? З шаблончиками стільки мороки їх перекладати - то що, тепер їх викинути? Хіба Росія нам ворог? Навіть якщо тимчасово так говорять політики, нащо принижувати велику російську культуру? І нада було Союз валять? Mykola Swarnyk (обговорення) 23:18, 20 квітня 2021 (UTC)
Не хочете пояснювати - то так і треба було сказати, і не треба було пів-сторінки тут тексту писати аби лиш писати. ;-( Про Союз - я радий був, що його таки завалили і стала Україна. Якщо це щось змінить. Добраніч.--Nickispeaki (обговорення) 22:02, 21 квітня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Восток (банк)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Восток (банк) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 00:51, 3 травня 2021 (UTC)

This Month in Education: April 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 4 • April 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issuse

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 22:48, 25 квітня 2021 (UTC)

This Month in Education: May 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 5 • May 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 17:38, 27 травня 2021 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за травень—червень 2021

Привіт! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію за посиланням або скорочену — нижче.

Основне за травень
  • Громадська організація «Вікімедіа Україна» відсвяткувала 12-річчя. З моменту заснування у 2009 році організація виросла до 69 членів і членкинь та сотень інших волонтерів, які долучаються до багатьох наших проєктів. Читайте про здобутки «Вікімедіа Україна» у 2020 році.
  • Організатори міжнародної акції WikiGap Challenge оголосили результати. Серед десяти переможців — чотири редактори української Вікіпедії. Детальніше про результати акції, що тривала із 8 березня по 8 квітня в усіх мовних розділах Вікіпедії, читайте за посиланням.
  • 29—30 травня «Вікімедіа Україна» провела форум адміністраторів українських вікіпроєктів. Подія проходила вперше і була відкритою для участі всім охочим волонтерам. Загалом до презентацій, обговорень та інших сесій форуму долучилися близько 20 учасників та учасниць. Детальніший блогдопис про те, як проходила подія.
  • Із 15 травня до 5 червня в українському розділі Вікіпедії тривала акція #1Lib1Ref. Це регулярна міжнародна акція, покликана покращити перевірність фактів у Вікіпедії та допомогти наповнити онлайн-енциклопедію посиланнями на авторитетні джерела. Проєкт розрахований передовсім на бібліотекарів, але долучатися могли усі охочі. За попередніми даними, в українській Вікіпедії до акції долучилося близько 40 учасників і учасниць, які зробили майже 900 покращень; детальніші результати опублікуємо згодом.
Анонси
  • 1—30 червня триває українська частина міжнародного фотоконкурсу пам’яток природи «Вікі любить Землю». Правила участі та номінації конкурсу у 2021 році можна знайти на сайті wle.org.ua.
  • Глобальна конференція міжнародного вікіруху Вікіманія вперше пройде онлайн. Недавно організатори конференції оголосили дати проведення — із 13 до 17 серпня — і фокусну тему: 20-річчя Вікіпедії. Уже почалося подання пропозицій до програми, воно триватиме до 18 червня. Більше про Вікіманію 2021 та потенційні можливості підтримки від «Вікімедіа Україна» для участі у ній дізнавайтеся із блогдопису.
  • У Вікіджерелах, сестринському проєкті Вікіпедії, триває конкурс «Книжкова Шафа». До 31 серпня всі охочі можуть долучитися до вичитування двадцятитомного зібрання творів Івана Франка. Призи і пам’ятні сувеніри отримають усі активні учасники й учасниці, які дотримаються правил конкурсу та Вікіджерел.

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:31, 8 червня 2021 (UTC)

This Month in Education: June 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 6 • June 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:57, 23 червня 2021 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за червень—липень 2021

Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна».

Найцікавіше за червень та поточні події

1. У червні пройшов фотоконкурс «Вікі любить Землю» 2021 в Україні, метою якого є побудувати якомога ширшу базу вільних фотографій пам’яток природи України.

Загалом на конкурс цього року подано понад 11 тисяч фотографій від 330 учасників та учасниць. Із цим результатом Україна є другою країною серед 35 країн, які задекларували свою участь у конкурсі.

2. За червень «Вікімедіа Україна» надала два гранти на відвідування подій для фотографування для Вікіпедії — форум інтернет-діячів iForum та Книжковий Арсенал. У результаті Вікісховище поповнилося понад 200 фотографіями, і серію статей Вікіпедії проілюстровано вперше.

Про те, яку підтримку «Вікімедіа Україна» надає спільноті вікіпроєктів, читайте за посиланням.

3. Зараз триває кілька тематичних марафонів у Вікіпедії за підтримки ГО «Вікімедіа Україна». Обирайте цікаву вам тему, долучайтеся і отримуйте сувеніри за активну участь:

4. У першій половині вересня «Вікімедіа Україна» планує провести щорічну Вікіконференцію — конференцію, присвячену Вікіпедії, вікіпроєктам та вільним знанням. Цього року вона пройде у гібридному форматі: поєднання онлайн-зустрічі та живих локальних зустрічей у кількох містах.

Зараз ми відкриваємо зголошення до організаційної команди конференції — як загальноукраїнської оргкоманди, так і організаторів місцевих зустрічей.

Дізнавайтеся більше та зголошуйтеся до 15 липня включно за посиланням.

Міжнародні новини

Розповімо також про кілька важливих новин міжнародного вікіруху:

1. Цього літа проходять вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа — глобальної некомерційної організації, яка підтримує Вікіпедію та інші вікіпроєкти. Це найвищий керівний орган Фонду Вікімедіа; частина його складу обирається спільнотою редакторів вікіпроєктів.

Зголошення кандидатів завершилося у червні, а зараз починаються їхні кампанії. Проголосувати можна буде у серпні. Усі деталі — за посиланням.

2. 13-17 серпня пройде щорічна глобальна конференція Вікіманія. Цьогоріч вона вперше пройде в онлайн-форматі, а темою буде 20-річчя Вікіпедії.

Також постійно триває прийом заявок на мікрогранти та стипендії на тренінги. Вікімедіа Україна може оплатити покупку книжок чи покрити вартість участі в онлайн вебінарі, якщо це допоможе вам збагатити вікімедійні проєкти.

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:47, 12 липня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Восток (банк)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Восток (банк) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:49, 25 квітня 2021 (UTC)

This Month in Education: July 2021

This Month in Education

Volume 10 • Issue 7 • July 2021


ContentsHeadlinesSubscribe


In This Issue

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:32, 3 серпня 2021 (UTC)

Вікіманія 2021: Стипендії на онлайн-участь від «Вікімедіа Україна»

Привіт!

13-17 серпня пройде Вікіманія — щорічна глобальна конференція для міжнародного вікіруху. ГО «Вікімедіа Україна» відкрила зголошення на стипендії на віртуальну участь у Вікіманії.

Підтримку надаємо активним членам та членкиням української вікіспільноти. Стипендія може покривати витрати, необхідні для онлайн-участі у конференції: наприклад, вартість технічних аксесуарів чи догляду за дітьми на час Вікіманії. Якщо вас це цікавить, запрошуємо подавати заявку до 8 серпня включно.

Детальні умови читайте за посиланням.

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна». --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:42, 31 липня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Україна вражає

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Україна вражає був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:38, 28 листопада 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Мікульська Валерія Вікторівна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мікульська Валерія Вікторівна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:37, 28 листопада 2019 (UTC)

Сторінку Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва номіновано на вилучення

Стаття Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 листопада 2019. Що ще можна зробити? --Mcoffsky (обговорення) 11:39, 24 листопада 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Солар II

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Солар II був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 12:05, 8 червня 2021 (UTC)

Етикет

Ви, напевно, розумієте, чому я зараз це пишу, тому не наводитиму диф. Я бачив, що Ви вибачились, проте процитую Вікіпедія:Етикет. «Обговорюйте факти, не переходячи на особистості.» «Не давайте прізвиськ та не вдавайтесь до особистих нападок на інших учасників чи зроблені ними редагування.» «Інші користувачі не бачать Вас та не знають нічого про Ваш настрій. Іронія не є завжди очевидною, та написаний текст може видаватись грубим. Добирайте слова обережно — інші користувачі можуть думати не те, що Ви маєте на увазі.» Напевно, Вам слід би було звернутись на сторінку обговорення колеги і ще раз щиро вибачитись. --Олег (обговорення) 15:50, 20 лютого 2020 (UTC)

Як Ви й казали, пане Олегу, я тут. А тут я для того, щоби вимагати рівних прав для всих, бо за найменші слова спротиву, навіть такі, котрі один з адмінів трактує за такі, що можуть призвести до суперечок, я вже одразу отримую попередження, а тут за прямі образи тільки дружнє нагадування про етикет. Так бути не може, тут має бути, принаймні, попередження. --Юрко (обговорення) 17:12, 20 лютого 2020 (UTC)
Пане Юрко, я вважаю нормальним звертатись по-дружньому, якщо користувач не помічений в частих порушеннях. Не думаю, що Ви зможете вказати, що я десь вчиняв не так. Якщо порушник — рецедивіст, так — мій тон може бути іншим. У мене до пана Миколи є претензії і я їх висловлюю (останній приклад), але я не пам'ятаю, щоб це стосувалося саме етикету або образ. На його сторінці я теж не помітив закидів щодо цього. Не думаю, що ця ситуація наразі варта чогось більшого. --Олег (обговорення) 18:01, 20 лютого 2020 (UTC)
Гаразд, я зрозумів, це ж по дружньому все, і вибачення чудове поросто: "Окей, за (образа вилучена) вибачаюсь", сама приємність. Не розумію, як можна насмішку з повторною образою вважати за вибачення і ще мати претензії до того, кого обізвали. Подвійність, така подвійність...--Юрко (обговорення) 19:34, 20 лютого 2020 (UTC)
Виправив і ще раз вибачаюся. --Nickispeaki (обговорення) 16:02, 21 лютого 2020 (UTC) І чекаю на відповіді там --Nickispeaki (обговорення) 16:02, 21 лютого 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Литвин Олександр Валеріанович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Литвин Олександр Валеріанович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:54, 1 квітня 2021 (UTC)

Допомога новачкам

ВІтаю!

Тимчасово вилучив вас зі сторінки наставників новачків, тому що після впровадження Домашньої сторінки новачків, яка створюється автоматично після реєстрації, на якій новачкам система дає наставників до яких вони можуть звернутися по допомогу. У вас СО захищена аж до червня 2021 року, відповідно ніхто з новозареєстрованих до вас звернутися до цього часу не зможе. Розумію, що зараз у нас напасть вандалів і це вимушені міри, але багато хто з новачків зрозумівши, що допомоги не буде більше не прийдуть. --Mykola Обг 14:21, 25 грудня 2020 (UTC)

Вітаю. Так, розумію. Дякую, що повідомили. А то я вже почав думати - а чого новачки не пишуть? До речі - а чого не писали, коли не захищена була? Сьогодні ще й листа отримав. Зараз гляну, що там вандал написав. --Nickispeaki (обговорення) 23:59, 26 грудня 2020 (UTC)
Якщо від цього або цього, то в мене крім матюків там нічого не було. --Mykola Обг 00:02, 27 грудня 2020 (UTC)
Від першого. Мені от цікаво - ХТО за цим стоїть?! Добре, якщо це якийсь дурко... Це простіше - і його вирахувати, зрештою йому може просто набриднути. Але якщо за цим стоїть якась організація... Типу із фсбшними коріннями, то може бути набагато довше. Але ж має бути якийсь вихід? Дієвий спосіб покласти цьому край! Вони (чи він) тероризують не тільки Вас і мене, перепадає добрячій частині активних вікіпедистів. Псують нерви, а новачків і відігнати можуть! ;-( Якщо є ідеї - дайте знати. Правда, треба ще подумати, як контактувати, щоб вандал нічого не зрозумів.... --Nickispeaki (обговорення) 00:10, 27 грудня 2020 (UTC)
Я спочатку думав, що це той, що вже не перший рік тут створює акаунти і залишає де тільки можна репліки типу такого ред. № 27402333 (до речі, вже майже рік так ніхто і не приховав, хоч і на ЗА), але інколи мені здається, що це не він. Теперішній якийсь взагалі без руля. Перевірка ЧЮ нічого доброго не дає. Особисто я за цей час, що тут антивандальною діяльністю займаюсь це якось вже пропускаю мимо, привиклося), з деяких його реплік і малоактивності адмінів буває обідно, але проходить). --Mykola Обг 00:30, 27 грудня 2020 (UTC)

Чи знаєте Ви?

Вітаю!

Чи знаєте Ви, що якась там збірна якоїсь там Африки, ... десь там у якійсь Японії ... щось та таки виграла? Ні ? — то гляньте у «Новини» на Головній.

Чи знаєте Ви, що не якийсь там ..., а український автогонщик, і не якоїсь там ..., а України, і не десь там, а на трасі Формули-1 П'єро Таруффі (тільки з 2006 року - це, звичайно, не Монза, але...) здобув кубок з дрифту в «Автомотоспортових іграх» FIA (англ. FIA Motorsport Games Drifting Cup)?[1]

Ні ? ... Тож і читачі УкрВікі також не знатимуть, доки Ви не виправите, чи не допоможете мені це виправити.

Перепрошую за жартівливий тон повідомлення, і прошу допомогти мені, а краще зробити це за мене (Інтернет і час обмежені) і, якщо ця подія таки головніша за африканське регбі, втулити її на головну у «Новини». Я не знаю, як то робиться. Дякую, --Biletsky Volodymyr (обговорення) 06:56, 4 листопада 2019 (UTC)

Подія відбулася у суботу. Я про цю подію написав у неділю тут, можете скористатися текстом звідти.

  1. Australia and Ukraine win first Motorsport Games gold medals. MSN. Sport (англійською) . Процитовано 2 листопада 2019.
День добрий! :-) І я радий Вас чути! (а колись може і побачимося! :-) )
Та так... Там на Головній ото таке періодично відбувається. Один колега (видно, новачок) взагалі всунув на днях, що Конгресс (саме так - із двома сс!) почав голосувати за імпічмент Трампа! І воно висіло 2 дні. ;-0 Та воно нічого, якби ТАКИ голосували, аж ні! Тільки до 22 листопада мають опублікувати стенограму Трамп-Зеленський (ну оце ж треба ТАК про себе нам заявити - якась там Україна доклала руку до імпічмента САМОГО президента США! ;-0 8-0 а якщо чесно, то я, вибачайте на слова, давно вже чекаю, коли того дурка Трампа турнуть! Переплюнував, мабуть, всіх папєрєдніків! Включно із Джорджем Бушем!). А повертаючись до наших реалій. Ок. Спробую додати. Щодо самого процесу - то трохи здивований, що Ви ще не освоїли його. Заходите на Головну, там де блок У новинах є меню-посилання Перегляд (малесенькими буквами), натискаєте його і - вуаля! "А ларчік просто аткривался"! :-) Я розумію, що воно .... так нетрадиційно зроблено, що не кожен здогадається! Я до цього дійшов "методом научного тика" - просто колись тикав в усе і дивився, що буде. Навіть тоді (це десь було в 2008, чи 2009 році) вже все більш-менш серйозне було захищене нашими адмінами, то навіть у ті далекі роки нічого особливого зламати я не міг! ;-) А от вже у САМОМУ розділі то можна зламати... Але ж ... Туди не так просто потрапити, еге ж? ;-) То такий захист від дурня - кнопку, де є редагування назвати Перегляд! Ок. Зараз ще раз пройдуся по всім меню, щось ще згадаю-підскажу! --Nickispeaki (обговорення) 10:49, 4 листопада 2019 (UTC)
Ще таке - раз ми вже хочемо все по-серйозному, то треба було статтю про гонщика відпатрулювати - все-таки, як-неяк - її ж читати будуть після потрапляння на Головну! Із досвіду знаю, що потрапляння на Головну - то десь +100 переглядів на день до переглядів статті. І ще - бажано додавати не лише посилання із текстом, а й ДЖЕРЕЛО із датою - у даному випадку - Еспресо, 3 листопада 2019. --Nickispeaki (обговорення) 11:00, 4 листопада 2019 (UTC)
Забираємо ізоляцію і ко. Розізолюємо! :-) Вуаля! Тепер і на Головну можна! :-) ;-Р --Nickispeaki (обговорення) 11:04, 4 листопада 2019 (UTC)