Обговорення користувача:O.maistrenko

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Dim Grits у темі «Ґ-диверсія» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Парламент Гамбії[ред. код]

я розумію не ваша тема, але могли доповнити, плз.--Many baks (обговорення) 18:43, 22 березня 2013 (UTC)Відповісти

Шановний, Many baks, наразі не можу фізично. Можливо пізніше доповню. --O.maistrenko (обговорення) 21:41, 22 березня 2013 (UTC)Відповісти
Дякую!--Many baks (обговорення) 21:45, 22 березня 2013 (UTC)Відповісти

Місяць мікродержав Європи[ред. код]

Вітаю! Дякую ще раз, що долучилися до Тижня! Хотів з Вами порадитися щодо шаблону "Ліхтенштейн в темах", точніше, його наповнення. Справа в тім, що у цьому шаблоні є посилання на не існуючий Список річок Ліхтенштейну. Проте, в УкрВікі є стаття Список водойм Ліхтенштейну. Можливо, у шаблоні варто дати посилання на поки що не існуючу категорію "Річки та канали Ліхтенштейну". Бо у статті зі списком водойм є інформація і про озера, і про річки та канали. А категорії ми заповнимо статтями про окремі водойми.

Ось такі міркування. З повагою, --Dmytro Lomonosov (обговорення) 17:42, 28 березня 2013 (UTC)Відповісти

Вітаю! Мені й самому цікаво дізнатися трохи більше про маленьку країну, тому з радістю дописую використовуючи перерви в основній роботі. :-)
Стосовно Вашої пропозиції: погожуюся відносно запропонованої зміни шаблону. Статтю Список водойм Ліхтенштейну зробити основною в категорії "Річки та канали Ліхтенштейну". І на цю статтю також додати посилання в Географія Ліхтенштейну.
З повагою, --O.maistrenko (обговорення) 21:09, 28 березня 2013 (UTC)Відповісти
Знову додав трохи до Вашої статті "Географія Ліхтенштейну". --Dmytro Lomonosov (обговорення) 12:01, 29 березня 2013 (UTC)Відповісти

Coursera[ред. код]

Вітаю! Доповнив колись започатковану Вами статтю та висунув її на добру. Запрошую висловити власну думку щодо неї. Буду вдячний за будь-які коментарі. Volodymyr D-k (обговорення) 11:05, 25 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії O.maistrenko!

В минулому ви створили 26 статей Вікіпедії та додали 139 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 01:47, 24 квітня 2014 (UTC)Відповісти

Ґ-диверсія[ред. код]

Доброго дня, вікікориснику O.maistrenko!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)Відповісти