Обговорення користувача:OffeyO

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Fed4ev у темі «Редагування в статті Дервіш і смерть» 4 місяці тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, OffeyO!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 17:55, 16 березня 2018 (UTC)Відповісти

Будь ласка, перевірте свою електронну пошту[ред. код]

Вітаємо, OffeyO: Будь ласка, перевірте свою електронну пошту! Тема: "The Community Insights survey is coming!" Якщо у вас є які-небудь запитання, будь ласка, надішліть електронною поштою surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 17:30, 25 вересня 2020 (UTC)Відповісти

Xin vui lòng kiểm tra email của bạn[ред. код]

Xin chào OffeyO: Xin vui lòng kiểm tra email của bạn! Chủ đề: "The Community Insights survey is coming!" Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi nào, vui lòng gửi email tới surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 18:24, 25 вересня 2020 (UTC)Відповісти

Редагування Novavax[ред. код]

Вітаю, скасував ваше редагування в першу чергу через слово розробка на позначення процесу. Як на мене, то розробка це результат, а процес це розроблення, якщо ви хочете вказати на повторювану дію, то це розробляння. Будь ласка, зверніться на [1] якщо вам потрібно більше інформації. --Igor Yalovecky (обговорення) 00:16, 23 квітня 2021 (UTC)Відповісти

Сартр[ред. код]

Вітаю! Загалом це справді хороша ідея, написати про критичні речі щодо Сартра. Можливо, для цього потрібен окремий розділ у статті, але просто одне речення без посилань на джерела тут не годиться. Якщо маєте час, будь-ласка вдоскональте статтю про Сартра в аспекті його критики, посилаючись на авторитетні джерела. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 20:36, 12 січня 2023 (UTC)Відповісти

Редагування в статті Дервіш і смерть[ред. код]

Ваші дії в згаданій статті виглядають як вандалізм. Видалення понад 10% абсолютно нейтрального, підкріпленого джерелами тектсу не виглядає як конструктивна дія. Коментар "видалив згадки на російських акадєміків" взагалі неадекватний, бо два джерела з видаленого вами абзаца — українські і україномовні. Це щодо конкретно цієї статті. Я роблю відкіт вандального редагування, але виправлю дещо, згідно зі слушними зауваженнями щодо правопису і стилістики, за це спасибі.

Загалом, дивлячись на ваш внесок у проєкт, вам слід припинити видаляти інформацію за формальною підставою згадок росіян чи посилань на російські джерела. В деяких випадках, як-от списки російськомовних перекладів, це зрозуміло і корисно, ви борете наслідки невичитаного перекладу з російської. Але не слід робити це некритично, вчитуйтесь. Якщо там нема пропаганди або "інтересів.., які можуть спотворити наведену інформацію", то ваші видалення є вандалізмом, як у нашому випадку.--fed4ev (обговорення) 09:42, 18 січня 2024 (UTC)Відповісти

перенаголошення на совєтсько-російських джерелах в українській Вікі потрібно виправляти, позаяк в іншомовних редакціях Вікіпедії такі джерела найчастіше відсутні. Потрапляли вони сюди від вбогого машинного перекладу - звідси і вбога буквальність текстів, і російські джерела.
Стаття про Селімовича не виняток: якщо ви переглянете, згадки про російських критиків на кшталт Льва Аннінского та совєтскіх літєратуровєдов є лише у російській, тоді як відсутні навіть у сербській.
Варто переглянути свої погляди на наповнення української Вікіпедії, котра не має бути україномовною версією російської, а творитися автономно, де російські джерела можуть бути лише останніми серед рівних --OffeyO (обговорення) 12:36, 18 січня 2024 (UTC)Відповісти
"згадки про російських критиків на кшталт Льва Аннінского та совєтскіх літєратуровєдов є лише у російській" тому що хтось із росіян переклав з української мою статтю у 2016 році, ви можете пересвідчитсь у тому, порівнявши історії редагувань. А я користувався наявними на той момент джерелами (російськомовне видання з дідівської бібліотеки, українською книгу видали за рік-півтора після публікації статті в Вікіпедії). Дивіться, я не заперечую вашої боротьби з російськими впливами в Україні і в Вікіпедії українською зокрема. Просто майте глузд. У видаленому Вами абзаці про жанрову специфіку посилання на україномовні джерела, на сучасного українського науковця, який в свою чергу критично згадує своїх радянських україно- і російськомовних колег (не знаю його мотивації, але мабуть це академічна чеснота: згадати тих, у кого вчився і на чиїх плечах стоїш). Формальне, без розбору в деталях, видалянство "всього російського" це вандалізм, тобто зумисне псування енциклопедії. Конкретно тут це ж важливе питання, до якого жанру відноситься книга, про це є тривала цікава дискусія літературознавців, а після вашого редагування про це залишилося пару слів у картці-шаблоні і одне в визначенні теми статті. Стаття суттєво втратила в змісті. Не робіть так.--fed4ev (обговорення) 13:58, 18 січня 2024 (UTC)Відповісти