Обговорення користувача:Pavlo Chemist/Архів 4

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Прийміть вітання з Новим роком та Різдвяними святами! Вітаю з роком нових надій, нових можливостей та нових звершень. Прийміть щиру вдячність за вашу працю на цьому проекті і внесок до нашої Вікіпедії, він не залишиться непоміченим громадою. Вдачі у нових великих справах розвою нашої енциклопедії та досягнення усіх запланованих бажаних цілей на цьому шляху. Вірних помічників Вам у цій справі. Веселих свят! Dim Grits 19:43, 31 грудня 2017 (UTC)

Шаблон:Речовина

Шановний @Pavlo Chemist:, можна Вас попросити доповнити шаблон? В ідеалі зробити його ідентичним, і взаємозамінним, до відповідного із англійської? Зараз по можливості перекладаю статті про речовини із англійської. Полів значно більше. Частину даних воно взагалі бере із вікіданих. Сам пробував розібратися, але не зумів (. З повагою, --Dars (обговорення) 15:18, 8 січня 2018 (UTC)

Доброго дня, @Dars:. Коли я цим шаблоном займався, я намагався зробити його "ідентичним" до англійського. З того часу в англійській Вікіпедії вони все змінили і синтакс нашого шаблону відображає їхній старий шаблон. Я колись глянув на новий англійський шаблон і зходу не зміг розібратися. Зараз в мене, на жаль, зовсім нема на це часу. Спробуйте попитати в кнайпі, в нас багато умілих людей, може хтось захоче взятися. --Pavlo Chemist (обг.) 15:25, 8 січня 2018 (UTC)
Дякую, буду пробувати щось. --Dars (обговорення) 15:28, 8 січня 2018 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії!

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Pavlo Chemist/Архів 4!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)

Неперекладені статті з математики не відкриваються

Доброго здоров'я, пане Павле!

Щось сторінка Користувач:PavloChemBot/Неперекладені_сторінки/Математика вже й у бразуерах не відкривається, і в списку спостереження не з'являється. Чи, бува, нема в ній якоїсь помилки, чи, може, розмір вже критичний? Якщо друге, то, може, відділити від математики комп'ютерні науки?

З повагою, --Olexa Riznyk (обговорення) 21:10, 30 січня 2018 (UTC)

Доброго вечора, пане @Olexa Riznyk:! Дякую за повідомлення. Виглядає так, що сторінки завеликі. Може розбити їх всі на декілька, наприклад по тисячі внесків, які необхідно перекласти? --Pavlo Chemist (обг.) 19:55, 1 лютого 2018 (UTC)
Наскільки я розумію, якось розбити треба. Як саме — то як Вам простіше, в першу чергу. Логічно було би розбити не за кількістю, а підгалузями, але якщо це надто складно, то буде добре й за кількістю. З повагою, --Olexa Riznyk (обговорення)
добре, спробую як тільки зможу (що, на жаль, може тривати...) --Pavlo Chemist (обг.) 10:05, 2 лютого 2018 (UTC)