Обговорення користувача:Prushynskiy

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: TohaomgBot у темі «Місяць Української революції та державності» 5 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Оголошення[ред. код]

Доброго часу дня, ви є частиною категорії "Користувачі проти гомофобії", тому вирішив написати Вам стосовно створення спільноти для нас у мережі Facebook. (https://www.facebook.com/groups/1561535647401924/) Ця спільнота створена для організованого спротиву і координації ЛГБТ-дописувачів чи друзів ЛГБТ, проти гомофобії в Українській Вікіпедії. Це дуже важливо, оскільки Вікіпедія - це джерело інформації для більшості українців, і неприпустимо, щоб будь-які фобії впливали на правдивість тої чи іншої інформації. У цій спільноті ми будемо ділитися нашими досягненнями та "червоними точками" - статтями, що потребують змін чи обговорення. Ivatovi (обговорення)

Запрошення[ред. код]

Запрошення до участі в тижні народів Росії[ред. код]

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо[ред. код]

Вітаю @Prushynskiy:, запрошую вас до участі у вересні (за 2 тижні) у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися.--Yasnodark (обговорення) 12:55, 19 серпня 2016 (UTC)Відповісти

Пропозиція[ред. код]

Prushynskiy вітаю!Щиро сподіваюсь, що вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада (Тижні неолімпійських та дефлімпійських видів спорту). Приурочується до проводимих зараз Всесвітніх ігор (масові прямі трансляції на Першому національному) та Дефлімпійських ігор (щоденники на Першому національному) задля підвищення відвідуваності укрвікі та у зв'язку з надактуальності теми.--Yasnodark (обговорення) 14:01, 24 липня 2017 (UTC)Відповісти

Веломісяць у Вікіпедії![ред. код]

Вітаю, дорогий велосипедисте! Радий повідомити, що з 22 серпня по 22 вересня в нас проходитиме Веломісяць. Закликаю долучитись до конкурсу з наповнення статтями на велотематику української Вікіпедії і здобути цінні призи, перемігши в ньому!
З повагою, голова оргкому Звірі 11:22, 19 серпня 2017 (UTC)Відповісти

Місяць Української революції та державності[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 20:59, 15 листопада 2018 (UTC)Відповісти