Обговорення користувача:PsichoPuzo/Архів 9

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Earth Kosmoglobal у темі «Козеня для Вас!» 11 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Стаття Руденко Роман Миколайович

Вітаю! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Руденко Роман Миколайович. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви доробили статтю, приберіть це повідомлення (щоб статтю не вилучили в процесі вашої роботи, поставте шаблон {{Редагую}}). Із запитаннями можете звертатися до мене. — Kharkivian (обг.) 15:10, 7 лютого 2023 (UTC)

Стаття Ігнатенко Віктор Володимирович

Вітаю! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Ігнатенко Віктор Володимирович. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви доробили статтю, приберіть це повідомлення (щоб статтю не вилучили в процесі вашої роботи, поставте шаблон {{Редагую}}). Із запитаннями можете звертатися до мене. — Kharkivian (обг.) 15:11, 7 лютого 2023 (UTC)

Порушення авторських прав у статті 3-тя бригада оперативного призначення НГ (Україна)

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю 3-тя бригада оперативного призначення НГ (Україна), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://storm.mvs.gov.ua/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю 3-тя бригада оперативного призначення НГ (Україна).

Надалі пропонується:

CC-BY 4.0--PsichoPuzo (обговорення) 18:17, 9 лютого 2023 (UTC)
Де це вказано на цьому сайті? --Kharkivian (обг.) 04:28, 10 лютого 2023 (UTC)

Порушення авторських прав у статті 15-й мобільний прикордонний загін

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю 15-й мобільний прикордонний загін, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://storm.mvs.gov.ua/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю 15-й мобільний прикордонний загін.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному вебсайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті 15-й мобільний прикордонний загін, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 01:17, 10 лютого 2023 (UTC).

Попередження

Вітаю. Попереджаю Вас, що відновлення тексту, який порушує авторські права є досить серйозним порушенням правил Вікіпедії, серед яких ВП:АП, а також може трактуватися як порушення ВП:ВР. Перед відновленням тексту впевніться, що він є вільним і не захищається авторським правом. Будь-який текст, що береться із сайтів за замовчуванням вважатиметься таким, що захищений авторським правом, окрім випадків де прямо зазначено, що він вільний для використання для будь-яких цілей. --Andriy.v (обговорення) 21:12, 10 лютого 2023 (UTC)

Гадаю вам також буде корисно перечитати Вікіпедія:Авторські права.--PsichoPuzo (обговорення) 21:35, 10 лютого 2023 (UTC)
PsichoPuzo, у вас попереднє блокування було 4 дні. Якщо ви не припините війни редагувань, то наступне буде вже 7.--Анатолій (обг.) 13:10, 11 лютого 2023 (UTC)
Припиню вказувати на ваші порушення?--PsichoPuzo (обговорення) 13:11, 11 лютого 2023 (UTC)

Привіт. Отут можна ознайомитися із законом про авторській права. Витяги:

  • Виключне право автора (чи іншої особи, яка має авторське право) на дозвіл чи заборону використання твору іншими особами дає йому право дозволяти або забороняти: (...) переклади творів. (хоча інші пункти там теж важливі)
  • Перекладачі і (або) автори інших похідних творів користуються авторським правом на створений ними твір за умови дотримання ними прав автора, твір якого зазнав перекладу, адаптації, аранжування або іншої переробки.

--Piramidion 13:30, 11 лютого 2023 (UTC)

Порушення авторських прав у статті 5-й окремий штурмовий полк (Україна)

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю 5-й окремий штурмовий полк (Україна), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і є дослівним перекладом таких джерел: https://militaryland.net/news/ukraine-is-forming-new-brigades/ https://militaryland.net/ukraine/armed-forces/5th-assault-regiment/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю 5-й окремий штурмовий полк (Україна).

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • Ви також можете перекласти зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.

Якщо ви робили переклад зі статті з іншого мовного розділу Вікіпедії, будь ласка, додайте на сторінку обговорення статті шаблон:перекладена стаття. --Kharkivian (обг.) 11:28, 11 лютого 2023 (UTC).

Сторінку Категорія:Усі незавершені статті номіновано на вилучення

Стаття Категорія:Усі незавершені статті, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 березня 2023. Що ще можна зробити? — NickK (обг.) 21:36, 2 березня 2023 (UTC)

Храми Олександрії (Кіровоградська область)

Вітаю. Скажіть, будь ласка, ви плануєте написати цю статтю, найближчим часом? --Leonst (обговорення) 21:13, 11 квітня 2023 (UTC)

А в чому проблема?--PsichoPuzo (обговорення) 22:06, 11 квітня 2023 (UTC)
Ви поставили посилання на цю неіснуючу статтю, як головну у розділі про храми міста. Та ще й дали до неї виноску, що взагалі не відповідає підходам до оформлення статей. Але якщо ви найближчим часом створите цю статтю, то видаляти те посилання не знадобиться. --Leonst (обговорення) 20:08, 12 квітня 2023 (UTC)
Чому не відповідає? Посилання на статті до написання створюються й це звичайна практика.--PsichoPuzo (обговорення) 20:25, 12 квітня 2023 (UTC)
Не відповідає, бо не ставиться виноска у шаблон Мейн. --Leonst (обговорення) 17:29, 13 квітня 2023 (UTC)
У вас є якась настанова на яку ви посилаєтесь?--PsichoPuzo (обговорення) 18:42, 13 квітня 2023 (UTC)

Запит на оцінку ваших дій

Вітаю. Подав запит на оцінку ваших дій в статті Православна церква України на сторінці Вікіпедія:Запити на оцінку поведінки користувачів --Mike.Khoroshun (обговорення) 19:11, 1 травня 2023 (UTC)

Блокування від 2 травня 2023

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з війною редагувань для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вітаю. Скасування явно невандальних редагувань іншої особи без пояснення розцінюється як порушення ВП:ВР (див. ред. № 39373776). Прошу більше так не чинити, інакше на наступний раз блокування буде здійснене на триваліший строк. Сподіваюсь на розуміння.--Andriy.v (обговорення) 18:51, 2 травня 2023 (UTC)

Ви диф переплутали трохи ред. № 39373587, й адресата.--PsichoPuzo (обговорення) 18:54, 2 травня 2023 (UTC)
Ні, адресат та диф вірні.--Andriy.v (обговорення) 18:58, 2 травня 2023 (UTC)

Порушення правил блокування

@Andriy.v: Ви розумієте, що робите чергове грубе порушення правил блокування? Не обгрунтованого. Без повідомлень і попереджень. Це буде винесене на обговорення спільноти.--PsichoPuzo (обговорення) 18:52, 2 травня 2023 (UTC)

Сторінку Список топонімів України, перейменованих внаслідок деколонізації номіновано на вилучення

Стаття Список топонімів України, перейменованих внаслідок деколонізації, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 травня 2023. Що ще можна зробити? --Анатолій (обг.) 18:02, 7 травня 2023 (UTC)

Хронологія економічних проектів

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

В/ч А0532 у статті Війська радіоелектронної боротьби України

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

Ілюстрація

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

Останнє прохання додати речення в кінці розділу:

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

УПЦ (МП)

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

Чому Ви видаляєте посилання на сайт romfea.gr і замінюєте вираз "Інтер'єр храму" на "внутрішнє вбрання храму"?

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

Деколонізація

--PsichoPuzo (обговорення) 10:41, 1 липня 2023 (UTC)

Часткове тимчасове блокування

Заблокував Вам доступ до сторінки Шаблон:Документація через неконсенсусні зміни, які Ви створюєте на тій сторінці. Якщо така Ваша поведінка буде поширюватись на інші сторінки, блокування буде розширене. Сподіваюсь на розуміння. --Andriy.v (обговорення) 11:52, 24 червня 2023 (UTC)

@Andriy.v: на підставі чого? Ваші дії будуть винесені на обговорення спільноти. Це офіційне попередження.--PsichoPuzo (обговорення) 11:55, 24 червня 2023 (UTC)
Та будь ласка. --Andriy.v (обговорення) 11:56, 24 червня 2023 (UTC)

Козеня для Вас!

За оперативінсть!

Earth Kosmoglobal (обговорення) 16:00, 5 липня 2023 (UTC)