Обговорення користувача:Romanhandoga

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Порушення авторських прав у статті Український національний рух на Кубані у 1917- 1920 рр.

[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Український національний рух на Кубані у 1917- 1920 рр., але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.spas.net.ua/index.php/library/article/257. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Український національний рух на Кубані у 1917- 1920 рр.. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.

Вказання сайту у джерелах не дає вам право на беззмінне копіювання інформації без відповідного дозволу. Максим Підліснюк (обговорення) 16:58, 2 грудня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі в тижні народів Росії

[ред. код]

Святкування

[ред. код]

Добрий вечір!

Ми збираємося святувати ювілеї Вікіпедій - 15 років англійської та 12 років української. Приєднуйтеся! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 16:29, 8 січня 2016 (UTC)Відповісти

Місяць Української революції та державності

[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 21:00, 15 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Місяця історії української незалежності

[ред. код]

Вітаю! Цього літа ми святкуємо 30-річчя проголошення незалежності України. З цієї нагоди «Вікімедіа Україна» та Український інститут національної пам'яті проводять Місяць історії української незалежності у Вікіпедії. Він почався сьогодні і триватиме до 24 липня.

Ви вказали на своїй сторінці користувача, що є істориком — тож, можливо, вас зацікавить цей проєкт. Запрошуємо вас долучатися і створювати та поліпшувати статті про історію України впродовж останніх 30 років. Усі активні учасники й учасниці отримають подарунки від організаторів, а найактивніші — особливі призи. Усі деталі — на сторінці проєкту.

Сподіваємося на вашу участь! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:38, 24 червня 2021 (UTC)Відповісти