Обговорення користувача:Spudei/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Spudei!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Lexusuns 09:40, 27 листопада 2011 (UTC)

Патрулювання

Бачу, що Ви створюєте якісні статті, бере участь у боротьбі з вандалізмом. Наразі існує потреба в патрульних зважаючи на нову систему. Чи ознайомлені Ви з нею, і чи бажаєте стати патрульним? З повагою, --Kharkivian (обг.) 18:48, 23 травня 2012 (UTC)

Ознайомлений і бажаю. :)--Spudei (обговорення) 18:50, 23 травня 2012 (UTC)
За результатами обговорення статуси надано, успіхів і натхнення. --Microcell (обговорення) 11:51, 30 травня 2012 (UTC)
Дякую!

Шаблон Edited в статті Юрґен Штроп

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Юрґен Штроп був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:37, 30 травня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ten

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ten був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:20, 4 червня 2012 (UTC)

Райськеє діло

Зняв ваш шаблон і поставив {{Пишу}}. Всі вистави в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка значимі. Як тільки пройде прем'єра — обов'язково з'являться статті, рецензії. Особливо зважаючи на участь у виставі кількох народних артистів України. То для чого зараз знищувати роботу? Почекайте десять днів. --Perohanych (обговорення) 15:40, 8 червня 2012 (UTC)

Теребовля

Доброго вечора! Вибачте, що довго не відписував стосовно Теребовлі. Я думаю, статтю можна подавати на статус доброї. У мене особисто є одне суттєве і одне несуттєве зауваження:

  • треба доповнити розділ про вулиці — на разі там лише таблиця з перейменованами;
  • треба постаратися підшукати ще якісних ілюстрацій. (це за можливості) --MaryankoD (обговорення) 20:19, 27 травня 2012 (UTC)
Добрий вечір! Та нічого, я і не був дуже активним останні кілька тижнів :). Не проблема дописати той розділ про вулиці. Фото маю багато. Якщо у вас є конкретні пропозиції (якісь об'єкти), то можу піти і зробити знімки завтра :)--Spudei (обговорення) 20:33, 27 травня 2012 (UTC)

Хотів би якось зрушити діло з мертвої точки і довести до логічного завершення. Подав на обговорення - Вікіпедія:Кандидати у добрі статті#Теребовля --MaryankoD (обговорення) 14:42, 29 червня 2012 (UTC)

Стосовно фотографій, то усі вони зроблені зимою. Це створює трохи депресивну атмосферу. Якби додати більше зелених, літніх світлин, думаю, стаття б виглядала веселіше --MaryankoD (обговорення) 16:16, 29 червня 2012 (UTC)

теребовля

привіт! трішки підправила оформлення посилань… через шаблон:sfn, а потім подумала, що се може не сподобатися автору;) якщо що - вибачайте і скасовуйте --Antanana (обговорення) 17:07, 29 червня 2012 (UTC)

Теребовлянське вище училище культури/Temp

і ще привіт;) поставила цю статтю на швидке. якщо (насправді) вона Вам для чогось потрібна - ставте {{{hangon}}} Усмішка --Antanana (обговорення) 20:31, 29 червня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ґевонт

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ґевонт був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:49, 4 серпня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Perfect (гурт)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Perfect (гурт) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:57, 24 серпня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Родезія на Олімпійських іграх

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Родезія на Олімпійських іграх був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:08, 31 серпня 2012 (UTC)

Місяць українського села

Місяць українського села продовжено до 20 вересня. Поспішайте долучитися до учасників! Якісних редагувань. --Pavlo1 (обговорення) 09:49, 10 вересня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Lady Pank

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Lady Pank був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:29, 28 жовтня 2012 (UTC)

Загальні збори ВМУА 15 грудня 2012 11:00

Доброго дня,

Інформую про рішення правління Громадської організації «Вікімедіа Україна» про проведення Загальних зборів Організації 15 грудня 2012 в Києві з початком об 11:00. Місце проведення поки остаточно не визначене. Якщо Ви можете запропонувати місце проведення зборів, зробіть це тут .

Прошу, при наявності, вносити пропозиції до проекту порядку денного, а також реєструватися для участі в зборах.

Пропозиції щодо організації роботи зборів можна внести і обговорити тут.

Ознайомтеся, та при можливості доповніть чи відкорегуйте Звіт про роботу в 2012.

Також прошу прийняти до відома, що у зв'язку зі змінами правил домену org.ua робота пошти в домені wikimediaukraine.org.ua буде відновлена в понеділок, 3 грудня 2012.

З повагою, --Perohanych (обговорення) 21:44, 1 грудня 2012 (UTC)

Чорторийські

Нє, ну ти мені скажи, нафіга тобі статус відкочувача, якщо тобі ґуґля важливіша академічної літератури? Так і напиши собі на лобі: ґуґл. --Bulka UA (обговорення) 22:47, 13 грудня 2012 (UTC)

В моїй академічній літературі якраз ЧАрторийські, і без ніяких "оригіналів", а українською --Spudei (обговорення) 22:52, 13 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Міська гміна
  2. Кепі

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:22, 15 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Kobranocka

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Kobranocka був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:58, 16 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кіно морального неспокою

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кіно морального неспокою був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:58, 17 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Алея зірок (Лодзь)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Алея зірок (Лодзь) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:58, 20 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Національна фільмотека

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Національна фільмотека був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:31, 21 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Станіслав Ружевич

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Станіслав Ружевич був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:19, 24 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Kadr

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Kadr був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:47, 25 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Войцех Єжи Гас

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Войцех Єжи Гас був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:48, 25 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Студія документальних і художніх фільмів

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Студія документальних і художніх фільмів був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:36, 25 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Краківський кінофестиваль

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Краківський кінофестиваль був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:03, 26 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Сараєвський кінофестиваль

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Сараєвський кінофестиваль був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:04, 26 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Анджей Мунк

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Анджей Мунк був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:21, 27 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Збігнєв Цибульський

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Збігнєв Цибульський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:21, 29 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Тадеуш Конвіцький

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Тадеуш Конвіцький був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:22, 29 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Польська школа кіно

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Польська школа кіно був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:21, 30 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Хемич Степан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Хемич Степан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:22, 30 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Єжи Кавалерович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Єжи Кавалерович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:21, 31 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Асоціація польських кінематографістів

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Асоціація польських кінематографістів був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:21, 31 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кінофестиваль у Гдині

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кінофестиваль у Гдині був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:22, 31 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Єжи Антчак

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Єжи Антчак був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 2 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Казімеж Куц

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Казімеж Куц був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:39, 5 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Кіношкола в Лодзі

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Кіношкола в Лодзі був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:40, 5 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Станіслав Барея

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Станіслав Барея був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:40, 5 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Polska Kronika Filmowa

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Polska Kronika Filmowa був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:24, 6 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 14:25, 8 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті LemON

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті LemON був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:43, 8 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті LemON (альбом)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті LemON (альбом) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:44, 8 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Януш Камінський

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Януш Камінський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:29, 9 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів

--KuRaG (обговорення) 11:52, 10 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Maanam

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Maanam був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:07, 19 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Must Be the Music

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Must Be the Music був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:08, 19 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Bajm

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Bajm був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:52, 21 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Golden Life

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Golden Life був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:52, 21 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Kora

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Kora був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:52, 22 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Інститут польської мови ПАН

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Інститут польської мови ПАН був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:52, 22 січня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Рада польської мови

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Рада польської мови був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:53, 22 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:47, 25 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:10, 25 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні кінопремій

--KuRaG (обговорення) 10:55, 1 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Антоній Слонімський

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Антоній Слонімський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:32, 6 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Карамендерес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Карамендерес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 6 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Скамандр (літературна група)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Скамандр (літературна група) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 6 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Скамандр (міфологія)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Скамандр (міфологія) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 6 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Генрик Шлайфер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Генрик Шлайфер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:32, 7 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Джозеф Ротшильд

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Джозеф Ротшильд був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:32, 7 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Ян Юзеф Ліпський

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Ян Юзеф Ліпський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:33, 7 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Варшавська політехніка

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Варшавська політехніка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:32, 8 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Bat For Lashes

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Bat For Lashes був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:16, 13 лютого 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Примат (альбом O.Torvald)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Примат (альбом O.Torvald) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:10, 23 лютого 2013 (UTC)

Запрошення

--Dmytro Lomonosov (обговорення) 21:10, 9 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті The Glitch Mob

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті The Glitch Mob був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:00, 10 березня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Великої Британії

--SteveR (обговорення) 13:23, 10 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Чеслав Немен

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Чеслав Немен був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:17, 11 березня 2013 (UTC)

Скасування архівування

Вітаю! Скажіть, будь ласка, що не так було з архівуванням кнайпи, що ви її скасували? --DixonD (обговорення) 10:14, 13 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Адольф Циборовський

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Адольф Циборовський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:33, 15 березня 2013 (UTC)

Запрошення

--Krupski Oleg (обговорення) 07:39, 18 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Польська поліція у Генеральній губернії

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Польська поліція у Генеральній губернії був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:44, 18 березня 2013 (UTC)

Навіщо Ви це робите? Green Zero (обговорення) 15:18, 22 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Marina and the Diamonds

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Marina and the Diamonds був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:41, 23 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Крістоф-Дітріх фон Роммель

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Крістоф-Дітріх фон Роммель був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:42, 23 березня 2013 (UTC)

Під Золотою Розою (Галицька Жидівська Кнайпа)

Що за неадекватні дії? Автор поставив шаблон "В роботі", Ви не в курсі, що він означає? Олексій (обговорення) 15:52, 22 березня 2013 (UTC)

Це означає, що ця стаття по всіх параметрах є рекламою і буде видалена. Крім того не підпадає під критерії значимості. --Spudei (обговорення) 15:53, 22 березня 2013 (UTC)
Криївка (ресторан) і інші статті про ресторани пройшли критерії значимості, і ця, можливо, пройде, якщо автор її нормально зробить. А те, що робите ви - абсолютна неадекватність. Автор має декілька днів з цим шаблоном для роботи над статтею, під час яких не маєте права виносити статтю на видалення. Олексій (обговорення) 15:56, 22 березня 2013 (UTC)

Хай робить нормально, а поки хай буде редирект, бо це не стаття. --Spudei (обговорення) 16:01, 22 березня 2013 (UTC)

Spudei ,припиніть негайно вандалізмом займатися! Green Zero (обговорення) 16:02, 22 березня 2013 (UTC)

Порівняйте хто така Новодворська і цей ваш експерт? Шо за СумиНьйс? А крім того, в тексті не може бути шовінізму. --Spudei (обговорення) 16:05, 22 березня 2013 (UTC)

Такий же рівноцінний експерт ,як і експерти з університету Симона Вінзеля, не більш і не менш. В статті чітко написано, хто такий Роман Мартинюк - історик і журналіст. http://sumynews.com/column-labels/itemlist/user/99-rostyslavmartynyuk.html

Обгрунтуйте заяву про шовінізм у тексті.Green Zero (обговорення) 16:12, 22 березня 2013 (UTC)

Слово "москаль". --Spudei (обговорення) 16:16, 22 березня 2013 (UTC)

Ваші обвинувачування безпідставні * http://uk.wikipedia.org/wiki/Москаль
Не я єдиний відкидав Ваше редагування. До мене ще один патрульний. І після мене ще один. От пишіть адміністраторам і жалійтеся на всіх трьох. Я більше нічого доводити Вам не буду. --Spudei (обговорення) 16:29, 22 березня 2013 (UTC)
: Всю текстову інформацію, яку знайшов - виклав. Є ще графічна інформація. Та і думаю цього достатньо. Адже якщо цю статтю видалити, з таким же самим успіхом можна видалити і всі статті про інші ресторани Львова, а також всю категорію "Категорія:Ресторани Львова" Green Zero (обговорення) 13:05, 23 березня 2013 (UTC)
Є таке поняття як значимість. Наприклад, Мазох-кафе має перший у світі пам"ятник Мазоху. А стаття про цю кнайпу немає жодного авторитетного джерела, яке б підтверджувало значимість. В статті абсолютно відсутній енциклопедичний стиль. Ваш варіант підходить для сторінки ресторану чи рекламної листівки, а не для енциклопедії. --Spudei (обговорення) 13:08, 23 березня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Єжи Струсь

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Єжи Струсь був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:24, 10 квітня 2013 (UTC)

Згущівка поштою

Вітаємо!
У нас для Вас хороші новини. Може Ви і забули, та й подумали: а за що ж згущівка? Але вікіспільнота завжди пам'ятає добро :)
За результатами січня 2012 Ви стали лауреатом нагороди «Згущівка поштою» за найбільший баланс доданої інформації до Вікіпедії серед новачків.
Нових Вам звершень на теренах вікіпроектів!
-- Ата (обг.) 12:04, 29 квітня 2013 (UTC)
Зверніть увагу! Ми також написали Вам листа вікіпоштою. Будь ласка, прочитайте його і надішліть відповідь.