Обговорення користувача:Steel archer

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автоматично оновлюваний архів обговорення.

Siberian Wiki[ред. код]

Siberian wikipedia thanks you for your vote in our support. Unfortunately, many votes in this voting http://meta.wikimedia.org/wiki/Proposals_for_closing_projects/Closure_of_Siberian_Wikipedia are alleged to be falsified. We need you to verify your vote. There are two ways of doing it: you can confirm it right below this request or you can do this by adding to your user page a link to your meta account (like this:[1]")

Співпраця тижня[ред. код]

Запрошую приєднуватися Вікіпедія:Співпраця тижня#Категорія:Персоналії за алфавітом. Висловлюйте тут також свої зауваження та побажання --Tomahiv 18:44, 5 липня 2007 (UTC)Відповісти

Вимога ліцензування[ред. код]

Шановний користуваче! Зображення, завантажені Вами у Вікіпедію, були або без ліцензії чи даних опису, неправомірного чи невідповідного ліцензування. Будь ласка, перевірте та пропишіть відсутні дані, чи, по можливості, замініть вільними медіями. Перевірити власні чи чужі медія можна по віднесенню до Категорія:Зображення_з_неясним_ліцензійним_статусом, засобами tools.wikimedia.de, вказавши свої дані, за допомогою внеску користувача (бічна панель; вибираючи відповідний простір). Зображення, помічені Вами як добропорядні, мають відповідати en:Wikipedia:Non-free use rationale guideline (Вікіпедія:Критерії обґрунтування добропорядного використання, буде перекладене згодом, як і шаблон для прописання цих даних). Невільні зображення, що не відповідають критеріям добропорядного використання, можуть бути вилучені після закінчення 7 діб (14 діб для зображення завантажених до 25 травня 2007 року) після дати установки шаблону. При зазначенні GFDL вказуйте автора та джерело.Albbot 18:43, 22 лютого 2008 (UTC)Відповісти

Сумнівні медія:

  1. Image:Stetsko slava.jpg
  2. Image:Melnyk.jpg
  3. Image:Konowalec.jpg
  4. Image:Stepan bandera.jpg
  5. Image:Andrij Melnyk.jpg
  6. Image:Hasyn Lytsar.jpg
  7. Image:Klachkiwsky.jpg
  8. Image:Kolodzinsky.jpg
  9. Image:Roman shukhewich2.jpg
  10. Image:Roman shukhewich1.jpg
  11. Image:Kossack.jpg
  12. Image:Lebed.jpg
  13. Image:Lenkawsky.jpg
  14. Image:Lypa.jpg
  15. Image:Myron.jpg
  16. Image:Kartashov.jpg

Вікізустріч у Запоріжжі[ред. код]

Вітаю Вас! Пропоную організувати 17 липня в Запоріжжі вікізустріч! Як Ви на це дивитесь? Прошу відписатися на сторінці ВП:ВЗ. З повагою, А1 18:02, 11 липня 2013 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Kolodzinsky.jpg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Kolodzinsky.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 10:22, 14 грудня 2013 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:LiveJournal logo.jpg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:LiveJournal logo.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 16:58, 15 грудня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Steel archer!

В минулому ви створили 12 статей Вікіпедії та додали 65 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 02:15, 24 квітня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі в тижні народів Росії[ред. код]

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Steel archer!

В минулому ви створили 12 статей Вікіпедії та додали 65 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 21:42, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

Трохи чаю з бульбашкам для вас![ред. код]

Просто роблю добро.Гарного вам дня! Papapizza 1 (обговорення) 06:24, 24 березня 2020 (UTC)Відповісти

Статус File:Наталія_Матолінець.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл File:Наталія_Матолінець.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 11:58, 26 лютого 2021 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 3 002 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Steel_archer}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:08, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти