Обговорення користувача:SteveR/Архіви/2013/липень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Ата у темі «Подяка» 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Wikidata is here; please disable any interwiki bots on Wikivoyage

Wikidata will be deployed to all language Wikivoyages on July 23rd. Going forward, Wikidata will manage interwiki links. Further information: d:Wikidata:Wikivoyage migration.

Important note: Bots that continue to add, remove, or update interwiki links on any language Wikivoyage may be blocked from editing after the deployment on July 23rd.

If you have any questions, please ask at the Wikidata project chat. Thank you for your past work maintaining interwiki links. It has been very appreciated and we're looking forward to an even brighter future with Wikidata. --Rschen7754 10:11, 20 липня 2013 (UTC)

Король в Бельгии

Здравствуйте! Обновите портал Вікіпедія:Поточні події. Король сменился в Бельгии--Many baks (обговорення) 15:51, 21 липня 2013 (UTC)

ТакТак Зроблено --SteveR (обг.) 16:55, 21 липня 2013 (UTC)

Шановний Користувач!

Ви ставите на мої файли-зображення шаблон необхідності дозволу автора. Але ж уже стоїть від мене: "Я, власник авторських прав на цей твір, добровільно передаю його у суспільне надбання." В чому тоді річ? Я вже надав цей дозвіл, так як це мої фотосвітлини. Поясніть, будь ласка.--Білецький В.С. (обговорення) 09:06, 21 липня 2013 (UTC)

Вітаю! Я саме проставляв категорії у шаблонах {{Move to Commons}}, оскільки бот не переносить на Сховище зображення без категорій. Значна частина таких файлів була завантажена Вами, тому можливо, помилково я десь і проставив шаблон, згаданий Вами. Оскільки за ці дні я опрацював більше трьохсот різноманітних за тематикою файлів, буду щиро вдячний, якщо Ви надасте посилання на ці зображення, і я зможу детальніше Вам все пояснити. З повагою, --SteveR (обг.) 09:19, 21 липня 2013 (UTC)
Наприклад, Файл:Рада Донецького відділення НТШ.jpg - поясніть Ваше редагування від 08:52, 21 липня 2013‎ SteveR (обговорення • внесок)‎ .--Білецький В.С. (обговорення) 14:19, 21 липня 2013 (UTC)
Отож, у цьому файлі Ви самі поставили шаблон {{Move to Commons}}, я так розумію, щоб бот переніс його на Commons. Оскільки, в шаблоні була відсутня категорія, то це було неможливим, бо має бути вказана хоч одна категорія до якої відноситься файл (своєрідна «прописка» на Сховищі). Останні дні три-чотири я саме розбирав Категорія:Файли, що треба перенести до Вікісховища, де і зібрані ці файли без відповідних категорій, то звичайно додавав категорії до тих шаблонів, щоб бот нарешті переніс їх на Вікісховище. Спочатку, я поставив цей файл на перейменування, бо на Сховищі вже міг бути файл з назвою «Фото.jpg», та й нова назва краще відображає суть. Потім я проставив категорію, в даному випадку — «Members of the Shevchenko Scientific Society». Саме в неї потрапить це зображення після переносу на Вікісховище. Жодних шаблонів необхідності дозволу автора на Ваші фото я поки не ставив. Це зображення буде перенесене на Сховище, а локальну копію видалять. Вся вказана Вами інформація і, власне сам файл, залишаться на Сховищі і будуть доступні у всіх проектах Вікімедіа. Користуючись нагодою, хочу сказати, що краще вантажити вільні (в тому числі й зроблені Вами) зображення відразу на Сховище, бо рано чи пізно вони все-рівно туди потраплять, а вантажачи їх в українську Вікіпедію Ви, по-перше, створюєте редакторам зайву роботу з їхнього переносу, а по-друге, Ваші файли є доступними тільки в нашій Вікіпедії, тобто ними не проілюструєш статтю, скажімо, в англійській версії. Якщо у Вас виникнуть ще якісь питання — буду радий допомогти. Дякую за увагу. З повагою, --SteveR (обг.) 14:52, 21 липня 2013 (UTC)
1. {{Move to Commons}}, запропонувала ставити Антанана, що я і роблю. 2. Шаблон, який Ви ставили має такий текст: "Зверніть увагу, що в Україні відсутня свобода панорамної зйомки, а отже для перенесення фотографії із зображенням пам'ятника, будівлі, меморіальної дошки тощо, потрібно впевнитися, що автор (скульптор, архітектор…) помер не пізніше 1945 року, або потрібно надати дозвіл від автора на використання його твору. В іншому разі на Вікісховище краще не вантажити і поставити шаблон {{NoCommons}} Саме тут і пишеться про дозвіл від автора на використання його твору. - це я і не зрозумів - нащо?--Білецький В.С. (обговорення) 10:02, 22 липня 2013 (UTC)
Антанана правильно запропонувала, але, по-перше, треба вказувати категорію, в яку вантажити зображення, по-друге, ставити шаблон треба вже в завантажені файли, а нові - краще вантажити на Сховище. Щодо другого пункту, то у вказаному Вами вище файлі я такого шаблону не ставив. --SteveR (обг.) 11:43, 22 липня 2013 (UTC)
привіт усім. коли антанана пропонувала, то ще не працював параметр з категорію на сховищі. оскільки категоризація на сховищі потребує трохи часу, я вважала, що поки буде досить, якщо на вільних фотографіях буде стоять прохання перенести, а категорію має поставить той, хто переглядатиме файли з таким шаблоном. оскільки на сховищі ретельніше ставляться до виконання користувачами-завантажувачами (часто - авторами фотографій) нашого власного закону, який передбачає, що будинки, скульптури навіть у публічних місцях - є захищені АВТОРСЬКИМИ ПРАВАМИ самого архітектора чи скульптора і потрібен дозвіл самого архітектора чи скульптора (або його спадкоємців) на відтворення такого твору (навіть фотографією), то фотографувати їх можна вільно, і вільно завантажувать… але тільки з умовою використання для освітньої чи просвітницької мети. для висвітлення у новинах. а УСІ фотографії на коммонз передбачають, що їх ще й можна вільно модифікувати і використовувати комерційно. чого, на жаль, наше законодавство не дозволяє з тими витворами мистецтва, термін дії авторських прав на які, ще не закінчився --アンタナナ 12:25, 22 липня 2013 (UTC)

Голосування щодо денонсації конкурсу «Галерея Слави Сходу України та Півдня Росії» з боку Української Вікіпедії

Запрошую висловити власну думку. --Bulka UA (обговорення) 18:23, 24 липня 2013 (UTC)

Дієцезія Антиполо

Привіт. Ви впевнені у новій назві статті, і що дієцезія є більш доречною назвою ніж єпархія? ✍ Ґрін Зіро Обг 16:11, 25 липня 2013 (UTC)

Так. По-перше, англійська інтервікі, по-друге, назва основної категорії. --SteveR (обг.) 17:53, 25 липня 2013 (UTC)
Ви ще більше підсилили мій сумнів. Адже українська мова не підпадає під жодні інші "доктрини" крім правил української мови. У неї є свої правила і загальноприйняті терміни. ✍ Ґрін Зіро Обг 18:24, 25 липня 2013 (UTC)
Наскільки я зрозумів з поточної категоризації в укрвікі, єпархії Римо-Католицької церкви називають дієцезіями, і основна категорія, яка веде з Категорія:Римо-Католицька Церква так і називається: Категорія:Дієцезії Римо-католицької церкви. --SteveR (обг.) 18:35, 25 липня 2013 (UTC)
Гм. Дійсно. http://uk.wikipedia.org/wiki/Дієцезія Тему вичерпано. Дякую. ✍ Ґрін Зіро Обг 15:06, 26 липня 2013 (UTC)
Будь ласка. Якщо виникнуть ще якісь запитання — звертайтесь. --SteveR (обг.) 16:33, 26 липня 2013 (UTC)

Подяка

Згущівочка з кавою
За те, що згодився допомогти з перекладом Тех. новин,
за що Ата страшенно вдячна, а ще низько вклоняється і частує згущиком з кавою — смакота ж! -- Ата (обг.) 12:10, 30 липня 2013 (UTC)