Обговорення користувача:SteveR/Архіви/2013/травень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Заміни мапа → карта

Вітаю! Що Ви таке робите, нащо Ви це робите? Це десь обговорювалося? Чим Вам не подобається слово мапа? --MaryankoD (обговорення) 13:28, 1 травня 2013 (UTC)

Вітаю! Просто у документації до шаблону {{НП}} пише, що підставляти треба значення "карта", а в самому коді було значення "мапа". В код практично ніхто не заходить, більшість бездумно копіює все з документації, тому шаблони в багатьох статтях не працюють належним чином. Я вирішив, що, певно, слід залишити якийсь один варіант, і оскільки в документації була саме "карта" і це значення використовували найчастіше, то я залишив його, і вирішив зробити ботом заміни, щоб шаблон запрацював усюди. --SteveR (обговорення) 13:39, 1 травня 2013 (UTC)
Ясно. Можна було трохи розширити опис редагувань, щоб не виникало зайвих питань:) --MaryankoD (обговорення) 13:41, 1 травня 2013 (UTC)
Гаразд, опис розширю. Заодно й заявку на статус бота подам, щоб зайвий раз список нових редагувань не засмічувати ;) --SteveR (обговорення) 14:06, 1 травня 2013 (UTC)

Категорії шаблонів

Вітаю! А який сенс таких замін: [1] ? Це як шило на мило. А взагалі, поки триває обговорення на Вікіпедія:Боти, утримайтеся від автоматизованих замін з акаунту без прапорця бота. --DixonD (обговорення) 13:20, 2 травня 2013 (UTC)

Ці категорії треба було об'єднати (стояв відповідний шаблон). Оскільки перший варіант часто використовують взагалі до будь-яких категорій шаблонів, то я вирішив залишити саме другий варіант (шаблони, що стосуються Вікіпедії), як більш логічний. Це було зручно зробити ботом, тому я й виконав цю автозаміну, а стару категорію поставив на ШВ. Надалі утримаюсь від автозамін. --SteveR (обговорення) 13:32, 2 травня 2013 (UTC)

V.I.P. (Команда КВК)

Вітаю) ви сьогодні перейменували цю статтю. Але, ми вже давно обговорювали з користувачем "Дивний" і дійшли висновку, що назва "КВН" є інтернаціональною і не перекладається іншими мовами! --ВікіPEDист (обговорення) 17:13, 6 травня 2013 (UTC)

Вітаю! Я брав за зразок назви інших команд, які містили КВК у своїй назві, а вашої дискусії ніде не бачив. Якщо вже так, то будьте рішучими — перейменуйте всі статті за одним зразком. --SteveR (обговорення) 08:49, 7 травня 2013 (UTC)
Ну я й сам вже не пам*ятаю, де саме з ним це обговорював. Можливо на його СО. Але мабуть йому не вдалося перейменувати всі статті про "КВН" під один лад, тому половина з них "КВН", а інша половина - "КВК". =)))) --ВікіPEDист (обговорення) 13:05, 7 травня 2013 (UTC)

Перенесення зображень

Створив проект з перенесення файлів. Прохання записуватись в учасники, виправляти/доповнювати, писати в обговорення зауваження/пропозиції, брати участь у дискусіях.--Анатолій (обг.) 21:19, 9 травня 2013 (UTC)

Категорія:Шаблони:Смайлики

А що, в ній є сенс? Смайлик Янгол є всередині шаблону:смайл. Може хіба є інші шаблони ще... Але бу — Ата (обг.) 16:16, 16 травня 2013 (UTC)

Я теж про це подумав, тому поки не перевіряв категорію. Поки червоніє у внеску, доти буде нагадуванням. Схиляюсь до вилучення. --SteveR (обговорення) 16:18, 16 травня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Анна Ріта Дель Піано

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Анна Ріта Дель Піано був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:44, 23 травня 2013 (UTC)