Обговорення користувача:Teodret/Архіви/жовтень 2013

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Hi

, thanks anyway. --Κωνσταντίνος13 (обговорення) 07:18, 6 жовтня 2013 (UTC)

No way! --«Teo» обг 07:22, 6 жовтня 2013 (UTC)

Muchas gracias

Gracias por la bienvenida, yo no hablo ucraniano (I don't speak your language), por eso contesto en español (I speak spanish). Yo soy de la Wikipedia en español (I am from Wikipedia in spanish). Gracias. Saludos.--Gustavo Parker (обговорення) 23:11, 12 жовтня 2013 (UTC)

--«Teo» обг 06:36, 13 жовтня 2013 (UTC)

Щодо Файл:2300 main.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:2300 main.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 15:08, 15 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Gimpo logo.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Gimpo logo.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 15:08, 15 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Goyang logo.gif

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Goyang logo.gif. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 15:09, 15 жовтня 2013 (UTC)

Статус Файл:Smolrayon.gif

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Smolrayon.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 15:09, 15 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Бельвалія Липського.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Бельвалія Липського.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 15:09, 15 жовтня 2013 (UTC)

Щодо Файл:Шипшина донецька.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Шипшина донецька.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 15:09, 15 жовтня 2013 (UTC)

Впринципі ліцензія там є, це моя власна робота --«Teo» обг 15:11, 15 жовтня 2013 (UTC)
Зараз намагаюся отримати вільний файл --«Teo» обг 01:59, 16 жовтня 2013 (UTC)

Заявка на статус адміністратора

Вітаю! Боюся, ви пропустили одне моє запитання. --Acedtalk 12:31, 16 жовтня 2013 (UTC)

А також моє питання про свободу панорами. Дай відповідь, будь ласка --RLuts (talk) 11:32, 18 жовтня 2013 (UTC)

Вибачте за затримку. --«Teo» обг 02:17, 19 жовтня 2013 (UTC)

Вікіконференція-2013

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме у 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 21:58, 18 жовтня 2013 (UTC)

Через навчання не зможу бути --«Teo» обг 02:18, 19 жовтня 2013 (UTC)
Маєте навчання на вихідних? --visem (обговорення) 03:47, 19 жовтня 2013 (UTC)
Так, в ЧНУ навчаються в суботу, а в неділю хочу додому. --«Teo» обг 13:16, 19 жовтня 2013 (UTC)

Церква в Жовкві

Належить УГКЦ...(коли?) - зараз... і допоки комусь не заманеться знов заборонити УГКЦ чи передавати комусь іншому власність, яка їм самим не належить. А якщо серйозно, то користувач Johnny точніше знає нюанси і терміни цих переходів з рук в руки, але на моє прохання додати часові рамки не відгукнувся. Вся ця дискусія піврічної давності, я думаю, все ще є на його сторінці обговорення. Отут [1] Mykola Swarnyk (обговорення) 06:42, 20 жовтня 2013 (UTC)

Наскільки я зрозумів ви маєте на увазі оце редагування ред.№ 13427242? Якщо так, то слово зараз це слово-паразит, більш коректним там буде речення: Церква належить УГКЦ з такого то року і посилання на джерело.--«Teo» обг 23:46, 20 жовтня 2013 (UTC)
ред.№ 13435293 виправив --«Teo» обг 23:50, 20 жовтня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Книга Реки Севера.jpeg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Книга Реки Севера.jpeg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 15:09, 15 жовтня 2013 (UTC)

привіт. допиши ж тут {{обґрунтування добропорядного використання}} --アンタナナ 01:20, 24 жовтня 2013 (UTC)
Дякую, що нагадала вже зробив. --«Teo» обг 15:51, 24 жовтня 2013 (UTC)

Статус Файл:Zenkovskij rajon.PNG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Zenkovskij rajon.PNG. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 15:10, 15 жовтня 2013 (UTC)

а тут завантаж поверх вільне --アンタナナ 01:21, 24 жовтня 2013 (UTC)
Може краще перенести на коммонз? --«Teo» обг 15:57, 24 жовтня 2013 (UTC)