Обговорення користувача:TheLotCarmen/Архів 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 12:20, 9 червня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в астрономічному тижні

MediaWiki message delivery (обговорення) 19:24, 13 червня 2015 (UTC)

Зображення

Вітаю! Може, варто змінити світлину Роксолани ось тут [1] - наприклад, на Соломію Крушельницьку. Дякую за увагу.--Бучач-Львів (обговорення) 13:26, 16 червня 2015 (UTC)

Дякую за пропозицію. так і зроблю! --TheLotCarmen (обговорення) 15:22, 20 червня 2015 (UTC)

Львів

Що більше: 729038 станом на 01.01.2014 чи 729429 на 01.01.2015 р.? Населення збільшилося чи зменшилося?--Сергій Липко (обговорення) 16:59, 20 червня 2015 (UTC)

Вибачаюсь... я не зауважив зміни років. Але водночас бачу посилання на джерело інформації неточне. --TheLotCarmen (обговорення) 20:07, 20 червня 2015 (UTC)

Крушельницька Соломія Амвросіївна

Вітаю! написав Тернопільська державна гімназія, бо Тернопільська українська гімназія почала діяльність «в жовтні 1898» як кілька класів польської (припускаю, державної), а самостійно почала діяти 1901. Тобто, тоді їй було майже 26. Якось нелогічно - але то лише моє припущення.--Бучач-Львів (обговорення) 07:53, 22 червня 2015 (UTC)

Банки України

Вітаю! Ви прибрали посилання на сайт простобанку, пославшись на присутність посилань на конкретні статті з нього. Але я не можу їх знайти. Чи не могли б ви вказати де вони знаходяться в статті. Дякую.--Dim Grits 17:55, 9 липня 2015 (UTC)

Наприклад рейтинги надійності банків - конкретні статті, якщо є такий рейтин на простобанку, будь ласка, додайте посилання на цю сторніку але не загалом на сайт. існує багато сайтів присвячених банкам і фінансовій тематиці, їх усіх нелогічно тут поміщати. --TheLotCarmen (обговорення) 18:29, 9 липня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 12:19, 11 липня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Xcitybank logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Xcitybank logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 08:28, 1 серпня 2015 (UTC)

Заявка Vittalio на статус патрульного

Вітаю, коллего!

Ми з Вами вже працювали над поліпшенням статей, дякую за співпрацю. :)

Я подав заявку на статус Патрульного і розраховую на Вашу підтримку.

Якщо Вам не важко, просто зайдуть на Вікіпедія:Заявки на статус патрульного та візьміть участь в обговоренні чи просто проголосуйте.

Дякую Вам наперед! З найкращими побажаннями--Vittalio (обговорення) 05:57, 6 серпня 2015 (UTC)

Пряме міжмовне посилання

Привіт. Все-таки треба було послухати фільтр і замість прямого посилання поставити шаблон {{не перекладено}}. Чому ви його не використали? --Максим Підліснюк (обговорення) 09:24, 9 серпня 2015 (UTC)

Так краще виглядало. Без червоного посилання. --TheLotCarmen (обговорення) 19:44, 9 серпня 2015 (UTC)
Будь ласка, використовуйте шаблон. Спільнота вже давно дійшла до того, що їх необхідно використовувати. Це стимулює написання статей, одразу робить посилання на них та дає можливість подивитись іншомовну версію. І взагалі, вікіеритрофобія - то зло --Максим Підліснюк (обговорення) 14:42, 10 серпня 2015 (UTC)

Сім (фільм)

Вітаю! Наскільки ви кіноман?) Можете глянути в статтю на розділ «Номінації та нагороди» та перевірити правильність написання номінації (залишати їх англомовними, перекладати, транслітерувати?) та інші нюанси. Зроблено ще не все, проте мені необхідно знати алгоритм дії. Дякую!--TnoXX parle! 19:35, 27 серпня 2015 (UTC)

Все добре. Маловідомі нагороди, думаю, варто залишити в оригіналі (англійською), а на такі як оскар, бафта, MTV Movie Awards варто додати посилання на відповідні статті у вікі. Загалом прекрасна стаття, рекомендую подавати її на статус "доброї". --TheLotCarmen (обговорення) 06:38, 28 серпня 2015 (UTC)
Я подам, але вона ще не закінчена. Я знайшов матеріал про аналіз фільму (жанр, взаємодія персонажів, тематика), дещо про технічний аспект (зображення, звук, саундтрек), про вступні титри (вони дуже особливі в тому фільмі). Як закінчу, то попрошу ще раз глянути. А поки що дякую за допомогу.--TnoXX parle! 07:04, 28 серпня 2015 (UTC)

Корисна річ

Привіт. Шаблон з цією корисною штукою був вилучений за результатами обговорення, а тут ви зробили його ручну подобу, і не даєтесь його видаляти. Чому так? --Максим Підліснюк (обговорення) 09:42, 11 вересня 2015 (UTC)

Тому що це дійсно корисна річ! Я пропустив голосування щодо видалення такого шаблону. Де це обговорення? --TheLotCarmen (обговорення) 19:59, 11 вересня 2015 (UTC)

Статтю Kino-teatr.ua номіновано на вилучення

Стаття Kino-teatr.ua, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 жовтня 2015. Що ще можна зробити? Yakiv Glück 19:36, 1 жовтня 2015 (UTC)

China Mobile, Vodafone

Шановний п. TheLotCarmen! Щодо сторінки China Mobile. Інформація у Вікі подається для того, щоб користувачі змогли швидко почитати її і сприйняти. Невже в такому "скомканому" вигляді вона була більш доступною для читання? А чим четверте і п'яте речення важливіші від попередніх, що Ви залишили їх з абзацу? Я зробив правильно: перший рядок — загальне визначення, яке всюди подається окремо; у другому і третьому реченнях йдеться про послуги і кількість абонентів, вони мають свій закінчений зміст; а два останні речення є також важливими для читача, самі по собі завершені, безпосередньо не стосуються попередніх рядків. Отже, за стилем логічної побудови це є три окремих абзаци. Та і так сторінка значно краще сприймається. Аналогічно і зі сторінкою Vodafone.
Якщо ви вболіваєте за те, щоб УкрВікі була на рівні інших Вікіпедій, то наполегливо прошу скасувати обидва Ваші редагування. Запросіть фахівців і Ви переконаєтесь, що мої редагування правильні.--Влад Карпенко (обговорення) 17:26, 18 жовтня 2015 (UTC)

Такий вже стандарт у вікіпедії. Подивіться на усі "вибрані", чи "добрі" статті, а також їх англомовні аналоги. Недумаю що це дуже усладнює читання, текст розбитий а речення не потрбно розбивати ще й на абзаци. --TheLotCarmen (обговорення) 19:38, 18 жовтня 2015 (UTC)
Якраз речення і необхідно згрупувати в абзаци за змістом — саме так і вимагає стандарт Вікіпедії. Порівняйте навіть візуально обидві сторінки, котру легше сприйняти. Скасуйте Ваші необгрунтовані редагування! І все-таки запрошуйте фахівців-філологів — у вашому одному реченні щонайменше п'ять граматичних помилок. Сподіваюсь, що кількість помилок Ви не запозичували в англомовних аналогах.--Влад Карпенко (обговорення) 08:19, 19 жовтня 2015 (UTC)
Я проти, шукайте підтрики в інших користувачах! --TheLotCarmen (обговорення) 08:59, 19 жовтня 2015 (UTC)
Проти чого? Стати грамотним? Ви зовсім не зрозуміли про що йдеться: я мав на увазі, щоб Ви вчили рідну українську мову і навчились грамотно писати (чи набирати текст на комп'ютері). Навіть у п'яти словах останньої репліки Ви умудрились зробити дві помилки.--Влад Карпенко (обговорення) 18:01, 19 жовтня 2015 (UTC)

Не купуй російске!

Агов, хлопче, а чому це ти видалив свій коментар стосовно української мови та мою відповідь? соромно стало? чи може ти зрозумів, що не ту тему зачіпив? або невже правда очі ріже? а видалив, мабуть, щоб ніхто не побачив, що хоч ти і є із славетного міста Львів, але насправді тобі ще дуже далеко до розуміння, хто ти є насправді, і куди тобі рухатись на своєму життєвому шляху. от і намагаєшься всунути свій коментар в різні місця у пошуках себе. виховуй в собі толерантне та неупереджене відношення до світу навколо, і люди будуть відповідати тобі тим же. повір, я всіма своїми руками і ногами проти росії, та не можу дочекатись, коли наступить ганебна для них розплата за їхні вчинки та злочини. але я, як людина справедлива, проти упередженості та необізнаності, тому і зачепився за список товарів у цій статті, бо працюю в компанії, яка не є російською, а в тій таблиці ми чомусь раптом російські стали. а мене ніхто не чує, і навіть не намагається. так що, ВП:ВР триває.

Не я видалив а Trydence)) можете переглянути в історії) І до-речі: канадської вікіпедії не існує так як не існує канадської мови! --TheLotCarmen (обговорення) 21:23, 18 листопада 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:200 złoty avers.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:200 złoty avers.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 22:51, 5 січня 2016 (UTC)

Галичина

Вітаю! Тут у статті [2] була інформація від Квандра та Несторівана, яку вилучив Андрій в. Ще не розбирався - але там були джерела. Може, щось скажете? Дякую! Успіхів! --Бучач-Львів (обговорення) 13:39, 2 лютого 2016 (UTC)

Портал Галичина

Вітаю. Спробуйте створити {{МалПорталу/Галичина}} на зразок {{МалПорталу/Історія}}. Ймовірно, це те, що вам потрібно.--Jarozwj (обговорення) 10:54, 15 грудня 2015 (UTC)

Працює. Дуже Дякую! --TheLotCarmen (обговорення) 11:31, 15 грудня 2015 (UTC)

@Jarozwj: Те саме щодо Портал:Європейський Союз. {{МалПорталу/Європейський Союз}} є, але чомусь воно не працює. --TheLotCarmen (обговорення) 08:17, 8 лютого 2016 (UTC)

Доброго дня! Я змінив назву шаблону {{Портал/Зображення/Європейський союз}} так, щоб усі літери були малими, крім першої.--Jarozwj (обговорення) 08:42, 8 лютого 2016 (UTC)
Ага. Тоді ще раз дякую!) --TheLotCarmen (обговорення) 11:14, 8 лютого 2016 (UTC)

Прошу допомоги

Запрошую вас взяти участь у голосуванні і дати шанс на життя статті на створення якої я виклав багато часу і сил. Наперед дякую.--βρσωαρ (обговорення) 13:58, 25 лютого 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 02:52, 7 березня 2016 (UTC)

life:) 3G

Ви дійсно хочете вилучити цю сторінку? SubZero (обговорення) 07:28, 9 березня 2016 (UTC)

Так. --TheLotCarmen (обговорення) 14:53, 9 березня 2016 (UTC)

Але чому? SubZero (обговорення) 16:00, 10 березня 2016 (UTC)

life:) 3G+ це ж бренд SubZero (обговорення) 16:00, 10 березня 2016 (UTC)

Не настільки важливий щоб створювати окрему статтю. --TheLotCarmen (обговорення) 20:29, 10 березня 2016 (UTC)

У Вікіпедії пройде конкурс статей з фізики та астрономії

З повагою, член оргкомітету Звірі (обговорення) 21:07, 15 березня 2016 (UTC)

Щодо дискусії у Вікіпедії про Національне надбання України

Шановний! 19 березня адміністратор Користувач:NickK виставив "Категорія:Національне надбання України" на вилучення (у якій наразі наявні 130 статтей, і яка існує 4 роки), з аргументом, що в ній змішані докупи “коні і люди”. Для нього: українська мова, українські народні пісні, знамениті колективи Павла Вірського, хор Верьовки, єдина в світі державна капела бандуристів, заповідники у Хортиці, Батурині, Глухові, Чигиріні та інші — це “купа людей і коней”! Особливо зазначу на тій важливій обставині, що найпотужніша держава світу США, великі держави світу: Канада, Мексика, Бразилія, Аргентина, Швейцарія, Австрія, Бельгія та інші взагалі не мають власних Вікіпедій, оскільки у них немає власної рідної мови. Тобто , вони користуються мовами інших народів. Україна є однією з найавторитетніших держав світу, саме завдяки українській мові, її танцям, пісням, культурі загалом, які є найвищим Національним надбанням України. І українська Вікіпедія є однією з найпатріотичніших у світі, поряд з польською, фінською, угорською, норвезькою, чеською, білоруською та іншими. За цю українську Україну віддавали своє життя тисячі і мільйони людей за останні 20 століть. За цю українську мову і культуру арештовували і знищували при комуністичній владі наших письменників, художників, науковців, композиторів та інших патріотів! За Україну та її ідентичність віддали життя Герої Небсеної сотні. Нині сотні героїв-патріотів України вмирають за неї з Гімном України на вустах, а їх труни накривають прапором України, пробитим ворожими кулями. А для одного з адміністраторів української Вікіпедії, найвищі Національні надбання стали “купою коней та людей”. З огляду на цю Надзвичайну ситуацію-подію,

ПРОПОНУЮ

  • Взяти участь в дуже важливій дискусії про реальні Національні надбання України, обговорити на сторінці обговорення кожної статті з даною категорією про її доцільність знаходження у ній. Залишити в даній категорії лише ті статті, які відображають реальні Національні надбання України.
  • На сторінці “Категорія:Національне надбання України” виставити спеціальний шаблон, який би унеможливлював надалі її видалення будь-ким.
  • Невідкладно провести у всіх містах та містечках України Вікіфлешмоб “Про затвердження Присяги адміністратора-патрульного української Вікіпедії” та про створення “Морально-етичного кодексу адмінстратора-патрульного української Вікіпедії”, у якій першим пунктом повинно значитися відданість найвищим національним надбанням України. (Врешті-решт всі народні депутати, військові та правоохоронці України приймають присягу на вірність Україні).
  • Запропонувати усім адмінстраторам і патрульним української Вікіпедії прийняти цей Кодекс та Присягу.
  • Запропонувати адміністратору NickK зняти явно українофобський шаблон ”Про виключення” з категорії “Національне надбання України” та добровільно піти у відставку з адміністраторів української Вікіпедії, яка вся написана саме українською мовою, яка і є найвищим Національним надбанням України!

З повагою, ---Користувач:Патріот України 12:59, 20 березня 2016 (UTC)

Порушення ВП:ПАТ

Вітаю! Зверніть увагу що відпатрулювавши файл Файл:Australian 100note front.jpg ви порушили ВП:ПАТ, а точніше пункт 1. в розділі щодо файлів. Файл є невільним і через це він потребує Обґрунтування добропорядного використання, що відсутнє у наведеному файлі. Прохання бути уважнішим на другий раз і не повторювати більше таких дій. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 06:22, 22 квітня 2016 (UTC)

kinostrichka.com

Вітаю! Ви є автором шаблонів Шаблон:Kinostrichka movie і Шаблон:Kinostrichka person. Хочу вас повідомити, що сайт kinostrichka, на жаль, «накрився» ще рік тому. Отже, існування цих шаблонів не є виправданим, і мабуть їх варто видалити? --Lord Xshot (обговорення) 16:13, 28 червня 2016 (UTC)

Звісно, якщо сайту більше нема то варто видалити ці шаблони. --TheLotCarmen (обговорення) 17:07, 28 червня 2016 (UTC)
Я ще не стикався з видаленням шаблонів/статтей, тому не знаю як взагалі це робиться. Було б добре, якби цим зайнялись ви.--Lord Xshot (обговорення) 17:29, 28 червня 2016 (UTC)

Уточнення

Будь ласка, не користуйтеся джерелами, котрі беруть інформацію із соцмереж (особливо одеських груп). Як людина, яка 17 грудня бачила системне повідомлення банкоматів Привату (20000 грн/3 години), можу сказати, що джерело помиляється. --Fessor (обговорення) 11:04, 19 грудня 2016 (UTC)

@Fessor:В новині є знімок екрану банкомата, цього не достатньо? Можливо ви одне бачиле, а пізніше було друге. Я не хочу викликати паніку але для повної картини думаю варто таке вказати. --TheLotCarmen (обговорення) 11:09, 19 грудня 2016 (UTC)
Після 23:45 17.12.2016? ))) Не вірю. --Fessor (обговорення) 11:11, 19 грудня 2016 (UTC)
@Fessor:А мені вірити вашому слову чи новині доволі серйозно телеканалу?) --TheLotCarmen (обговорення) 11:13, 19 грудня 2016 (UTC)
Серйозний телеканал, котрий бере скарги (!) одеситів (!!) з соцмереж (!!!)... Почекайте трохи і не користуйтеся такими джерелами. Не закликаю вірити мені, але знайдіть таке на одеських сайтах. --Fessor (обговорення) 11:17, 19 грудня 2016 (UTC)
Може, в Тернополі таке було. В Одесі — ні. А оті «Читач написав» — слів нема. --Fessor (обговорення) 11:21, 19 грудня 2016 (UTC)

W

Яких ресурсів? --TheLotCarmen (обговорення) 08:04, 20 грудня 2016 (UTC)

Конституція Гаваїв

У США не існує штату Гавая, щоб були вірними слова "Конституція Гаваї". Є Гаваї. Отже, по правилам української мови повинно бути "Конституція Гаваїв". Чому Ви це змінили? Я добавив дійсне посилання. Chuuuvak (обговорення) 18:21, 25 грудня 2016 (UTC)

Подяка за участь у проекті

Золота зірка Цей користувач — 1-разовий герой проєкту «Чи ви знаєте?» 2016 року

З Новим Роком і Різдвом! --Олег (обговорення) 21:42, 8 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Львові!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:03, 30 січня 2017 (UTC)

Шаблон:Росія в темах

Поясніть будьте ласкаві, чому стаття Держзнак не відноситься до даного шаблону і навіщо ви її видалили? В шаблоні в російській вікі ця стаття присутня.--Doroshenko (обговорення) 10:56, 2 лютого 2017 (UTC)

На вашу думку кожне російське підприємство повинне бути в цьому шаблоні? --TheLotCarmen (обговорення) 11:13, 2 лютого 2017 (UTC)
На мою думку шаблон має бути максимально лаконічний і інформативний. І в розділі про фінанси там як раз багато вільного місця - назва займає два рядки, а статей тільки один рядок. Хоча ключовим для мене являється наявність цієї статті у шаблоні в російській вікіпедії.--Doroshenko (обговорення) 17:12, 3 лютого 2017 (UTC)
У вікіпедії є сотні статей про російські підприємства, усі вони мають бути у цьому шаблоні? Як ви це соі уявляєте? --TheLotCarmen (обговорення) 08:48, 4 лютого 2017 (UTC)
Я досить ясно обгрунтував чому там має бути ця стаття, повторю ще раз: 1)в тому підрозділі шаблону багато вільного місця, тож його доцільно заповнити; 2)стаття є в російськомовному шаблоні, це один з прикладів її достатньої значимості для шаблону. Я не говорив, що в шаблоні потрібно зібрати всі статті про російські підприємства, де ви це побачили, що вже вдруге повторюєте??--Doroshenko (обговорення) 10:01, 5 лютого 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

ВК

Нащо ви прибираєте посилання на vk? Вікіпедію можуть читати не лише в Україні.--Анатолій (обг.) 20:50, 21 травня 2017 (UTC)

Українську вікіпедію читають переважно в Україні.--TheLotCarmen (обговорення) 20:52, 21 травня 2017 (UTC)
Можете це якось підтвердити?--Анатолій (обг.) 21:02, 21 травня 2017 (UTC)
Українська Вікіпедія#Популярність — 89.1 % --TheLotCarmen (обговорення) 21:05, 21 травня 2017 (UTC)
10% — це понад 5 млн переглядів, не так уже й мало.--Анатолій (обг.) 21:07, 21 травня 2017 (UTC)
З них більшість теж українці. У всякому випадку відвідуваність цих сторінок впаде практично до нуля. Тому не варто їх тримати у вікіпедії.--TheLotCarmen (обговорення) 21:10, 21 травня 2017 (UTC)
А чим вони заважають?--Анатолій (обг.) 21:16, 21 травня 2017 (UTC)
Прочитайте указ Президента!--TheLotCarmen (обговорення) 21:18, 21 травня 2017 (UTC)
Я указ читав, але ж сервери Вікіпедії розташовані у США та Нідерландах, тож санкції на неї ніяк не поширюються.--Анатолій (обг.) 21:32, 21 травня 2017 (UTC)
Ви не будете поважати українських законів? --TheLotCarmen (обговорення) 21:37, 21 травня 2017 (UTC)
А вони не забороняють мати послання на сайти.--Анатолій (обг.) 21:38, 21 травня 2017 (UTC)
Вони забороняють користуватися цими сайтами! --TheLotCarmen (обговорення) 21:39, 21 травня 2017 (UTC)
Не забороняють. Українців не будуть карати за відвідування заборонених російських соцмереж.--Анатолій (обг.) 21:50, 21 травня 2017 (UTC)
Це було сказано лише для помякшення суспільного резонансу. Є офіційне повідомлення про заборону і крапка. А щодо покарання - вони ще розробляються: [3] --TheLotCarmen (обговорення) 22:31, 21 травня 2017 (UTC)

Пропозиція

TheLotCarmen вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада (Тижні неолімпійських та дефлімпійських видів спорту).

чи Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень Української діаспори.--Yasnodark (обговорення) 15:18, 21 липня 2017 (UTC)

Гривня

Шановний TheLotCarmen! При редагуванні цієї статті я керувався тим, що кожний абзац має мати одну закінчену думку (як вчать у школі і вишах). Після мого редагування у першому абзаці якраз коротко і сформульовано визначення терміна. У другому абзаці йдеться вже зовсім про інше: про грошову реформу, позначення валюти і т. і. Та й, зрештою, і користувачам легше сприймати, коли є поділ на завершену думку. І навіть візуально дивиться значно краще.
А чим керувались ви, коли скасовували моє правильне редагування? Переконаний, і це підтверджують відомі філологи, що ви повинні повернути до мого редагування.--Влад Карпенко (обговорення) 10:12, 2 вересня 2017 (UTC)

Добрий день! З практики у вікіпедії не прийнято робити малі абзаци обсягом всього в одне речення. Теперішній абзац у 6 речень є оптимальнішим. --TheLotCarmen (обговорення) 08:20, 3 вересня 2017 (UTC)
Я ще раз наголошую, що абзац — це є окрема закінчена думка. І ніякими нормативними документами не записано якого він повинен бути обсягу. Тим більше у Вікіпедії! Ви ж самі прекрасно розумієте, що написали дурню: у класиків можна навести безліч прикладів абзаців з одного речення. А таке визначення як "оптимальніший", то хіба суто ваше — такого не існує. Визнайте свою помилку і скасуйте своє неправильне редагування.--Влад Карпенко (обговорення) 13:43, 3 вересня 2017 (UTC)

Член Лондонського Королівського Товариства

Вітаю! Член Лондонського Королівського Товариства - це не # ПЕРЕНАПРАВЛЕННЯ Лондонське королівське товариство, а Fellow of the Royal Society - https://en.wikipedia.org/wiki/Fellow_of_the_Royal_Society --Andrei Kurbiko (обговорення) 14:59, 26 вересня 2017 (UTC)

В укрвікі ж немає окремої статті "Член Лондонського Королівського Товариства" тому я створив перенаправлення на статтю до якої воно відноситься. Якщо хочете, будь ласка, створіть окрему статтю! --TheLotCarmen (обговорення) 15:06, 26 вересня 2017 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 18:21, 29 березня 2018 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 01:19, 13 квітня 2018 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 00:28, 20 квітня 2018 (UTC)

Митна енциклопедія

@TheLotCarmen: Якщо ви втретє видалите посилання на Митну енциклопедію ( а це таки авторитетне джерело), я буду вважати це варварством, з усіма наслідками для вашої діяльності. Shynkar (обговорення) 08:26, 19 серпня 2018 (UTC)

Ви знову починаєте війну редагувань. В чому різниця між посиланням в статті Ісландська крона, яку Ви нарешті не видалили, і посиланнями на статті Чеська крона, Швейцарський франк, Угорський форинт і Єна, які Ви «відкотили» ?

Shynkar (обговорення) 09:26, 2 вересня 2018 (UTC)

@Shynkar:З усіх згаданих вами статей ви лише в «Чеська крона» додали нову інформацію з джерела, в усіх інших ви просто додали примітки на вже існуючий текст. Також прошу звернути увагу на правильне оформення приміток - посилання на них повинне відображатись в розділі "Примітки" а не "Посилання". Приклад оформлення приміток ви можете знайти на виправлених ваших редагуннях в тій же статті «Чеська крона».--TheLotCarmen (обговорення) 18:15, 7 вересня 2018 (UTC)