Обговорення користувачки:Countess

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Шиманський Василь у темі «Тиждень Вінниччини 2023» 8 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Countess!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Nickispeaki 17:09, 29 листопада 2011 (UTC)Відповісти

Портал:Мистецтво

[ред. код]

привіт! у Вас на сторінці написано, що Ви цікавитеся мистецтвом. будь ласка, вставляйте посилання на портал {{портал|Мистецтво|Nuvola apps kcoloredit.svg}} у Ваші статті на цю тематику (чи й у не-Ваші статті, які трапляться десь «дорогою»…). буду дуже вдячна ) --Antanana (обговорення) 19:38, 22 червня 2012 (UTC)Відповісти


Звернення до киян

[ред. код]

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!


Звернення до вінничан

[ред. код]

Шановний вінничанину! Запрошуємо Вас допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списків пам'яток Вінниці та Вінницької області. Що саме треба робити, детально розписано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу.

Запрошення

[ред. код]

--Krupski Oleg (обговорення) 12:38, 16 березня 2013 (UTC)Відповісти

Місяць Вінничини №2

[ред. код]

— Шиманський હાય! 17:35, 8 липня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення до вікіпроекту Одещина

[ред. код]

Вітаємо! Запрошую взяти участь у обговоренні стосовно тлумачення назви попередника м. Одеси! З пов. --Psheno (обговорення) 12:13, 14 вересня 2013 (UTC)Відповісти

Вікіконференція-2013

[ред. код]

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 20:22, 25 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Witam Pana!

[ред. код]

Dzień dobry! Przepraszam za niepokój!

Bardzo lubię Polską, jej ludzi i kulturę! Chciałbym polepszyć portal, co stosuję Polski, bo właśnie on zrobiony złe. Zobaczyłem, że Pan jest mądry i zna dobrze polskiego, i najważniejsze dobrze posługuje się językiem wiki. Nie mógł by pan okazać mi laskę s pomagać mi w tej trudnej sprawie?

Портал:Польща w górze jest dużo czerwonych powoływań. I trzeba stworzyć Вікіпедія:Проект:Польща. Jeżeli Pan chcę to witaj w Polsce!

Zawczasu dziękuję! --Pan Karlowski (обговорення) 08:49, 20 червня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення до проекту Польща

[ред. код]

--Pan Karlowski (обговорення) 15:50, 21 червня 2014 (UTC)Відповісти

Проблеми категоризації письменників та персоналій взагалі

[ред. код]

Вітаю!Запрошую вас прийняти участь в обговоренні з питання недосконалості системи категоризації письменників на сторінці Вікіпедія:Обговорення категорій. Стоcовно державної,мовної та національної їх приналежністі, а також за жанром. --Yasnodark (обговорення).17:10, 4 травня 2015 (UTC)Відповісти

Тиждень екології

[ред. код]

--アンタナナ через MediaWiki message delivery

Тиждень екології

[ред. код]

--アンタナナ через MediaWiki message delivery

Запрошення на конкурс наукових фотографій

[ред. код]
Європейський конкурс наукових фотографій
Європейський конкурс наукових фотографій

Привіт. Зараз, 1 — 31 жовтня 2015, проходить українська частина Європейського конкурсу наукових фотографій 2015. Будь ласка, долучайтеся та/або розповсюджуйте інформацію про конкурс — нам дуже не вистачає ілюстрацій в статтях на наукову тематику. --Helixitta (обг.) 12:54, 6 жовтня 2015 (UTC)Відповісти

Міжнародна сторінка конкурсу Українська сторінка конкурсу Правила та призи Категорії зображень Деталі Контакти

Запрошення на Вікімарафон 2017

[ред. код]

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!

Місяць Української революції та державності

[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 20:33, 15 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Вікізустріч у Вінниці, 21 березня

[ред. код]

Запрошую взяти участь у вікізустрічі, яка відбудеться 21 березня 2019 року у Вінниці, неподалік Водонапорної вежі з 17-00 до 21-00. Детальна інформація за посиланням Вікіпедія:Вікізустрічі#Вінниця,_21_березня, більш оперативна у Фейсбук. --Користувач:Yakudza

Благодійна Україна – 2019

[ред. код]

Я прошу мені вибачити. Щось пішло не так. Відновив. Ще раз перепрошую. --Mcoffsky (обговорення) 12:15, 29 травня 2020 (UTC)Відповісти

ЩИРО ДЯКУЮ! Гарного дня! --Countess (обговорення) 16:18, 29 травня 2020 (UTC)Відповісти

Будь ласка, перевірте свою електронну пошту

[ред. код]

Вітаємо, Countess: Будь ласка, перевірте свою електронну пошту! Тема: "The Community Insights survey is coming!" Якщо у вас є які-небудь запитання, будь ласка, надішліть електронною поштою surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 17:30, 25 вересня 2020 (UTC)Відповісти

Xin vui lòng kiểm tra email của bạn

[ред. код]

Xin chào Countess: Xin vui lòng kiểm tra email của bạn! Chủ đề: "The Community Insights survey is coming!" Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi nào, vui lòng gửi email tới surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (обговорення) 18:24, 25 вересня 2020 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Місяця історії української незалежності

[ред. код]

Вітаю! Цього літа ми святкуємо 30-річчя проголошення незалежності України. З цієї нагоди «Вікімедіа Україна» та Український інститут національної пам'яті проводять Місяць історії української незалежності у Вікіпедії. Він почався сьогодні і триватиме до 24 липня.

Ви вказали на своїй сторінці користувача, що є істориком — тож, можливо, вас зацікавить цей проєкт. Запрошуємо вас долучатися і створювати та поліпшувати статті про історію України впродовж останніх 30 років. Усі активні учасники й учасниці отримають подарунки від організаторів, а найактивніші — особливі призи. Усі деталі — на сторінці проєкту.

Сподіваємося на вашу участь! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:38, 24 червня 2021 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії

[ред. код]

Привіт! Запрошую вас взяти участь у тематичному тижні зі створення та покращення статей про Джозефа Конрада — відомого англійського письменника польського походження, уродженця України.

Його постать є літературним символом спільної англійсько-польсько-української культурної спадщини. Однак зараз у Вікіпедії доробок письменника та теми, пов’язані з його постаттю, дуже мало розкриті. Тож разом з Польським інститутом у Києві громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує заповнити цю тематичну прогалину. Активних учасників та учасниць чекають сувеніри від організаторів.

Сподіваємося, вам буде цікаво долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся Польщею і/або літературою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:22, 15 листопада 2021 (UTC)Відповісти

Тиждень Вінниччини 2023

[ред. код]

Вітаю, пані Countess! У нас довгий час не було тематичного тижневика присвяченого Вінниччині, тому запрошую Вас долучатися до проведення такого) Переліки статей до створення і до покращення довгенкі, сподіваюсь знайдете для себе цікаву тему до роботи. Буду радий бачити Вас серед учасників. З повагою! --— Шиманський હાય! 13:51, 28 вересня 2023 (UTC)Відповісти