Після тебе (роман)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Після тебе
англ. After you
Жанр романтичний художній твірd
Форма роман
Автор Джоджо Мойєс
Мова англійська
Опубліковано 2015
Країна  Велика Британія
Видавництво Penguin Books
Цикл Me Before You seriesd
Попередній твір До зустрічі з тобою
Наступний твір Still Med
ISBN-13: 978-1-4059-0907-5

Після тебе (англ. After You) — роман Джоджо Моєс 2015 року.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Роман «Після тебе» є продовженням першої частини циклу «До зустрічі з тобою» з однойменною назвою. Знову Джоджо Мойєс запрошує читача розділити всі радощі й негаразди головної героїні Луїзи Кларк — щирої та простої дівчини, яка живе вірою у щастя і безмежне кохання.

Роман продовжує історію Луїзи Кларк після смерті Вілла. Головна героїня намагається рухатися далі. Вона виконує обіцянку Віллові змінити своє життя, і тому переїхала до Лондона та отримала роботу у кафе в аеропорту.

Одного вечора вночі в Лондоні вона вирішує піднятися на дах свого будинку, щоб посидіти там, коли хтось взаді неї розмовляє з нею. Вона панікує і падає з даху. Отримує багато травм і на реабілітацію йде багато часу. Після того як вона одужує вона потрапляє до групи психологічної підтримки і відчуває, що саме там може вилікувати поранене серце.

Лілі, дочка Вілла знаходить її, і хоче знати все про свого померлого батька, про існування якого вона не знала, поки він не помер. Лілі хоче познайомитися з бабусею та дідусем, тому вона просить про це Луїзу. Вона ненавидить жити зі своєю матір'ю, вітчимом та її братами.

Тим часом Луїза дізнається про Сема, батька одного з хлопців з групи психологічної підтримки. Сем також є одним з лікарів швидкої допомоги, які допомогли врятувати її життя. Коли вона пізнає його, в її житті починає зростати нова історія кохання.

Натан контактує з нею і пропонує їй роботу в США. Луїза проходить співбесіду на цю роботу і отримує згоду. Це дуже важке рішення для Лу, оскільки вона тільки почала бути із Семом.

Джерела

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]

[Категорія:Англомовні романи]]