Сашка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сашка
Тип телесеріал
Телеканал(и) Украина (телеканал) (Україна),
Жанр мелодрама
Формат зображення 1080p
Тривалість серії 45 хвилин
Компанія Кінокомпанія Про-ТВ
Сценарист Тетяна Гнєдаш, Наталія Нікишина, Ярослава Сегал, Ірина Чернова, Анатолій Карлюга, Олександр Володарський, Аркадій Гарцман, Олена Післарій
Режисер Антон Гойда, Володимир Дяченко, В'ячеслав Альошечкін, Сергій Толкушкін
Продюсери Тетяна Гнєдаш, Олена Бечке, Олексій Чащин, Віктор Приходько, Артем Приходько, Ганна Паленчук
У головних ролях
Країна-виробник Україна
Мова оригіналу російська
Перший показ 6 січня 20146 червня 2014
Кількість сезонів 1
Кількість серій 100

«Сашка» — український мелодраматичний телесеріал знятий за замовленням телеканалу "Україна" компанією "Про-ТВ". Прем'єра серіалу відбулася 6 січня 2014 року. Головну героїню — сироту Александру Коваленко — зіграла українська акторка Ганна Кошмал.

Перший сезон серіалу транслювався в Україні на телеканалі "Україна" з січня по червень 2014 року


Сюжет[ред. | ред. код]

Александра Коваленко (Сашка), вихованка дитячого будинку, яку часто називають сорванцем. У 18 років вона опиниться на вулиці з порожніми кишенями та величезним талантом, але без грошей і підтримки. Вона прагне знайти роботу автомеханика в сервісному центрі, адже чудово розбирається в автомобілях. Її головною мрією є купівля власного авто, але зустріч з молодим політиком кардинально змінює життя дівчини.

Андрій Марчук, перспективний молодий політик, якому пророкують успіх і швидке кар'єрне зростання, зустрічається на шляху у вихованки дитячого будинку. І тепер їм треба пройти через безліч життєвих труднощів та особистих розчарувань. Але, завдяки життєлюбству, оптимізму і стійкості, вони зможуть набути щастя, сім'ї та справжньої любові.

Серіал також розповідає про протистояння двох політиків – Володимира Привалова та Бориса Сохацького і змальовує жорстку конкуренцію між їхніми родинами – кланами Привалових та Сохацьких.

Колись у молодості ці чоловіки були нерозлучними друзями. Однак, двадцять років потому, їхні стосунки кардинально змінилися, перетворившись на непримиренну ворожнечу. Тепер вони змагаються один з одним за найвищу посаду в країні – президентський пост України, втягуючи у цю битву своїх рідних та близьких.

У ролях[ред. | ред. код]

У серіалі знімалися:[1]

Виробництво серіалу[ред. | ред. код]

Зйомки[ред. | ред. код]

Зйомки серіалу «Сашка» проходили у Києві та Київській області на Victoria Film Studio.[2] Серіал розпочали знімати у 2013 році й завершили у квітні 2014 року.[3]

Цікаві факти[ред. | ред. код]

Співачка Ані Лорак записала пісню спеціально для однієї серії телесеріалу, а також з'явилася у вигляді камео. [4]

Співачка Альона Вінницька записала саундтрек до серіалу і зняла кліп при участі головних акторів.[5]

Примітки[ред. | ред. код]