Сергій Ковбасюк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сергій Ковбасюк
англ. Serhii-Kovbasyuk
Сергій Ковбасюк 1985 року
Сергій Ковбасюк 1985 року
Сергій Ковбасюк 1985 року
Ім'я при народженні Сергій
Псевдоніми kovbasyukphoto
Дата народження 21 травня 1985(1985-05-21) (39 років)
Місце народження Київ, Україна
Громадянство Україна Україна
Рід діяльності фотограф
Жанр Портрет, Арт фотографія
Членство UAPP
Премії Adobe Creative Residency
Сайт kovbasyukphoto.com

Ковбасюк Сергій — фотограф Києва. Працює в жанрах: портрет, мистецька фотографія, мистецьке ню.

Біографія[ред. | ред. код]

Український фотограф Сергій Ковбасюк народився в Києві 21 травня 1985 року. У дитинстві, сповнений творчої енергії, він відкрив для себе світ образотворчого мистецтва, музики та хореографії.

Для подальшого розвитку Сергій обрав фотографію, в якій виражає себе й досі.

Учасник різних виставок (як в Україні, так і в інших країнах), фотограф-гість телевізійних проектів (Топ-модель по-українськи 4-5 сезони, модель XL), має публікації у глянцевих журналах L'Officiel, Vogue та інші.

Спеціалізується на жанрі портрет та мистецької фотографії. У своїх роботах, автор візуального мистецтва Сергій Ковбасюк, намагається познайомити глядача зі світом одкровень.

Роботи митця про просте і складне, про поверхневе і глибинне, про грані і тонкі межі природи та світобачення, про політ душі, який інколи важко переказати словами і неможливо забути саме відчуття.

Фотопроєкт «Чисте мистецтво»[ред. | ред. код]

Представлений у грудні 2021 на фотовиставці «From Ukraine with Love» у Києві в «Art underground pass Khreschatyk street».

Процес, під час якого ти повністю віддаєшся своїм почуттям, підсвідомості, прислухаючись до внутрішнього голосу та думок, коли енергія проходить крізь тебе, має відображення у вигляді довільного творіння. Мистецтво у всьому, що натхненно створюється і проживається.

Фотокнига «Personal Meditation»[ред. | ред. код]

Абстрактне вираження форми, відносини з містом та людиною, оголеність душі та пластичність сприйняття — все це процес особистої медитації, яка дає можливість зазирнути за межі матеріального і пірнути у глибини до істини, коли побачене стає одкровенням і приймає форму візуального мистецтва. Фотокнига «Особиста медитація» — це початок знайомства зі світом одкровень Сергія Ковбасюка, автора візуального мистецтва та фотографа.

Виставки[ред. | ред. код]

  • 2018 червень — Бангкок (Таїланд) "The QUEEN`S GALLERY" художня виставка, присвячена українській культурі під назвою "Different Ukraine"
  • 2019 вересень — фотовиставка "ВІЛЬНА ФОТОГРАФІЯ" - Національна спілка фотохудожників України в об`єднанні з Арт об`єднання «KYIVPHOTOS-HALL 2012» та INTERNATIONAL FORUM ARTPHOTOBOOK
  • 2021 грудень — фотовиставка “From Ukraine with Love” у місті Київ у "Art underground pass Khreschatyk street"
  • 2021 грудень — Київ Contemporary арт галерея “Forsa“