Творці: минуле

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Творці: минуле
англ. Creators: The Past
Жанр фентезійний фільм
Режисер Piergiuseppe Zaiad
Сценарист Eleonora Fanid, Piergiuseppe Zaiad і Брюс Пейн[1]
У головних
ролях
Жерар Депардьє, Брюс Пейн, Вільям Шетнер, Sébastien Foucand, Daniel McVicard і Kristina Pimenovad[1]
Оператор Ezio Gambad
Композитор Piergiuseppe Zaiad
Дистриб'ютор Focus Features
Тривалість 97 хв.
Мова англійська
Країна  Італія
Рік 2020
IMDb ID 4124980
creatorsmovie.it

Творці: минуле — італійський науково-фантастичний фільм-фентезі режисера П'єрджузеппе Зайя. Зая написала сценарій разом з Елеонорою Фані. Фільм анонсували як першу частину запланованої трилогії.[2] Основні зйомки почалися 2014 року, але фільм вийшов у кінотеатри лише в 2020 році. Його прокат в Італії зрештою постраждав від пандемії COVID-19.

Про фільм[ред. | ред. код]

Фільм оповідає, чому пророцтво майя не збулося. Коли настане кінець 2012 року, у Всесвіті відбудеться надзвичайний парад планет, яке спричинить повне затемнення, котре буде можливим побачити з планети Земля. Вісім членів Галактичної Ради, що регулюють стабільність Всесвіту, збираються, аби обговорити наслідки майбутнього вирівнювання. Кожен із богоподібних членів Ради є «Творцем» — який керує власною планетою. Усі дані щодо планет, у тому числі таємниці ДНК відповідних видів, записуються в містичні об'єкти, відомі як лінзи.

Після повстання лорда Канаффа, регента планети Земля, Галактична рада втрачає контроль над об'єктивом, що містить записи всієї історії та спогадів людства. Дані, які містяться в об'єкті, містять таємницю про те, що людство було створене інопланетянами і всі релігії є обманом, щоби тримати людство під контролем. Софі, молодій жінкці, яку в дитинстві викрали інопланетяни, Творці доручають знайти зниклу лінзу. Рада Творців посилає жінку-воїна, леді Ейр, щоб схопити лорда Канаффа. Інший Творець, лорд Кал, таємно планує взяти під контроль Землю через Ілюмінатів, аби замінити власну вмираючу планету.

Знімались[ред. | ред. код]

Актор Роль
Вільям Шетнер
Жерар Депардьє
Брюс Пейн
Елеонора Фані
Марк Фіоріні
Крістіна Піменова
Себастьєн Фукан
Деніел Маквікар
Елізабетта Кораїні

Примітки[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]