Товариство будівництва для вчителів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Товариство будівництва для вчителів
Тип Товариство будівництва
Галузь Банк
Фінансові послуги
Засновано 1966
Штаб-квартира Вімборн, Дорсет, Англія.
Ключові особи
  • Джулі Ніколсон – президент
  • Саймон Бересфорд – виконавчий директор
  • Патрік Джармен – юридичний директор
  • Раджеш Патель – фінансовий директор
  • Ян Грейсон – незалежний директор
  • Ендрю Лі - незалежний директор
  • Малкольм Хімсворт - незалежний директор
  • Пол Вінтер – незалежний директор
Продукція Іпотечний житловий кредит
Співробітники Близько 50
www.teachersbs.co.uk

Товариство будівництва для вчителів (англ. Teachers Building Society) - це британська фінансова установа, що була заснована в 1966 році Національною спілкою вчителів (тепер Національна профспілка освіти). Вона входить до складу Асоціації будівельних товариств. [1]

Товариство надає іпотеки вчителям на території Англії та Уельс, а також особам будь-якої професії в графствах Дорсет, Гемпшир і Вілтшир. Крім того, товариство пропонує особисті та корпоративні ощадні рахунки, доступні для мешканців країни.

Історія[ред. | ред. код]

Штаб-квартира Teachers Building Society у Вімборні, Дорсет


У 1966 році Національна спілка вчителів придбала Лондонське шотландське будівельне товариство, створивши Товариство будівництва для вчителів з метою допомогти своїм членам-викладачам та забезпечити їм доступ до фінансових ресурсів для отримання власної нерухомості.

Товариство з першого дня запропонувало іпотеку з низькими депозитами, намагаючись «по можливості допомогати новим вчителям якнайбільше». Сьогодні Товариство продовжує надавати іпотечні кредити вчителям та громадяням інших освітніх професій по всій Англії та Уельсу.

Штаб-квартира Товариство будівництва для вчителів спочатку була розташовані в Будинку Хамільтона, що знаходиться у Борнмуті, Дорсет. У 1976 році Товариство переїхало до Аллен В’ю Хаус у Вімборні, де воно і залишається досі.

Взаємність[ред. | ред. код]

Товариство будівництва для вчителів - це взаємна організація, яка діє на користь своїх членів, і всі отримані прибутки інвестуються назад у бізнес, а не розподіляються серед акціонерів у вигляді дивідендів. Для близько 11 300 членів Товариства це означає можливість пропонувати ідеї та впливати на спосіб функціонування бізнесу, що формує його майбутнє. [2]

Продукти та послуги[ред. | ред. код]

Товариство пропонує варіанти заощаджень, включаючи ISA, облігації з фіксованою процентною ставкою та рахунки легкого доступу, а також рахунки для підприємств, благодійних організацій та установ, що підтримують сектор освіти. Окрім власного асортименту продуктів, Товариство співпрацює з Legal & General, щоб забезпечити страхування житла. Teachers Building Society 6 років поспіль було номіновано на звання «Найкраще місцеве будівельне товариство» на What Mortgage Awards, фіналісти Rock Awards і фіналісти регіонального кредитного постачальника року за версією Money facts. [3]


Товариство пропонує іпотечні програми для підтримки сектору освіти. Крім цього, воно пропонує різні варіанти заощаджень, такі як ISA, облікові ставки на фіксований термін і рахунки з легким доступом, а також рахунки для бізнесів, благодійних організацій та установ, що підтримують сектор освіти. Окрім власного асортименту продуктів, Товариство уклало партнерство з Legal & General для надання домашнього страхування. Товариство будівництва для вчителів було номіновано на нагороду "Краще місцеве будівельне товариство" протягом 6 років поспіль на церемонії What Mortgage Awards, було фіналістом на Rock Awards і у Moneyfacts у номінації "Регіональний постачальник кредитів року".

Список літератури[ред. | ред. код]

  1. Teachers Building Society member of BSA, процитовано 31 серпня 2017
  2. Corporate Social Responsibility, процитовано 31 серпня 2017
  3. TBS - Mutually Yours Review 2016 (PDF), процитовано 31 серпня 2017

Інші посилання[ред. | ред. код]