Українська конференція "Міжнародний форум нафтогазової промисловості"

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Міжнародний форум нафтогазової промисловості. «Нафта і газ-2016». Спікери конференції.
«Нафта і газ-2016». Виставковий Центр ACCO International.

Міжнародний форум нафтогазової промисловості (Форум «НАФТА ТА ГАЗ») протягом тривалого часу є головним галузевим заходом в Україні і одним з найбільш авторитетних заходів нафтогазової промисловості у Східній Європі.

Основний організатор Форуму — Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України».

Учасниками українського нафтогазового Форуму є фахівці нафтогазової галузі, експерти міжнародних дослідницьких організацій, керівники українських та закордонних нафтогазових компаній, представники політичних, фінансових і ділових кіл багатьох країн, а також профільні науково-дослідницькі інститути та університети[1].

Станом на 2016 р. відбулося 19 Конференцій і виставок «Міжнародний форум нафтогазової промисловості», який традиційно відбувається в Києві.

Українська конференція «Міжнародний форум нафтогазової промисловості» — інформаційний майданчик, який дозволяє відстежувати повний спектр сучасного устаткування й технологій для розвідки, видобутку, транспортування й переробки нафти й газу, прилади й устаткування для обліку й контролю енергоносіїв, автоматизовані системи керування технологічними процесами, локальні обчислювальні мережі, комплексні оперативні системи керування підприємствами, програмне забезпечення, інноваційні проекти будівництва об'єктів нафтогазового комплексу тощо.

Джерела[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Педагогічна преса. Архів оригіналу за 30 жовтня 2016. Процитовано 30 жовтня 2016.