Файл:House of culture in Lozova after Russian shelling (03).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(720 × 628 пікселів, розмір файлу: 50 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: House of culture in Lozova city (Ukraine, Kharkiv Oblast) after Russian shelling on 20 May 2022. 7 people were injured, including an 11-year-old child (an article).
Русский: Дом культуры в городе Лозовая Харьковской области Украины после российского обстрела 20 мая 2022 года. Пострадали 7 человек, в т.ч. ребёнок 11 лет. В предыдущем году дом был реконструирован (статья).
Українська: Original description: 19 [насправді 20] травня росіяни завдали ракетного удару по відреконструйованому нещодавно будинку культури в Лозовій Харківської області. Постраждало сім осіб, у тому числі дитина – 11 років.

“Відео влучення ракети не залишає жодних сумнівів – нелюди цілили чітко у будинок культури. Будинок культури в Лозовій був одним з найбільших в Харківському регіоні. Великий зал розрахований на 1078 місць. В 2021 році ми його тільки но відреставрували. Зруйновану рашистами будівлю, як і сотні інших культурних пам’яток, обов’язково відбудуємо, а російських злочинців – притягнемо до справедливої відповідальності”, – зазначив Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної політики.

Від початку повномасштабного вторгнення Лозівська громада періодично зазнає ракетних ударів. Пошкоджено вже понад 200 будинків, є загиблі мирні жителі.
Час створення
Джерело https://mkip.gov.ua/news/7162.html
Автор Ministry of Culture and Information Policy of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Mkip.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:20, 22 травня 2022Мініатюра для версії від 02:20, 22 травня 2022720 × 628 (50 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by Ministry of Culture and Information Policy of Ukraine from https://mkip.gov.ua/news/7162.html with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані