Фехтування на літніх Олімпійських іграх 1900

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Фехтування
на літніх Олімпійських іграх 1900
Споруда Тюїльрі (сад)
Дати 14 травня - 27 червня
Учасників 260 з 19 країн
18961904

На літніх Олімпійських іграх 1900 року було проведено сім змагань з фехтування. У них взяли участь 260 фехтувальників з 19 країн[1]. Змагання проводились в саду Тюїльрі[2].

Медалі[ред. | ред. код]

Таблиця медалей[ред. | ред. код]

Легенда

      Країна-господар (Франція)

Місце Країна Усього
1 Франція Франція (FRA) 5 5 5 15
2 Куба Куба (CUB) 1 1 0 2
Італія Італія (ITA) 1 1 0 2
4 Австрія Австрія (AUT) 0 0 2 2
Усього (4 країни) 7 7 7 21

Медалі за дисциплінами[ред. | ред. код]

Дисципліна Золото Срібло Бронза
Шпага
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Рамон Фонст (CUB) прапор, що використовується країною на Іграх Луї Пере (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Леон Се (FRA)
Шпага серед маєстро
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Альбер Айя (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Еміль Буньоль (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Анрі Лоран (FRA)
Шпага серед аматорів та маєстро
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Альбер Айя (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Рамон Фонст (CUB) прапор, що використовується країною на Іграх Леон Се (FRA)
Рапіра
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Еміль Кост (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Анрі Массон (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Марсель Буланже (FRA)
Рапіра серед маєстро
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Люсьєн Меріньяк (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Альфонс Кіршофер (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Жан Батіст Мім'яг (FRA)
Шабля
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Жорж де ла Фалез (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Лєон Тібо (FRA) прапор, що використовується країною на Іграх Зігфрід Флеш (AUT)
Шабля серед маєстро
докладніше
прапор, що використовується країною на Іграх Антоніо Конте (ITA) прапор, що використовується країною на Іграх Італо Сантеллі (ITA) прапор, що використовується країною на Іграх Мілан Нераліч (AUT)


Країни, що брали участь[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Fencing at the 1900 Paris Summer Games | Olympics at Sports-Reference.com. web.archive.org. 17 квітня 2020. Архів оригіналу за 17 квітня 2020. Процитовано 27 жовтня 2021.
  2. Official Report 1900 page 1. digital.la84.org (укр.). Процитовано 27 жовтня 2021.