Чарльз Бустені

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Чарльз Бустені
англ. Charles Boustany
Народився 21 лютого 1956(1956-02-21) (68 років)
Новий Орлеан, Луїзіана, США[1]
Країна  США
Діяльність політик, хірург
Alma mater University of Louisiana at Lafayetted і LSU Health Sciences Center New Orleansd (1982)[1]
Знання мов англійська
Посада член Палати представників США[d][1], член Палати представників США[d][2][3], член Палати представників США[d][2][3], член Палати представників США[d][2][3], член Палати представників США[d][2][3], член Палати представників США[d][2][3] і член Палати представників США[d][2][3]
Партія Республіканська партія США
Конфесія Єпископальна церква
Сайт boustany.house.gov

Чарльз Вільям Бустені-молодший (англ. Charles William Boustany, Jr.; нар. 21 лютого 1956(19560221), Новий Орлеан, Луїзіана) — американський політик-республіканець. З 2005 року він представляє штат Луїзіана у Палаті представників США.

Бустені народився у сім'ї ліванського походження, виріс серед дев'яти братів і сестер. До 1978 року він навчався у Південно-Західному університеті штату Луїзіана у Лафаєтті, а у 1982 році закінчив Медичну школу при Університеті штату Луїзіана у Новому Орлеані. Потім він працював кардіохірургом.

Він одружений з Бріджит Едвардс, племінниці колишнього губернатора-демократа Луїзіани Едвіна Едвардса. У пари є двоє дітей. Він також є двоюрідним братом Вікторії Реггі Кеннеді, вдови покійного сенатора США Едварда Кеннеді від штату Массачусетс.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]