Шаблон:Intro to

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку



Приклад 1
Підзаголовок 1


Приклад 2
Підзаголовок 2


Приклад 3
Підзаголовок 3


Приклад 4
Підзаголовок 4


Підсумок
Останній підзаголовок



вміст ліворуч якась кнопка

вміст праворуч якась кнопка

Приклад вправи
{{{exercise}}}




{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Використання

Це — шаблон загального призначення для використання в серії інтерактивних посібників, створених для ознайомлення з Вікіпедією. Використання цього шаблону забезпечує однакове форматування для всіх сторінках у цій серії. Таким же чином і редагування цього шаблону дозволяє змінювати оформлення всіх сторінок посібників водночас.

{{Intro to|Вміст}}

Додаткові вимоги

Щоб шаблон міг виконувати свою функцію, він перевіряє наявність певних підсторінок:

/#: Кожна сторінка в серії повинна повинна бути пронумерованою підсторінкою, наприклад, Довідка:Ознайомлення_з_Х/1. Шаблон автоматично робитиме посилання на наступні пронумеровані сторінки, послідовно. Якщо наступної пронумерованої сторінки немає, шаблон видасть посилання на Довідка:Ознайомлення
/tabs: Вам також треба створити підсторінку /вкладки, в якій має зберігатися інформація для панелі вкладок зліва (Див. Шаблон:Intro to/вкладки, щоб дізнатися більше)
/base: Також можна додатково створити підсторінку /base, на якій буде зберігатися нижній блок із форматуванням, яке відповідає стилю основного шаблону, і цей блок буде видно на всіх сторінках окремого посібника (Див. Шаблон:Intro to/base, щоб дізнатися більше)

Див. також