Як створити ідеального хлопця

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Як створити ідеального хлопця
How to Build a Better Boy
Рекламний плакат
Вид телефільм
Жанр Комедія / фантастика / романтика
Режисер Пол Хоєн
Продюсер Робін Шорр
Сценарист Джейсон Мейланд
У головних
ролях
Чайна Енн Макклейн
Келлі Берглунд
Саша Клементс
Маршалл Вільямс
Ешлі Аргота
Метт Шивель
Композитор Кеннет Бургомайстр
Кінокомпанія Princessa Productions
Ltd.Schorr Pictures
Дистриб'ютор Disney-ABC Domestic Television
Тривалість 109 хв.
Мова англійська
Локалізація фільм не озвучили українською мовою для прокату в Україні
Країна США США
Рік 2014
Кошторис $7 млн.
IMDb ID 3098874
Офіційний сайт[1]

«Як створити ідеального хлопця» (англ. How to Build a Better Boy) — це фільм виробництва Disney Channel Original Movie, режисера Пола Хоєн і сценариста Джейсона Мейланда. Разом з Чайною Енн Маклейн,Келлі Берглунд,Саша Клементс і Маршаллом Вільямсом.[1] Перші зображення були показані в промо на каналі Disney літом 2014 року, а перший промо ефір 27 червня 2014 року під час прем'єри каналу Disney Channel Original Movie Zapped. Прем'єра фільму відбулася 15 серпня 2014 року.[2] прем'єра фільму відбулася на Disney Channel UK 19 вересня 2014 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Мей Хартлі і Габбі Харрісон супер-розумні десятикласниці. Вони загнані в кут в провулку збройними силами, які повідомили, щоб вони здавалися.

Двома днями раніше двоє з них закінчили тест з математики за 9 хвилин, до невдоволення інших однокласників. Мей закохана в Джока Джейден, і думає, що він збирається запросити її на бал випускників. Але Мей отримує публічне принизення від дівчини-черлідера, яка вже йде з Джейденом. В збентеженні, Мей стверджує, що у неї вже є хлопець. Щоб покрити брехню, Габбі пропонує програму віртуальний хлопець для Мей, використовуючи комп'ютерне програмне забезпечення під назвою x-17, який належить батьку Мей, Доктору Джеймс Хартлі вони думають, що використовують програму для розробки відео високої чіткості ігрових персонажів. Габбі успішно створює віртуальний хлопця з допомогою Мей, і називає його Альберт.

Х-17 програмне забезпечення і від короткого замикання комп'ютер Меєвого батька виходить з ладу. Меїв брат Барт зобов'язується полагодити комп'ютер якщо Габбі піде на бал з ним. Але на наступний ранок, Альберт насправді з'являється в школі, який вражає всіх, особливо клас. Альберт скоро показує, що він може швидко читати і кинути/вдарити сильніше, ніж звичайні люди. Барт говорить Габбі, що вона створила робота солдата і зламала Пентагон (де його тато працює на США, Міністерства оборони). Але це створює низку проблем як генерал Макфі він виявляє прототип робота-солдата, який опинився Альбертом, що втік. Армія припускає, що він був вкрадений. Меїв батько намагається переконати генерала Макфі, щоб прототип солдата був доставлений на об'єкт.

Пізніше в той день, Альберт запитує Мей, чи може провести її додому. Почуття переповнюють дівчину, вона намагається пояснити Альберту, що вона не заслуговує його, і не може бути його дівчиною. Габбі і Мей відходять поговорити наодинці. Габбі вважає, що все виходить з-під контролю і Альберт стоїть між ними. Коли Альберт співає ремікс на пісню «Love You Like a Love Song» виконавця Selena Gomez & the Scene на укулеле, Мей приєднується і погоджується піти з ним на танці.

Повернувшись в будинок Мей, Барт відкриває Габбі, що він виявив справжню особистість Альберта….він роботизований солдат, що його батько розробив для Пентагону. Вони перервані, бо Зефір), Вейвель, Покс (міжнародні торговці зброєю Black Sigma) увірвалися в будинок, намагаючись знайти зброю. Габбі намагається попередити Мей про Альберта на футболі, але безуспішно. Альберт попросили зіграти в ігри ха шкільну команду і допомагає їм виграти. Армія США на чолі з генералом Макфі прибули на поле гри після Електромагнітного імпульсу викликало відключення електроенергії це зробив Зефір, щоб Альберт замкнувся від короткого замикання електропроводки. Поки солдати арештовували Зефіра, Вайвеля і Покса, солдати з генералом Макфі і доктором Хартлі знаходять Мей і Габбі в провулку, яким вони радять здаватися.

Повернемося в сьогодення, генерал Макфі і доктор Хартлі пояснили, як вони захопили Альберта і що вони тепер повинні забути про його існування. Мей засмучена тим фактом, що вона більше ніколи його не побаче, і не зможу бути присутнім на балу з ним. Однак, у ході подій, Альберт з'явився на балу і успішно ухилявся від армії, які стежили за ним весь цей час. Однак, Меїв батько намагається переконати армію і генерала, щоб утримав захоплення до повернення назад Альберта, допоки танець з Мей не закінчиться, не бажаючи зіпсувати її вечора.

Новея намагається зруйнувати ніч Мей але її кинув Джейден. Але Новеї було прикро, Мей стала королевою балу. Тим не менш, вона нездалась. Новея перериває слова Мей і намагається переконати аудиторію в тому, що Альберт є  супер-солдатом, але Джейден зриває її і перетворивши її попередження на компліменти. Ситуація успішно вирішила і Габбі разом з Бартом, вони поговорили з Джейденом і з'ясували, що спочатку він мав намір запросити Мей на випускний, але йому не вистачило сміливості, щоб зробити це. Габбі теж розуміє, що вона помилялася щодо нього.

Габбі знаходить Мей за лаштунками. Мей, здається, що вона не повинна бути королевою балу. Габі вибачається  про те не сказала їй, що Джейден був з її кола, сказавши, що її справжні наміри не втратити сенсу і вона її єдиний друг. Вона каже Мей, що бути популярним «не її справа», але вона підтримує Мей в тому, що вона хоче зробити. Армія також починає діяти, плануючи отримати Альберта, як тільки він завершить свою місію — поцілувати Мей на балу. 

Габбі бачить одного із солдатів який контролював прожектор світла і розуміє, що армія знову намагається захопити Альберта. Вона дивиться безнадійно на них (як і Джейден, який спостерігає зі сторони), як Мей танцює з Альбертом і рухається, щоб поцілувати його. Однак, Мей раптом відступає і показує, що хоча момент й ідеальний, але це не так. Мей розуміє, що вона хоче відносин з хлопцем а не фейком. Альберт вражений її емоційною глибиною. Альберт і Мей обійнялися і він вказує на те, що армія знаходиться тут, щоб забрати його назад. Він просить її почати його самознищення, сказавши їй, що це те, що він хоче. Мей виконує те що він просить. Альберт каже їй на прощання і починає пульсувати в небо яскравими вогнями. Габбі і Мей (разом з гостями) дивляться як Альберт виходить з готелю через стелю і самознищується.

Барт спритно прикриває все на директора Фрагнера за приголомшливі спецефекти. Вечірка триває, і Джейден наважується запросити Мей на побачення. Вона каже йому, що вона відповість на це пізніше. Мей і Габбі раді, що Джейден розповів Мей, як він себе почуває — але Мей говорить: «немає хлопців які можуть встати на шляху нашої дружби.» Проте, з'ясовується, що Барт і Габбі почали зустрічатися, і що Габбі змінила свою думку про хлопців. Потім з'являється місяць і Північне Сяйво. Генерал ниє — він втратив свій шанс на супер-солдата знову.

У ролях[ред. | ред. код]

Пісні[ред. | ред. код]

  • Сабріна Карпентер — «Stand Out»
  • Маршалл Вільямс і Келлі Берглунд — «Love You like a Love Song» (Selena Gomez and the Scene cover)
  • Mo' Cheddah feat. Cristina Renae — "Higher
  • Келлі Берглунд і Чайна Енн Макклейн — «Something Real»

Виробництво[ред. | ред. код]

Виробництво почалося в Торонто, Канада.Режисером Пол Хоєном, виконавчим продюсером Робін Шорром і Адам Козаксом, продюсер Деном Селігманом і сценаристом Джейсоном Мейландом.[3]

Ефір[ред. | ред. код]

Фільм був випущений на каналі Дісней 11 серпня 2014 року. Його прем'єра відбулася 15 серпня 2014 року на Disney Channel в США і Family Channel[en] в Канаді та зібрала 4,6 мільйона глядачів..[4] Disney Channel (Нідерланди та Фландрія) мав ефір від 6 вересня 2014 року. Disney Channel (Велика Британія та Ірландія) анонсували 19 вересня 2014 року.[5] Фільм транслювався в Туреччині на Moviemax Family  22 листопада 2015.

На інших мовах[ред. | ред. код]

  • Cómo crear el chico ideal  випущений в Латинській Америці
  • El Chico Ideal  випущений в Іспанії
  • Le Garçon Idéal  випущений у Франції
  • O rapaz Ideal  випущений в Португалії
  • Robot Sevgilim  вийшов у Туреччині
  • Как создать идеального парня випущений в Росії

Примітки[ред. | ред. код]

  1. 'A.N.T. Farm,' 'Lab Rats' Stars to Topline Disney Channel TV Movie. Hollywood Reporter. 31 липня 2013. Процитовано 16 грудня 2013.
  2. Disney Channel on Twitter. Twitter. Процитовано 24 серпня 2015.
  3. Production Begins on Disney Channel Movie 'How to Build a Better Boy' Starring China Anne McClain. Zap2it.com. 1 серпня 2013. Архів оригіналу за 16 грудня 2013. Процитовано 16 грудня 2013.
  4. Tami (7 серпня 2014). Family Channel, Disney XD And Disney Junior Summer Programming Highlights For August 11th To 17th. villagegamer.net. Процитовано 11 серпня 2014.
  5. Disney Channel UK. Twitter. Процитовано 24 серпня 2015.

Посилання[ред. | ред. код]