Adobe Brackets

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Brackets
Brackets logo
Brackets logo
Brackets 1.1 під Убунту
Тип Текстовий редактор
Розробник Adobe Systems
Перший випуск 4 листопада 2014; 9 років тому (2014-11-04)[1]
Операційна система Mac, Windows та Linux
Мова програмування HTML, CSS та JavaScript
Розмір ~40 MB
Доступні мови  (31) [2]
Стан розробки активний
Ліцензія MIT License
Репозиторій github.com/brackets-cont/brackets
Вебсайт brackets.io

Brackets — текстовий редактор від компанії Adobe, призначений для редагування JavaScript, HTML і CSS. Початковий код Brackets написаний з використанням вебтехнологій (JavaScript, HTML і CSS) і поширюється під ліцензією MIT. Редактор оформлений у вигляді відокремленого настільного застосунка, для установки якого підготовлені deb-, dmg- і msi- пакети для Linux, OS X і Windows.

Brackets підтримує режим Live-розробки, при якому редагований контент (JavaScript, HTML і CSS) у міру зміни відразу відображається в синхронізованому з редактором вікні браузера — розробник може змінювати вміст і відразу спостерігати до яких наслідків приводять дані зміни. Налагодження також може виконуватися синхронно із браузером, розробник може встановити точку зупину або відкотитися на крок назад при перегляді результатів. Є вбудована підтримка препроцесорів LESS і SCSS. В інтерфейсі застосовується система контекстно-залежних інструментів, що з'являються в міру необхідності в основному вікні розробки. Для розширення можливостей редактора розвивається система доповнень.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Stewart, Ryan. Brackets 1.0 and Extract for Brackets (Preview) Now Available. Brackets Blog. Adobe Systems. Архів оригіналу за 8 лютого 2015. Процитовано 15 листопада 2014.
  2. github.com/adobe/brackets/blob/master/src/nls/README.md

Посилання[ред. | ред. код]