Anberlin

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Anberlin
Основна інформація
Жанр альтернативний рок, християнський рок, емо[1]
Роки 2002–2014, 2018–донині
Країна США США
Місто Вінтер-Гевен, Флорида
Мова англійська
Лейбл The Universal Motown/Universal Republic Group, Tooth & Nail Records
Склад Стівен Крістіан
Деон Рексроут
Джозеф Мілліган
Натан Янг
Крістіан МакАлені
Колишні
учасники
Натан Стреєр
Джой Брюс
Офіційний сайт

Anberlin у Вікісховищі

Anberlin — американський гурт, який грає в стилі альтернативний рок, з міста Вінтер Хевен у Флориді. Гурт утворений у 2002 році та з початку 2007 складається з вокаліста Стівена Крістіана, бас-гітариста Деон Рексроута, соло-гітариста Джозефа Миллиган, барабанщика Натана Янга і ритм-гітариста Крістіана МакАлені.

На початку 90-х цими людьми була створена християнський панк-гурт під назвою SaGoh (Servants after God's own heart) 24/7, яка встигла випустити два студійні альбоми до розпуску, викликаного розбіжностями в музичних поглядах між її учасниками. Anberlin була сформована у 2002, в той же рік вони підписали контракт з напівнезалежною студією «Tooth & Nail Records» і випустили свій дебютний альбом «Blueprints for the Black Market». У 2005 гурт випустив свій другий альбом, який був названий «Never Take Friendship Personal», проданий в кількості 150 тисяч копій. А у 2007 році вийшов третій альбом «Cities», у 2009 — четвертий.

Anberlin продовжили свій шлях до популярності, спілкуючись з фанатами через MySpace і даючи близько 200 концертів на рік.

Студійні альбоми[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Collar, Matt. Vital - Anberlin. AllMusic. Процитовано 27 червня 2023. Although Anberlin have never shied away from angular sounds, much of the band's previous work revealed a mix of sparkling, U2-style uplift and plaintive, Paramore-style emo.

Посилання[ред. | ред. код]

Офіційні сайти[ред. | ред. код]