Angry Birds POP!

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Angry Birds POP!
Розробник Rovio Entertainment
Outplay Entertainment
Видавець Rovio Entertainment
Дистриб'ютор Google Play і App Store
Жанр(и) Три в ряд
Платформа iOS, Android
Дата випуску 22 грудня 2014 WW
Творці
Композитор(и) Девід Швейцер
Технічні деталі
Рушій Marmalade[1]
Носій цифрове завантаження[d]
Angry Birds
Офіційний сайт

Angry Birds POP! це гра зі збігом плиток, спільно розроблена Rovio Entertainment і Outplay Entertainment, яка була програмно запущена для iOS у Канаді в грудні 2014 року[2] та випущена в усьому світі для пристроїв iOS і Android у березні 2015 року[3] Спочатку гра була другою грою в серії Angry Birds Stella.

Спочатку він був випущений як Angry Birds Stella POP!, і отримала свою нинішню назву, без Стелли, з оновленням у липні 2015 року, яке принесло в гру класичних персонажів Angry Birds, що зробило її єдиною в серії, яка містить кросовер між класичними Angry Birds і друзями Стелли. У жовтні 2015 року гра була випущена як гра для Facebook, яка була припинена 21 грудня 2016 року[4] Станом на травень 2021 року гра містить понад 6000 рівнів.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Angry Birds POP! це друга гра серії Angry Birds Stella. Гра була випущена 22 грудня 2014 року в канадському App Store і випущена в усьому світі 12 березня 2015 року. 29 жовтня 2015 року гру було додано до Facebook. У грі рогатка розташована внизу по центру, гравець кидає бульбашки, щоб лопнути бульбашки вгорі за допомогою комбінації з трьох або більше бульбашок одного кольору. На кожному рівні ви отримаєте обмежену кількість бульбашок із рогатки, і ви зможете купити більше за монети. Іноді вгорі разом із бульбашками також з'являються блоки. У грі також є життя, як і в інших іграх типу «три в ряд». Коли ви програєте рівень, ви втратите один з них, і якщо ви втратили всі життя, ви повинні купити їх за монети, щоб продовжити гру. Спочатку в грі було лише шість персонажів, які з'являлися в Angry Birds Stella, причому кожен персонаж мав особливу силу, яку можна використовувати, коли Pop Meter заповнено, щоб розблокувати потужні посилення від їхніх сил, як-от Power Pop від Stella, Line Pop від Poppy та багато іншого. . Щоб заповнити Pop Meter, ви повинні отримати x6 смуг, тобто 6 попів поспіль.

Рецепція[ред. | ред. код]

Angry Birds POP! деякі вважали схожим на гру Кінга 2014 року, Bubble Witch Saga 2. Рецензенту Macworld вона сподобалася як безкоштовна гра з її легким ігровим процесом головоломки та хорошими продуктивними цінностями, але коли в грі з'явилася перешкода, рецензент подумав, що краще зробити щось інше.[5]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Marmalade. LinkedIn.Шаблон:Self-published source
  2. What happened to Stella's bubbles? Angry Birds Stella POP! soft launched in Canada. Архів оригіналу за 26 December 2014. Процитовано 22 грудня 2014.
  3. (Пресреліз). {{cite press release}}: |archive-date= вимагає |archive-url= (довідка); Вказано більш, ніж один |archivedate= та |archive-date= (довідка); Пропущений або порожній |title= (довідка)
  4. It Seems That The Facebook Version Of Angry Birds POP! Is Coming To An End. How Can I Continue Playing? Will I Lose My Game Progress?. Архів оригіналу за 21 грудня 2016.
  5. Freemium Field Test: Angry Birds Stella Pop is a slick-but-typical bubble-bursting clone.