Audio Comparer

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Audio Comparer
Тип комп'ютерна програма
Розробник BolideSoftd
Перший випуск 2008
Стабільний випуск 1.7 (15 листопада 2011)
Операційна система Windows
Мова програмування Object Pascal (Delphi)
Доступні мови підтримка (14 мовних пакунків)
Стан розробки активно розробляється
Ліцензія shareware
Вебсайт audiocomparer.com

Audio Comparer — умовно безкоштовна утиліта для пошуку дублікатів серед аудіофайлів у системі за їх реальним звуковим змістом.

Опис[ред. | ред. код]

Audio Comparer призначена для пошуку дублікатів у аудіофайлах в операційних системах Microsoft Windows. Головна особливість програми, на відміну від більшості утиліт подібного роду, полягає в тому, що Audio Comparer здійснює пошук не за тегами та іншими подібними критеріями, а за прямим звучанням аудіофайлів з подальшим порівнянням на їх однотипність.

Підтримує багато музичних форматів, серед яких: MP3, MP2, MP1, WMA, AIF, WAV, WavPack, FLAC, APE, AAC та OGG, також має велику швидкість обробки даних та необмежену[що?] пам'ять. Утиліта може прочитати стислі дані, запаковані різними алгоритмами або дані з різним бітрейтом. Після виконання операції Audio Comparer пропонує користувачам різноманітні файлові дії, наприклад: видалити, копіювати або перемістити файл в інший локальний каталог.

Одним із недоліків програми є відсутність запам'ятовування[що?] коротких файлів, тривалість відтворення яких менша за 1,5 хвилини, оскільки подібних даних мало для коректної обробки та порівняння.

Посилання[ред. | ред. код]

  • Офіційний сайт (англ.) (нім.) (ісп.) (фр.) (нід.) (рос.)
  • Audio Comparer 1.5 (рос.). Hard'n'Soft. 9 вересня 2009. Архів оригіналу за 25 листопада 2019. Процитовано 19 березня 2010.
  • Audio Comparer: музыкальная коллекция без дубликатов (рос.). Tom's Hardware. 30 травня 2009. Архів оригіналу за 11 травня 2012. Процитовано 19 березня 2011.