CarambaTV.ru

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
CarambaTV.ru
Логотип
Логотип
Посилання CarambaTV.ru
Комерційний Так
Тип Сайт з розважаючим відеоконтентом
Реєстрація не обов'язкова
Мови Російська
Власник "Caramba Media" (ТОВ "Карамба Медіа")
Започатковано 29 листопада 2010
Закрито 26 серпня 2020
Стан Закритий

CarambaTV.ru — закритий розважальний інтернет-сайт, що консолідував популярні шоу російськомовного інтернету, включаючи +100500. На майданчику CarambaTV виходило близько двадцяти передач. В середньому, по одному випуску на тиждень.

Статистика[ред. | ред. код]

  • 120 тис. унікальних відвідувачів на сайті CarambaTV.ru на добу
  • 250 тис. учасників групи CarambaTV.ru в мережі ВК;
  • 100 тис. «лайків» на сторінці CarambaTV.ru в Facebook

Бізнес[ред. | ред. код]

  • Телеканал «Перець» купив у Caramba Media право на показ випусків шоу «+100500»
  • RuTube підписав партнерську угоду з Caramba Media, за умовами якого контент компанії буде розміщуватися п'ять разів на тиждень на спеціальній брендованої сторінці відеохостингу.

Шоу CarambaTV.ru[ред. | ред. код]

Назва Жанр Канал на YouTube Ведуч Опис Примітки
+100500 Розважальне шоу AdamThomasMoran [Архівовано 18 серпня 2010 у Wayback Machine.] Максим Голополосов Огляди смішних відеороликів, розміщених в мережі інтернет. Комічний ефект досягається при поєднанні сцен відеороликів з коментарями ведучого, а також за допомогою графічних вставок. «+100500» — перший і найпопулярний проект Caramba Media. Виходить також на телеканалі Перець.
+100500 англійською мовою Розважальнее шоу plus100500eng [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Максим Голополосов Переклад шоу «+100500» англійською мовою почався з 72 епізоду. В англійській версії присутні моменти, які відсутні у російській.
100500 вопросов Розважальне шоу 100500voprosov [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Дмитро Іванов (kamikadze_d) Ведучий передачі ставить неоднозначні запитання випадковим перехожим на вулицях Москви. Оскільки запитання, що ставить Дмитро Іванов, несерйозні, бесіди з перехожими носять гумористичний характер. Планується показ на телеканалі Москва 24.
BadComedian Відеоблог TheBadComedian [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Євген Баженов (BadComedian) Критичний огляд художніх фільмів, які не сподобалися автору
Droider Show Новини roydroider [Архівовано 17 травня 2012 у Wayback Machine.] Валерій Істішев і Борис Веденський Новини про гаджети, комп'ютери і інтернет Транслюєтся на телеканалі Москва 24, оригінальну назва змінено на «Цифра»
Rozetked show Новини rozetked [Архівовано 10 липня 2012 у Wayback Machine.] Максим Хорошев и Дарина Козій Все про новинки світу гаджетів, комп'ютерів та інтернета за останній тиждень.
RWJ в перекладі «Кураж-Бамбей» Розважальне шоу carambaworld [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Рей Вільям Джонсон (RayWilliamJohnson) Оригінальні випуски американського шоу «=3», творцем і ведучим якого є Рей Вільям Джонсон. Перекладається студією «Кураж-Бамбей» на замовлення CarambaTV.ru. YouTube-канал RayWilliamJohnson займає первше місцо по підписникам у всьому світі.
Бабкины Яйца Розважальне шоу MrDedToto [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Антон Ческидов (Дед Тото) Ведучий робить критичні огляди музичних відеороликів, знайдених в інтернеті. Ведучий є лідером групи «ЛамБопс».
Moran Days Відеоблог MoranDays [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Максим Голополосов Автор та ведучий шоу «+100500» розповідає тут про своє життя, ділится з аудиторией, думками про ті чи інші речі, відповідає на запитання своїх прихильників.
Картавый Футбол Новини Carambafootball [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Микита Ковальчук (Ник) Інформація про найважливіші події минулого тижня в області футболу. Ведучий програми, в минулому, був професійним воротарем в міні-футболі. З 19 лютого з'явилася телеверсія проекту на Росія 2
Caramba Team Реаліті-шоу carambaTVteam [Архівовано 20 грудня 2011 у Wayback Machine.] Микита Ковальчук (Ник) В рамках шоу збирається команда юних футболістів (у віці 11-16 років). Серед них проводиться відбір. Найкращі гравці увійдуть в команду Caramba Team.
Кинонах Новини Carambacinema [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Сергій Лук'янов (Лукас) Ведучий розповідає про кіноновинки тижня і дає рекомендації про те, на які фільми варто сходити в кінотеатр.
Проект КОЗА Розважальне шоу proektKOZA [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Lee Kei Ведучий аналізує соціальні питання, які цікавлять сучасних людей.
Ни слова о политике Видеоблог kamikadzedead [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Дмитро Іванов (kamikadze_d) Аналітичний відеоблог про останні події в області політики Особистий відеоблог Дмитра Іванова.
Сексуальна Психологія Повчальне шоу Hotpsychologies [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Вікторія Юшкевич Ведуча розглядає взаємовідносини чоловіків та жінок з точки зору психології. Вікторія Юшкевич — модель.
ФигАсебе Повчальне шоу CarambaMagic [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Віталій Кутмин та Денис Чертовський Фокусники Віталій Кутмін і Денис біса показують людям на вулиці фокуси і навчають глядачів до того, як вони самі можуть їх повторити.
Hell Yeah Covers Розважальне шоу HellYeahCovers [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Сергей Беляков (Hell Yeah) Ведущий озвучивает иностранные видеоролики. Озвучка Сергея Белякова не является переводом оригинальной речи персонажей видеоролика.
EJ Movies Вебсеріали та мініфільми CarambaStories [Архівовано 15 травня 2012 у Wayback Machine.] Eugene Sagaz и Alex Sagaz Автори знімають короткі гумористичні фільми, пародії на відомі шоу В серіалі «Ходячие обзорщики» був використаний образ Максима Голополосова як джерела зарази, перетворивши всіх людей в поганих обзорщиків.
Radio MANGO Відеоблог xMANGOproject [Архівовано 10 травня 2012 у Wayback Machine.] Веретов Ведучий (чоловік) розповідає про жінок та їхніх помилках у відносинах з чоловіками Перед початком відео автор попереджує, що в шоу присутній сексизм
Карикатура Повчальне шоу studiaoko [Архівовано 10 листопада 2015 у Wayback Machine.] Любов Дикарьова Художниця Любов Дикарьова малює карикатуры на авторів CarambaTV, міфічних персонажів, створює на папері гумористичні сюжети і дає глядачам майстер-класси
Знаете ли вы? Мультсеріал Продюсер: Анна Кривич;

Художник: Володимир Данилов;

Монтаж: Медстас;

Автор ідеї, автор сценарію, режисер, разказчик: Андрй Ческидов (Дед Тото)

Серія мультфільмів про історії походження речей, значнихм подіях і людях На даний момент вийшла всього одна серія про автомата Калашникова
Обзоры от AKR'а Відеоблог Akr815 [Архівовано 13 квітня 2012 у Wayback Machine.] AKR Авторський відеоблог, в якому ведучий закадровим голосом розповідає про мультфільми та фільми свого дитинства
Сережа, сыграй! Відеоблог SergeKovtun2011 [Архівовано 10 липня 2012 у Wayback Machine.] Сергій Ковтун Ведучий грає на гітаре музику, яку замовляють його глядачі

Конкурси та нагороди[ред. | ред. код]

Максим Голополосов на «Премії Рунета-2011»
  • 10 вересня 2011 Forbes опублікував заявку на участь в конкурсі стартапів, подану Caramba Media. Як конкурсний проект розглядався сайт з розважальним відеоконтентом CarambaTV.ru. Він дійшов до другого етапу, але далі журі його не пропустило.
  • 25 листопада 2011 відбулася церемонія нагородження переможців в конкурсі «Премія Рунета 2011». У номінації Стартап року перемогла компанія Caramba Media та її проект CarambaTV.ru. Генеральний директор Caramba Media Михайло Орлов сказав про перемогу наступне: "Caramba Media з'явилася в січні 2011 року, і за одинадцять місяців ми зробили те, чого до нас ще не робив ніхто: ми навчилися заробляти на відеороликах в інтернеті і зробили це своїм основним дохід ом. Зараз ми створюємо серію шоу і публікуємо їх випуски на CarambaTV.ru. Вони набирають значні для російськомовного інтернету показники переглядів — а це вже говорить про затребуваність такого контенту з боку аудиторії. Мені здається, що перемога в конкурсі «Премія Рунета-2011» — це не просто висока оцінка наших досягнень, це показник того, що експерт и розуміють, наскільки високі перспективи розвитку ринку відеоконтенту в інтернеті. Звичайно ж, мені дуже приємно, що Caramba Media лідирує на цьому ринку.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Через деякий час після початку бізнес-діяльності компанія Caramba Media привернула інвестиції в розмірі мільйона доларів на розвиток проекту.
  • 28 листопада компанія Google привітала свого YouTube — партнер а, компанію Caramba Media, з перемогою в конкурс е «Премія рунету 2011». «Компанія Google вітає Caramba Media з перемогою в Премії рунета 2011»
  • 31 жовтня 2011 CarambaTV.ru оголосила про початок конкурсу найкращих пародій на будь шоу, що виходить на сайті «Конкурс пародій на CarambaTV.ru». 12 грудня, за підсумками другого раунду найкращою пародією на +100500 було визнано шоу This is Хорошо. Як головний приз Стас Давидов отримав iPad.

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]