Crazy Story, Pt. 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Crazy Story, Pt. 3»
Пісня King Von
з альбому Grandson, Vol. 1
Випущено 13 вересня 2019
Тип Сингл
Жанр Ґанґста-реп, дрил
Тривалість 3:12
Лейбл Only the Family, Empire
Продюсер

Chopsquad DJ

Хронологія King Von
Попередній
←
«Crazy Story 2.0»
(2018)
«Took Her to the O»
(2020)
Наступний
→

Музичне відео
«Crazy Story, Pt. 3» на YouTube

«Crazy Story, Pt. 3» — сингл американського репера King Von з його дебютного мікстейпу Grandson, Vol. 1, виданий 13 вересня 2019 р. на лейблах Only the Family та Empire Distribution.[1][2] Є продовженням «Crazy Story 2.0». Біт Chopsquad DJ схожий на біт Mac Fly у попередніх частинах.

Опис сюжету

[ред. | ред. код]

Пісня характеризується репом із дуже чітким і деталізованим оповідуванням, що як і в перших двох частинах зосереджене на вигаданій реалістично-змальованій історії, заснованій на життєвому досвіді виконавця.

Вон є головним героєм і розповідає про спробу пограбування, що виявляється підставою від дівчини проти його самого. Це призводить до поранення Вона, який у відповідь, прагнучи помсти, влаштовує засідку, вбиває дівчину та стріляє у чоловіка, що стріляв у нього.

Відеокліп

[ред. | ред. код]

Премєра: 30 січня 2020 року. У відео виконавець переказує історію, описуючи факти своєму другові, тому кліп містить вкраплення сцен як від першої, так і від третьої особи.

Сертифікації

[ред. | ред. код]
Регіон Сертифікація Продажі
США (RIAA)[3] Платиновий 1 000 000double-dagger

double-daggerпродажі+прослуховування, що базуються лише на сертифікаціях

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. The Rising Chicago Rapper Shows Off His Unparalleled Narrative-Building in a Visceral Video from Grandson Vol. 1, audibletreats.com, процитовано 28 лютого 2023
  2. TEST SPIN King Von — ‘Grandson, Vol. 1’, cornellsun.com, процитовано 28 лютого 2023
  3. American single certifications – King Von – Crazy Story, Pt. 3 (Англійська) . Американська асоціація компаній звукозапису (RIAA). Процитовано 28 лютого 2023.