Creepy Nights at Freddy's

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Creepy Nights at Freddy's
Розробник Білорусь Immortalized Studios
Видавець Білорусь Immortalized Studios
Жанр(и) Survival horror
Платформа PC
Android
Дата анонсу 31 жовтня 2017
Дата випуску 31 жовтня 2018
Мова англійська
російська
Творці
Керівник(и) Райан Картер
Ігродизайнер(и) Райан Картер
Програміст(и) Райан Картер
Технічні деталі
Рушій Unreal Engine 4
Офіційний сайт

Creepy Nights at Freddy's — білоруська відеогра вироблена і опублікована Immortalized Studios у 2018 році.[1] Виконана у тривимірній графіці, на рушію Unreal Engine 4.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Скришот офісу з гри.

Робота охоронцем в піцерії з аніматроніку ніколи не була легкою. І граючи в Creepy Nights at Freddy's вам не варто розслаблятися: Ви можете пересуватися по приміщенню,[2] але у ньому персонаж ніколи не буде самотній, бо є аніматроніки, які спочатку нерухомі, але потім вони починають ходити, й якщо підійти до них — на екрані з'явиться скрімер, це означає програш.[3] Щоб захиститися від них, можна закривати і відкривати двері у офісі, також є ліхтарик, яким можна осліпити одного з аніматроніків.[4] На стінах висять дитячі малюнки, а також плакати. На робочому столі можна побачити паперу і зім'яті листи. У кутку столу знаходиться система камер спостереження, якої слід користуватися для запобігання несподіваного нападу аніматроніку.[5] Для гри Creepy Nights at Freddy's буде потрібно не слабкий комп'ютер, здатний промальовувати графіком настільки деталізованою гри без підвисань.[6]

Історія створення[ред. | ред. код]

Ще до анонсу гри, замислювалося, що вона буде зватися «Unreal Shift at Freddy's». Але цього не відбулося, через те, що назва була у іншого геймдизайнера — Ніксона, й майбутній автор Creepy Nights at Freddy's побоювався що йому це не сподобається. І через деякий час її було названо теперішнім іменем.[7]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Game Jolt - Indie games for the love of it. Game Jolt (англ.). Архів оригіналу за 30 червня 2019. Процитовано 30 червня 2019.
  2. Анонс нашей новой игры[недоступне посилання] — Immortalized Studios
  3. gamejoltfnaf (20 лютого 2019). Creepy Nights at Freddy's. Gamejolt FNAF (амер.). Архів оригіналу за 10 липня 2019. Процитовано 10 липня 2019.
  4. Creepy Nights at Freddy's. Энциклопедия Five Nights at Freddy's (рос.). Архів оригіналу за 30 червня 2019. Процитовано 30 червня 2019.
  5. Creepy Nights at Freddy's. ФНАФ игры, фан арт, пародии, игра FNaF на Андроид и на компьютер (рос.). Архів оригіналу за 6 липня 2019. Процитовано 6 липня 2019.
  6. Creepy Nights at Freddy's. Игры Пять ночей с мишкой Фредди. Архів оригіналу за 30 червня 2019. Процитовано 6 липня 2019.
  7. Щоденник розробника #1[недоступне посилання] — Immortalized Studios