Dishonored: Death of the Outsider

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Dishonored: Death of the Outsider
Розробник Франція Arkane Studios
Видавець США Bethesda Softworks
Дистриб'ютор  Steam
 Epic Games Store
 PlayStation
 Xbox
Жанр(и) пригодницький бойовик, стелс
Платформа  Microsoft Windows
 PlayStation 4
 Xbox One
Дата випуску 15 вересня 2017
Режим гри  Однокористувацька гра
Мова англійська, французька, італійська, німецька, іспанська, японська, польська, російська, португальська, китайська
Українська відсутня
Творці
Керівник(и) Гарві Сміт
Сценарист(и) Сачка Дюваль
Софі Маллінсон
Анна Меґілл
Гейзель Монфортон
Ігродизайнер(и) Дінґа Бакаба
Програміст(и) Г'юджес Тардіф
Художник(и) Себастьян Міттон
Композитор(и) Деніель Ліхт
Технічні деталі
Рушій Void Engined
Носій цифрова дистрибуція
Dishonored
Попередня гра Dishonored 2
Офіційний сайт

Dishonored: Death of the Outsider (укр. Збезчещений 2: Смерть Чужого) — пригодницька відеогра 2017 року, розроблена Arkane Studios і випущена Bethesda Softworks окремим пакетом доповнення 15 вересня 2017 року для Windows, PlayStation 4 і Xbox One.

Дія гри відбувається в прибережному місті Карнака після подій Dishonored 2. У ній розповідається про колишню вбивцю Біллі Лерк (озвучена Розаріо Довсон[1]), яка возз'єднується зі своїм наставником Даудом (озвучений Майклом Медсеном), щоби вбити таємничу сутність, відому як Чужий. Гра ведеться від першої особи, гравець має доступ до різноманітних надприродних здібностей для виконання місій різними способами.

Dishonored: Death of the Outsider є самостійним доповненням до гри Dishonored 2 — для його запуску не потрібна наявність оригінальної гри[2].

За словами керівника Arkane Гарві Сміта, на відміну від героїв попередніх ігор, які отримували свої надприродні сили завдяки мітці Чужого, Біллі Лерк не позначена його міткою: унаслідок подій Dishonored 2 вона може існувати у двох станах одночасно, у певному «викривленні», і завдяки цьому у змозі миттєво переміщатися з місця на місце — навіть крізь стіни. Вона користується кількома магічними артефактами: штучним «Оком Мертвого Бога», рукою, зібраною з уламків «порожнечі», і особливим ритуальним ножем з двома лезами, який одного разу був використаний, щоб створити з юнака того, хто стане згодом відомий, як Чужий. Після проходження гри має відкритися новий режим «Оригінальна Гра+», який дасть змогу гравцеві під час нового проходження використовувати деякі здібності (а саме Перенесення, Темний зір і Доміно) героїв попередньої гри — Корво та Емілі[3].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Meer, Alec (15 вересня 2017). Evasion of the bodysnatcher in Dishonored: Death Of The Outsider. Rock, Paper, Shotgun (англ.). Процитовано 25 вересня 2017.
  2. Gach, Ethan (12 червня 2017). Dishonored: Death Of The Outsider Announced, Stars Billie Lurk. Kotaku (англ.). Архів оригіналу за 12 червня 2017. Процитовано 12 червня 2017.
  3. Brenna Hillier (14 червня 2017). In Dishonored: Death of the Outsider, Billie’s arm is made of the Void and her powers aren’t like those we’ve seen before (англ.). VG247. Архів оригіналу за 19 вересня 2017. Процитовано 19 серпня 2017.

Посилання[ред. | ред. код]