Ecosoft

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Екософт
Ecosoft
Тип ПАТ
Організаційно-правова форма господарювання публічна компанія
Галузь водоочищення та прогонка
Засновано 1991 р.
Штаб-квартира Ірпінь Україна
Територія діяльності весь світ
Продукція фільтри
Співробітники 180
Дочірні компанії Наша Вода, Filer1,Dr. Voda
www.ecosoft.ua(рос.)]

НВО«Екософт» - найбільша міжнародна компанія ринку водоочисного обладнання і технологій. Компанія першою в Україні отримала сертифікат виробника систем водопідготовки, побутових фільтрів і фільтруючих завантажень. У команді компанії працюють більше 180 професіоналів галузі - інженери і проектувальники, вчені, фахівці технічної підтримки та виробництва, маркетологи, менеджери з продажу та обслуговування клієнтів.

Напрямки діяльності[ред. | ред. код]

  Виробляють та реалізують весь спектр продукції для очищення води: від настільних фільтрів-глечиків до унікальних промислових установок продуктивністю в сотні метрів кубічних на годину. Компанія випускає продукцію під чотирма власними торговими марками, а також низкою приватних торгових марок клієнтів (privat label). Розробки експортують в більш ніж 20 країн світу.

Виробництво[ред. | ред. код]

  Виробництво НВО «Екософт» розміщується на 2000 м ² і випускає більше 160 найменувань продукції, за багатьма з яких налагоджений повний цикл виробництва. Компанія приділяє багато уваги розвитку виробничої бази і постійно інвестує кошти в її оснащення сучасним технологічним обладнанням. Так, навесні 2012 р. було запущено ділянку з виробництва пластмасових виробів методом лиття під тиском, що дозволило збільшити гнучкість всього виробничого процесу та посилити контроль якості виробів.

Джерела[ред. | ред. код]