End of Me (пісня Меріон Райвен)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
End Of Me
Сингл Меріон Райвен
з альбому Here I Am
Випущений 2005
Формат CD-сингл
Жанр Поп-рок
Автор пісні Меріон Райвен, Макс Мартін, Рамі
Тривалість 4:29
Лейбл Atlantic Records
Продюсер Макс Мартін, Рамі Якуб
Хронологія синглів Меріон Райвен
Попередній
←
Break You

(2005)

Наступний
→
Музичне відео
"End Of Me" на YouTube

«End Of Me» (укр. Кінець мені) – дебютний сольний сингл норвезької співачки Меріон Райвен. Поп-рок пісня написана Меріон Райвен, Максом Мартін та Рамі Якубом для всесвітнього студійного альбому співачки «Here I Am». Він вийшов як провідний сингл в Південно-Східній Азії 2005 року та здобув тут успіх, він потрапив в першу десятку в чартах багатьох країн, включаючи Малайзію, Філіппіни, Таїланд та Сінгапур.

Зміст[ред. | ред. код]

В композиції присутнє унікальне звучання електрогітари і фортепіано. Композиція є пошуком Меріон істинної особистості в постійно мінливому світі попмузики. Співачка сказала, що якщо їй не дозволять продовжувати займатися музикою, це буде її кінець. Рядок пісні "Це остання з ілюзій" означає, що вона вирвалася зі свого старого минулого пов'язаного з M2M і показала світу, ким вона є насправді. За її словами, компанія Atlantic Records не була впевнена в тому, що вона переключиться на більш рок-образ і змінить стиль написання пісень[1]. Тоді співачці довелося боротися за право записувати свою музику – рок-музику з поп-елементами, яку вона назвала «Marion Raven Rock».

Сприйняття[ред. | ред. код]

  • Музичне відео для пісні досягло 4 місця в секторі музичних відеороликів MTV Asia[2].
  • В кінці 2005 року сингл «End Of Me» тримав позначку на 54-му місці в MTV Asia[3].

Музичне відео[ред. | ред. код]

Відео до пісні було зняте в Тайбеї, Тайвань. В пісні присутнє фортепіанне введення, яке також є в іншій – «13 days». Ми бачимо, що дівчина замкнена між поворотом скляних панелей, що означає те, як вона відчуває себе стереотипом. Меріон намагається звільнитися і затвердити свою справжню особистість через власну музику. У музичному відео ми побачимо, як Меріон майстерно грає на електрогітарі під час переходу в пісні, що знаменує збільшення її інструментального діапазону. Уже в якості соліста слід зазначити, що співачка також мультиінструменталіст, бо вона відмінно грає на акустичній і електричній гітарі, фортепіано, перкусії та барабанах.

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. theurbanwire.com: the 17th edition - Marion Raven - A Solo Comeback. 30 грудня 2006. Архів оригіналу за 30 грудня 2006. Процитовано 10 липня 2018.
  2. MTVAsia.com - Welcome!. 29 березня 2007. Архів оригіналу за 29 березня 2007. Процитовано 10 липня 2018.
  3. MTVAsia.com - MTV Pop Inc. 26 вересня 2007. Архів оригіналу за 26 вересня 2007. Процитовано 10 липня 2018.