FIFA 97

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
FIFA 97
Розробник EA Canada, Extended Play Productions, Perfect Entertainment (Saturn), Rage Software (SNES), XYZ Productions (Genesis), Tiertex Design Studios (Game Boy)
Видавець EA Sports, Black Pearl Software (Game Boy)
Жанр(и) спортивна відеогра
Платформа Microsoft Windows, DOS, Game Boy, Mega Drive, SNES, PlayStation, Saturn
Дата випуску

WindowsNA 31 жовтня 1996
EU 1996
PlayStationJP 20 червня 1997
NA 30 листопада 1996
EU листопад1996
GenesisNA 1996
EU 1996
SaturnNA 1997
EU 1997

SNESNA 1996
EU 1996
Режим гри багатокористувацька гра і однокористувацька гра
Технічні деталі
Носій Картиридж, CD-ROM
FIFA

FIFA Soccer 97 — футбольна відеогра, розроблена і випущена корпорацією Electronic Arts 24 червня 1996 року. Четверта гра в серії FIFA і друга, виконана в 3D. Гра була випущена для ряду ігрових платформ: ПК, PlayStation, SNES Sega Mega Drive і Sega Saturn.

У Європі гра виходила під назвою FIFA 97. Слоганом FIFA 97 стала фраза — «Захоплений емоціями» (англ. Emotion Captured).

Огляд[ред. | ред. код]

У футбольному симуляторі FIFA 97 розробники з команди EA Canada не тільки втримали свої позиції, але і значно поліпшили їх. У грі FIFA 97 з'явився абсолютно новий режим гри — футбол в приміщенні, який залучив до серії нових шанувальників футболу. Так само були застосовані полігонні моделі футболістів за допомогою технології «захоплення руху» (motion capture). Розробники з Electronic Arts збільшили загальну кількість ліг і команд, за які можна грати. У FIFA 97 вперше в серії FIFA з'явилися справжні коментатори, яких озвучили Енді Грей (англ. Andy Gray) і Джон Мотсон (англ. John Motson), а вступи до початку матчу озвучував Дес Люнам (англ. Des Lynam). У ролі героя обкладинки виступав Давид Жінола (англ. David Ginola) в майці англійського клубу Ньюкасл Юнайтед.

Саундтрек[ред. | ред. код]

У грі використовуються 10 пісень написані EA Sports.

Відгуки[ред. | ред. код]

У 15 випуску Play Magazine і Official UK PlayStation Magazine оцінили PlayStation версію гри з рахунком 70 і 7/10. При порівнянні з FIFA 96, гра «Графічно краща, але геймплей гірший». GameSpot поставив 8.2 / 10 PC версії.

Джерела[ред. | ред. код]