Flare

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Flare
Розробники Clint Bellanger, Henrik Andersson, Igor Paliychuk, Justin Jacobs, Stefan Beller, Thane Brimhall та інші
Перший випуск 12 березня, 2018; 6 років тому (2018-03-12)
Стабільний випуск 1.08 (17 вересня 2018; 5 років тому (2018-09-17))
Операційна система Linux, Microsoft Windows
Мова програмування C++
Стан розробки активний
Ліцензія GNU General Public License v3 та вище
Вебсайт flarerpg.org

Flare — двовимірна рольова відеогра створена Клінтом Белланжером (Clint Bellanger). Пізніше до розробки приєднались інші розробники з різних країн світу. Гра є безкоштовною та розповсюджується на умовах вільної ліцензії GPLv3, медіа складові розповсюджуються під ліцензією CC-BY-SA[1]. Ігровий процес створений під впливом гри Diablo II 2000 року.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Кампанія Емпірея — це основна кампанія, створена командою Flare. Історія починається з того, що гравця вигнали з батьківщини — Емпіреї, в результаті чого гравець розпочинає квест по поверненню до батьківщини. Ця подорож веде гравця по багатьом регіонам, які багаті різними сторонніми квестами[2].

Ігровий процес Flare

Розробка та локалізація

[ред. | ред. код]

Рушій гри написано на C++ з використанням SDL2, також є простий у використанні інтерфейс для моддингу. Станом на кінець 2018 року, гра доступна на 24 мовах, хоча й переклад на більшість з них є не повним. Повний переклад з англійської доступний на таких мовах:

  • Шотландська гельська;
  • Німецька;
  • Іспанська;
  • Українська;
  • Португальська.

Майже повний переклад доступний на таких мовах як білоруська, польська та італійська. Підготовка перекладу відбувається на платформі Transifex.

Виноски

[ред. | ред. код]
  1. Flare – Free/Libre Action Roleplaying Engine. flarerpg.org (амер.). Архів оригіналу за 12 листопада 2018. Процитовано 12 листопада 2018.
  2. Flare: Empyrean Campaign – Flare. flarerpg.org (амер.). Архів оригіналу за 12 листопада 2018. Процитовано 12 листопада 2018.