Guns, Gore & Cannoli

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Guns, Gore & Cannoli
Наступник Guns, Gore and Cannoli 2
Країна походження  Бельгія[1]
Мова твору або назви англійська, російська, французька, німецька, іспанська, нідерландська, португальська, італійська і польська
Дата публікації 2015
Дистриб'ютор Steam, Good Old Games[2], Microsoft Store, Nintendo eShop і PlayStation Store
Події розгортаються в місцевості США
Оцінка критика 76/100[3] і 70%[3]
Розробник Crazy Monkey Studios
Платформа Xbox One, Nintendo Switch, macOS, PlayStation 4, Wii U і Windows
Програмний рушій Unity[4]
Режим гри однокористувацька гра, багатокористувацька гра і кооперативний режим
Пристрій введення клавіатура комп'ютера, комп'ютерна миша і геймпад
Спосіб поширення цифрова дистрибуція і цифрове завантаження[d]
Рейтинг ESRB Teend[5]
Офіційний сайт

Guns, Gore & Cannoli — це платформний шутер із бічним прокручуванням, розроблений і опублікований бельгійською компанією Crazy Monkey Studios 30 квітня 2015 року в Steam ексклюзивно для Microsoft Windows. Пізніше гра також була випущена для Nintendo Switch.

Грі також передував короткометражний анімаційний фільм під назвою Zombies vs. Wiseguys: Hell Bent for Whiskey, випущений у 2004 році та спродюсований та анімований Claeys Brothers Arts, тим самим арт-директором двох ігор серії.

Сюжет[ред. | ред. код]

У США, 1928 рік. У розпал Великої депресії та сухого закону банди ставали все більш могутніми завдяки нелегальній торгівлі алкоголем, аж до того, що поліція практично втратила контроль. Головний герой гри (і продовження) — Вінні Каннолі, вбивця Дона Беллуччо, який відправляє його в Тагтаун, щоб знайти іншого свого вбивці, на ім'я Френкі. Однак Тагтаун відомий не лише злочинними угрупованнями: насправді містом ходять чутки про дивні аварії та жахливі випадки вбивств. Коли він збирається висадитися в Тагтауні, корабель, на якому він перебуває, атакують зомбі, що змушує Вінні пробиватися через місто та рятувати Френкі.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Як двовимірна екшн-гра, гра змушуватиме гравця використовувати одну частину контролера для пересування, а іншу — використовувати різноманітну зброю (наприклад, пістолети, кулемети та вогнемети), з якою він стикатиметься протягом гри. Крім того, гравцеві доведеться мати справу як з людьми, так і з опонентами-зомбі, а також з різними присутніми босами, і все це в середовищах, які в деяких випадках є повністю руйнівними.

Рецепція[ред. | ред. код]

Гру сприйняли позитивно або вище середнього. Дехто вважав, що це щось середнє між The Godfather, Metal Slug і елементом зомбі.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Online Games-Datenbank
  2. Good Old Games — 2008.
  3. а б OpenCritic — 2015.
  4. Mod DB — 2002.
  5. Nintendo eShop — 2011.