Higer

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Higer A30
Higer KLQ6140GQ
Scania TK440 Touring HD виробництва Higer

Higer - китайська автомобілебудівна компанія, на сьогоднішній день є провідним виробником міських і туристичних автобусів в Китаї і другим в світі. Заснована в 1998 році. Декларована основа філософії виробництва: «Фокус на безпечність та якість сервісу». Тісно працює зі шведською компанією Scania. Виробництво автобусів знаходиться під контролем співробітників Scania. Входить в Kinglong Group.

Виробнича потужність[ред. | ред. код]

Територія заводу становить 40000 кв. м. Вся територія поділена між трьома виробничими майданчиками. Завод розрахований на випуск 35 000 автобусів на рік.

Персонал[ред. | ред. код]

На даний момент в компанії зайнято 4500 співробітників, з яких понад 500 є технічними фахівцями.

Модельний ряд[ред. | ред. код]

Створено понад 50 серій і більше 300 моделей пасажирського транспорту, туристичних і міських автобусів. У 2006 році HIGER запустив спільний проект з компанією Scania з виробництва туристичного автобуса топ-класу Scania-Higer Виробництво автобусів сертифіковано за стандартом ISO / TS16949: 2002 і обов'язковому державному стандарту CCC. Деякі продукти пройшли сертифікацію на відповідність стандартам EEC, GCC і ЄЕК ООН.

Представництва[ред. | ред. код]

Автобуси Higer поставляються в більш ніж 30 країн світу, включаючи європейський, американський, африканський, південно-східний азійський і близькосхідний регіони. Обсяг продажів в 2006 році склав близько 3 млрд доларів.