Kuttsukiboshi

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Kuttsukiboshi
くっつきぼし
Жанрюрі, фентезі, романтика
OVA
РежисерНаоя Ішікава
СтудіяPrimastea
Період показу16 серпня 2010 — 11 травня 2012
Кількість серій2

Kuttsukiboshi (яп. ガールフレンズ, укр. Зірки, сяючі разом) — двосерійне OVA сценариста і режисера Наоі Ісікава[1], музику до якого написав Сюнсуке Моріта[2]. Перший OVA, офіційний реліз якого відбувся 16 серпня 2010, вперше був представлений на 78 стенді ярмарки Комікет того ж року. Вихід другої частини аніме запланований на 11 травня 2012 року.

Сюжет

[ред. | ред. код]
1 частина
Кііко Кавакамі — дівчина, що володіє здатністю до телекінезу, про що знає тільки її однокласниця Аая Сайто, яка, до того ж, закохана в неї. У них розвиваються романтичні відносини. Але одного разу зайшовши до хати подруги, Кііко знаходить її займаючись сексом зі старшим братом.
2 частина
Ааї повідомляють, що її брат помер. Кііко знаходиться на кілька днів в полоні Ааї, де остання намагається її домагатися. На розпитування про те, що трапилося Аая не відповідає, а пізніше, не прийшовши до школи, заявляє Кііко, що летить. Після їх останнього заняття любов'ю Кііко читає спогади Ааї. Виявляється, у її брата виявили пухлину, що навряд чи можна виправити. Він просить сестру вступити з ним в інтимний зв'язок, на що вона погоджується, аби якось йому допомогти. Потім Кііко прокидається в порожній квартирі і читає останнє смс від коханої — та просить закрити двері. Аая стискає роз'єднану зірочку в туалеті літака. Здібності Кііко досягають апогею — в почуттях вона змушує рухатися всі предмети навколо неї, а потім переміщується до туалету літака, падаючи на Ааю. Вони з'ясовують стосунки, а потім зізнаються один одному в коханні, потім опиняючись за бортом літака, а потім падають в море. Випливши на берег, вони виявляють, що втратили зірочки. Аая визнається, що замовила їх через Інтернет (в цей час показана сторінка замовлення — написано, що той, хто їх роз'єднає, з'явитися в світі своєї мрії). Вони дивляться на небо і розуміють, що вони в іншому світі. Кііко каже, що заглянула в майбутнє, де вони з Ааєю завжди будуть разом.

Персонажі

[ред. | ред. код]
  • Кііко Кавакамі (яп. 川上紀衣子, Кавакамі Кііко:)
Сейю — Асамі Імаі: Чорнява однокласниця і подруга Ааї Сайто, в яку закохана, але не наважується сказати про це. Після аварії вона отримала деякі містичні здібності, в тому числі телекінез.
  • Аая Сайто (яп. 斉藤亜綾, Сайто: Аая:)
Сейю — Міку Іссікі: Світловолоса дівчина. Однокласниця і подруга Кііко, любляча проводити «експерименти» з її силами, і таємно закохана в неї. Проживає зі своїм братом, з яким у дівчини склалися інтимні стосунки.
  • Кота Сайто (яп. 斉藤 康太, Сайто: Ко:та)
Сейю — Наокі Косіда: Старший брат Ааї, що має з нею статевий зв'язок. У житті ж він відомий піаніст.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Isshoni Training's Primastea Ships Kuttsukiboshi Anime. Anime News Network. Архів оригіналу за 28 листопада 2020. Процитовано 21 грудня 2010.
  2. Shunsuke Morita at Anime News Network. Anime News Network. Архів оригіналу за 6 листопада 2020. Процитовано 21 грудня 2010.

Посилання

[ред. | ред. код]