SVEN

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
SVEN
Oy SVEN Scandinavia Ltd
Тип бізнес
Галузь споживча електроніка
Гасло Ви хочете – ми можемо
(англ. you want – we can)
Засновано 1991
Штаб-квартира Фінляндія
Продукція Аудіо-продукція та комп'ютерна периферія
Власник(и) Oy SVEN Scandinavia Ltd
sven.fi

SVEN (Oy Sven Scandinavia Ltd) — фінський-виробник акустичних систем та комп'ютерної периферії. Згідно з офіційним сайтом компанії, станом на 2014 рік її головний офіс-склад знаходиться в Фінляндії, Котка, Котолахдентіе, 15, офіс 201. Також компанія надає допомогу в складських та експедиторських послуг, оренди складу на території Фінляндії.

Продукція компанії у ціновому сегменті посідає середні позиції.

У 2000-і рр. продукція SVEN отримала безліч нагород і позитивних відзнак у комп'ютерній періодиці: у 2001 р. портал iXBT уперше назвав акустику SVEN відкриттям року, і незмінно визнавав «брендом року» з 2002 по 2009 рік включно у номінації «Комп'ютерно-орієнтована акустика». Упродовж останніх чотирьох років була першою в опитуванні «iXBT Brand – Вибір читачів» у номінації «Непрофесійна PC Акустика».

Історія[ред. | ред. код]

Компанія Sven була зареєстрована в 1991 році. На сьогоднішній день має свої офіційні представництва в 50 країнах світу. Sven є мультинаціональною структурою, зосередженою на розробці і виробництві багатьох видів електротехнічного обладнання. Серед них центральне місце займають системи мультимедійної і портативної акустики, а також пристрої комп'ютерної периферії, наприклад, клавіатури, навушники, гарнітури, вебкамери, а також джерела безперебійного живлення, стабілізатори напруги і мережеві фільтри. Виробничі потужності компанії зосереджені на Тайвані і в КНР.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]