ScientificCommons

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
ScientificCommons
Тип організація
Засновано вересень 2006
Вебсайт: en.scientificcommons.org

ScientificCommons є платформою для пошуку відкритих наукових публікацій. Використовуйте пошук понад 35 мільйонів публікацій з 1200 сховищ і більше восьми мільйонів авторів (травень 2010) у всіх наукових областях.

ScientificCommons захоплює і метаданими (по OAI стандарту; OAI: Open Archives Initiative), а також повні тексти OAIster, давні пошукова система для відкритого доступу зміст.

ScientificCommons.org знаходиться в Інституті масової інформації та комунікації управління в університеті Санкт-Галлен, розроблена і експлуатується. Мета полягає у створенні однієї з найбільших комунікації для академічних результатів і продуктів, зокрема, створення ефективної, розподіленої і масштабованої архітектури .

Цілі ScientificCommons[ред. | ред. код]

Локалізація наукових статей. Ідентифікація авторів. Призначення наукових публікацій. Індексування метаданих та повних текстів (PDF, PowerPoint, RTF, Word, Postscript). Семантична зв'язок наукових публікацій . Персоналізація варіантів для тих, хто шукає інформацію . Додати нові публікації безпосередньо з ScientficCommons.