Shadow Fight 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Shadow Fight 3
Розробник Росія Nekki
Видавець Росія Nekki
Жанр(и) файтинг
Платформа Android, iOS
Дата випуску 16 листопада 2017 року
Режим гри однокористувацький
Українська відсутня
Технічні деталі
Рушій Unity
Носій цифрова дистрибуція і цифрове завантаження
Shadow Fight
Попередня гра Shadow Fight 2
Наступна гра Shadow Fight Arena
Офіційний сайт

Shadow Fight 3 (укр. Бій з тінню 3) — мобільна гра у жанрі файтингу, розроблена та випущена російською компанією Nekki. У квітні 2016 було оголошено, що гра вийде восени того ж року[1] , однак реліз гри відбувся 16 листопада 2017 року[2].

На відміну від попередніх ігор, у Shadow Fight 3 персонажі зображені як реалістичні тривимірні персонажі[3], тоді як у Shadow Fight 2 персонажі зображені у вигляді тіней.

Розробка гри

[ред. | ред. код]

Розробка гри тривала близько двох років. Приводом для розробки стала велика популярність Shadow Fight 2 (близько 250 млн завантажень по всьому світу)

Сюжет

[ред. | ред. код]

Після подій, що відбулися у другій частині, пройшло багато років. Головний персонаж гри — нащадок Тіні, протагоніста минулої частини. Технології не стояли на місці, і за цей час люди звикли до присутності тіньової енергії, хоч і ставились до неї по-різному.

Хтось вважав, що тіньова енергія небезпечна, хтось хотів її вивчити, а хтось просто зберегти в незайманому вигляді. Через відмінності в цілях — в суспільстві стався розкол.

У світі з'явилося три фракції:

  • Легіон — прагне знищити тіньову енергію, роблячи ставку на важку зброю та обладунки
  • Династія — прагне зберегти тіньову енергію, роблячи ставку на спритність
  • Вісники — прагне підкорити, та контролювати тіньову енергію, роблячи ставку на точність та швидкість

У двох фракцій доволі напружені відносини — Династія знаходиться у конфронтації з Легіоном, через суперечки щодо тіньової енергії. Вісники ж в протистояння не втручаються, залишаючись нейтральними.

У кожної фракції є свій лідер, з якими гравець зустрінеться, просуваючись далі по сюжету.[3]

Геймплей

[ред. | ред. код]

Як і в минулій частині, гравець може вдосконалювати свої обладунки та зброю. З'явилася можливість кастомізувати свого персонажа, змінити його стать, колір волосся та риси обличчя.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Fighting Game 'Shadow Fight 3' Goes 3D and Comes Out This Fall | TouchArcade. web.archive.org. 27 квітня 2016. Архів оригіналу за 27 квітня 2016. Процитовано 17 квітня 2021.
  2. Shadow Fight 3 — обзор новой части популярного файтинга — android.mobile-review.com (рос.). Архів оригіналу за 17 квітня 2021. Процитовано 17 квітня 2021.
  3. а б Семенов, Александр (16 листопада 2017). История разработки Shadow Fight 3. app2top.ru (рос.). Архів оригіналу за 17 квітня 2021. Процитовано 17 квітня 2021.