Suphina Dentata

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Suphina Dentata
Зліва направо: Віктор Пушкар, Леонід Белєй, Олександр Юрченко
Зліва направо: Віктор Пушкар, Леонід Белєй, Олександр Юрченко
Основна інформація
Жанр дарк-ембієнт
Роки 2003
Країна Україна Україна
Місто Київ
Лейбл без лейблу
Склад Олександр Юрченко
Леонід Белєй
Віктор Пушкар

Suphina Dentata — український музичний проект з Києва. У 2003 році гурт випустив єдиний альбом «Rosa Del Ciel».

Історія[ред. | ред. код]

Два перші учасники цього проекту — Олександр Юрченко та Леонід Белєй, складали також дует Звірята Суфіни і Suphina Dentata є своєрідним продовженням колишнього проекту утрьох — виходить більш індустріально та ембієнт-дабово. Третій учасник Віктор Пушкар — відомий своїм власним ембієнт-даб-проектом Blemish.

Склад гурту[ред. | ред. код]

Дискографія[ред. | ред. код]

Обкладинка альбому «Rosa Del Ciel», виданого 2003 року.

Проект Suphina Dentata має один доробок — альбом «Rosa Del Ciel», що вийшов 2003 року. Запис був зроблений на київській студії «Six Prix».

Якщо Звірята Суфіни грають музику, яку умовно можна було б назвати «електронним бароко», то присутність Віктора Пушкара додає гурту більш індустріального та дабового звучання, одначе прив'язати музику «Небесної рози» до якогось певного стилю неможливо. В ній багато лиховісних звуків, печальних мелодій, важких ритмів, зроблених на синтезаторах, озброєній сильним луна-ефектом басі, дісторшованій гітарі та електронних перкусіях. Похмура за настроєм, вона схожа на неокласичні звукові доріжки до балету або кібер-панк- фільму; другий, ледь вловимий, план відкривається не з першого разу і вимагає від слухача повної уваги до музики.

Див. також[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]