The Code Project

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Code Project — вебсайт [Архівовано 21 лютого 2011 у Wayback Machine.] англійською мовою, який містить статті, призначені в першу чергу для програмістів, що створюють програми для операційних систем сімейства Microsoft Windows. Знадіб для статей в більшості своїй створюється самими користувачами, а не береться з зовнішніх джерел. Майже кожна стаття супроводжується вихідним текстом програми і прикладом, які можна завантажити. На сайті використовуються системи рейтингу і коментарів, які допомагають відокремлювати хороші статті від поганих.

Категорії статей

[ред. | ред. код]

Статті на сайті «Code Project» відносяться до однієї з наступних категорій:

Мови програмування

[ред. | ред. код]

Програми наведені в статтях в основному написані на одній з наступних мов програмування: Сі/C ++ (основний акцент зроблений на використанні з Microsoft Foundation Classes ), C #, Visual Basic, Java, ASP, AJAX, SQL.

Створення статей

[ред. | ред. код]

Як тільки користувач зареєструється на вебсайті «Code Project», він може створювати свої власні статті. Нова стаття або проходить через модерацію і редагування, або відразу публікується маючи статус невідредагованої статті.

Форум

[ред. | ред. код]

На сайті існує досить активний форум, який є відповідним ресурсом для вирішення складних проблем розробки програмного забезпечення.