The Enigma

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Enigma
Народився 20 століття
Лонґ-Біч, окр. Л.-Анджелес, Каліфорнія, США
Країна  США
Діяльність музикант, артист цирку, актор, телеактор
Галузь виконавець інтермедіїd
Знання мов англійська
IMDb ID 0857254
Сайт theenigmalive.com

Людина-пазл або Енігма (англ. The Enigma) — американський актор, актор і музикант, який зазнав значних модифікацій тіла, включаючи імплантати рогів, зміну форми вух, багаторазовий пірсинг і татуювання-пазл на все тіло. Його процес татуювання розпочався 20 грудня 1992 року під голкою «Леді Тигр Катцен», з якою він згодом одружився[1], і з тих пір розлучився. На сьогоднішній день над ним працювало понад двісті тату-майстрів, причому одночасно було нанесено аж двадцять три тату.[2]>.

Він внесений в Книгу рекордів Гіннеса за свої татуювання[3].

Біографія[ред. | ред. код]

Лоуренс народився в Лонг-Біч, Каліфорнія, виріс у Сіетлі і почав вивчати музику, коли йому було шість років. У 1991 році він почав брати участь у цирку Джима Роуза, з яким він виступав по всьому світу до 1998 року, гастролюючи з такими групами, як Nine Inch Nails, Marilyn Manson, Korn, Godsmack, а одного разу виступав з Девідом Боуї. Потім Enigma гастролював з Катценом, граючи музику та виступаючи на сайд-шоу під псевдонімом «Людське диво». Він виступав на заході Halloween Horror Nights у Universal Studios Orlando]] восени 2007 року з Сераною Роуз, виконуючи різні трюки з вогнем, електрикою, електроінструментами та лезами. Він також виступав у Детройтському театрі Bizarre.

Дженест проживає в Квебеку і зробив своє перше татуювання, коли йому було всього 16 років. Після того як він пішов з дому і зустрів в Монреалі художника Френка Льюїса , у нього з'явилося бачення про татуювання зомбі і шість років по тому він став Дівчиною-Зомбі. На перший погляд, його татуювання нагадують скелет, але при найближчому розгляді можна розгледіти розкладається тіло пронизане личинками.[4]

Енігма також іноді з'являється в ЗМІ і навіть знявся в «Секретних матеріалах» і з'явився на шоу «Пенн і Теллер» . Його шоу включає номер під назвою «Поцілунок Смерті», в ході якого він ставить собі в рот яблуко і відрізає його низ бензопилкою, підпалює цигарку партнера електроінструментом і навіть засовує собі голку в око.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Hill, J. Dee (2004). Freaks & fire : the underground reinvention of circus. Brooklyn, NY: Soft Skull Press. ISBN 1-932360-52-2. OCLC 55682078.
  2. Screenshot of Itunes Library - Archived Platform Itunes 2010. dx.doi.org. Архів оригіналу за 26 серпня 2021. Процитовано 6 грудня 2021.
  3. Most jigsaw-puzzle pieces tattooed on the body. Архів оригіналу за 7 грудня 2021. Процитовано 7 грудня 2021.
  4. Топ-10 неймовірно модифікованих людей. ua.waykun.com. Архів оригіналу за 6 грудня 2021. Процитовано 6 грудня 2021.

Посилання[ред. | ред. код]