Обговорення користувача:Jphwra

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Архіви

Долучайтеся до Європейської весни 2024

Вітаю! Вчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 31 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Як і минулого року, конкурс фокусується на країнах Ради Європи (окрім України: про власну країну традиційно у межах конкурсу не пишемо).

Активним учасникам і учасницям конкурсу у Вікіпедії минулого року варто звернути увагу на кілька оновлень в умовах. Вони спрямовані на те, щоб заохочувати якість внеску та поліпшення уже наявних статей:

  • Започатковувати у межах конкурсу можна статті лише на теми, визначені організаторами у конкурсних списках. На поліпшені статті це обмеження не поширюється; поліпшувати можна будь-які статті, які стосуються теми країн Ради Європи.
  • Запроваджено нову основну номінацію «Найцінніше покращення». У ній призами нагородимо до 5 людей, чиї індивідуальні поліпшення до наявних статей будуть визначені найціннішими для Вікіпедії за рішенням журі.
  • Знижено мінімальний бар’єр розміру для покращення статті: відтепер доповнення до статті повинно становити не менше 1000 байтів.

Як і минулого року, чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії, тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї. Рейтинг кожної країни та детальніші умови конкурсу можна переглянути на сторінці регламенту.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:18, 2 травня 2024 (UTC)Відповісти

Нагадування про голосування для обрання членів першого U4C

Ви можете знайти це повідомлення в перекладі іншими мовами на Мета-вікі. Будь ласка, допоможіть перекласти Вашою мовою

Шановний вікімедійцю!

Ви отримуєте це повідомлення, оскільки раніше брали участь у процесі створення УКП.

Це нагадування про те, що період голосування до Координаційного комітету Універсального кодексу поведінки (U4C) закінчується 9 травня 2024 року. Ознайомтеся з інформацією на сторінці голосування на Мета-вікі, щоб дізнатися більше про голосування та право голосу.

Координаційний комітет Універсального кодексу поведінки (U4C) — це глобальна група, покликана забезпечити справедливе і послідовне впровадження УКП. Членів спільноти було запрошено подавати свої заявки до U4C. Для отримання додаткової інформації та обов'язків U4C, будь ласка, перегляньте Хартію U4C.

Будь ласка, поділіться цим повідомленням з членами вашої спільноти, щоб вони також могли взяти участь.

Від імені Команди проєкту УКП,

RamzyM (WMF) 22:54, 2 травня 2024 (UTC)Відповісти