Ghoul Fools

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

«Ghoul Fools» (укр. Дурні Привиди/Корабель привидів) - епізод мультсеріалу Губка Боб Квадратні Штани , серія восьмого сезону . Перший показ був 21 жовтня 2011 у Сполучених Штатах Америки . В епізоді Губка Боб і Патрік знаходять плавучий будинок, занедбаний командою примарних піратів і спіймані у ворожнечі між ними і Летючим Голландцем. Гість Кріс Елліотт грав головну роль в епізоді як лорд Полтергейст. Також, це 19 спецвипуск.

Після релізу, епізод привернув в цілому 4.1 мільйона глядачів.

Серія Губки Боба
Ghoul Fools
Дурні Привиди (QTV)

Корабель Привидів (ПлюсПлюс)

Сезон: 8
Серія: 162
Сценарист: Люк Брукшир та Дерек Іверсен
Режисер: Вінсент Уоллер
Прем'єра: 21 жовтня 2011
Хронологія
← Попередня Наступна →
«Пан Крабс бере відпустку» «"Морський Супермен" - початок»

Список серій

Сюжет[ред. | ред. код]

Губка Боб і Патрік спостерігали за хмарами, поки вони не побачили покинутий плавучий будинок. Патрік хоче перевірити його і думає, що човен - фальшивка, але Губка Боб думає, що вона справжня. Потім вони зустрічають лорда полтергейсту, який співає пісеньку на прохання Патрика. Губка Боб запитує, чому Лорд Полтергейст відвідав Бікіні Ботте , і дізнається, що він тут, тому що зламана носова прокладка. Лорд Полтергейст забирає їх душі, але дає Губці Бобу дублон , щоб купити нову носову прокладку через 24 години. Губка Боб і Патрік біжать в Красті Краб, щоб сказати клієнтам про привидів. Клієнти тікають, і пан Крабс хоче знати, що за хаос. Губка Боб каже йому про лорда Полтергейст і як він вкрав їх душі, але дав їм дублон.

Містер Крабс бере дублон і забирає носову прокладку від автомобіля. З'являється Сенді з примарним обладнанням, стверджуючи, що вона шукала «молочних гремлінів» і хоче зловити деяких привидів. Ця п'ятірка повертаються до човна, де містер Крабс краде дублони і дає мішки Сквідвард і Патріку. З'являється Лорд Полтергейст, і Губка Боб дає йому носову прокладку. Лорд дає апельсинову газовану воду Губці Бобу і Патріку замість їх душ і засмоктує містера Крабса, Сквидварда і Патріка в безодню і показує їм їх найбільші страхи. По-перше, пан Крабс захотів сходити до вбиральні і знаходить туалетну кабінку, але щоб використовувати її, він повинен заплатити один дублон. Далі, Патрік хоче пончик і потім один балакучий з'являється, і Патрік дратує його. Він бажає пончик з іскорками, потім з шоколадом, потім бублик , потім купу млинців , не звертаючи уваги на факт, що він перехитрив свій найгірший кошмар. Він тоді просить Крабсбургер, і потім інший простий пончик , що дуже дратує пончика. Нарешті, Сквидвард стикається з гігантським Губкою Бобом, який змушує його кричати. Сенді засмоктує трійцю назад в її обладнання. Потім пан Крабс і лорд Полтергейст борються за дублони. Губка Боб ловить його і усвідомлює, що він належить Летючого Голландця. Летючий Голландець прибуває, щоб зажадати свої дублони. Лорд Полтергейст тікає, поки човен не ламається. Нарешті, Летючий Голландець перетворюється в торпеду , яка створює безодню. Епізод закінчується в Красті Краб, який знаходиться в безодні з новими робочими і клієнтами. Коли Губка Боб каже всім триматися за щось, він говорить гігантських демонічних Губці Бобу з безодні лорда полтергейсту перевертати ресторан. Він робить це, і потім його обличчя перетворюється в Летючого Голландця і він злобно сміється.

Оригінальне озвучення[ред. | ред. код]

  • Губка Боб, анчоуси, бізнесмен ― Том Кенні
  • Патрік Стар ―  Білл Фагербакк
  • Сквідвард -― Роджер Бампасс
  • Юджин Крабс, привид Чарлі ―  Кленсі Браун
  • Сенді -  Керолін Лоуренс
  • Лорд Полтергейст -  Кріс Елліотт
  • Скелет, балакучий пончик -  Ді Бредлі Бейкер
  • Летючий голландець, Губка Боб демон ― Брайан Дойл-Мюррей

Українське багатоголосе закадрове озвучення студії «СТБ»[ред. | ред. код]

Український дубляж студії «1+1»[ред. | ред. код]

Прем'єри у Світі[ред. | ред. код]

Країна Показ Назва перекладу
США 21 жовтня 2011 Ghoul Fools
Канада 26 жовтня 2012
Велика Британія та Ірландія Жовтень 2012
Філіппіни 11 січня 2014
Південна Азія 29 жовтня 2012
Польща 27 жовтня 2012 Trefne upiory
Німеччина Geisterdeppen
Південна Америка Fantasmas piratas
Іспанія
Греція 16 травня 2014 Τρέλες με Ψυχές
Албанія 9 вересня 2016 Marrëzi fantazmash
Росія 31 жовтня 2012 Глупые Призраки
Україна 1-2 листопада 2014 Дурні Привиди

Див. також[ред. | ред. код]

  1. Alexander Chmykhalov (15 квітня 2015), Как озвучивают Губку Боба / Як озвучують Губку Боба, процитовано 8 квітня 2019