Welcome to the Chum Bucket

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Серія Губки Боба
Welcome to the Chum Bucket
Ласкаво просимо до Помийного Відра
Сезон: 2
Серія: 14a
Сценарист: Уолт Дорн, Пол Тіббіт, Дуг Лоуренс
Режисер:
Прем'єра: 21 січня 2002
Хронологія
← Попередня Наступна →
«Гері приймає ванну» «Кривулька»

Список серій

Welcome to the Chum Bucket (укр. Ласкаво просимо до Помийного Відра) — чотирнадцята серія 2 сезону мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани». Вийшла 21 січня 2002 в США, 22 вересня 2010 на телеканалі «QTV», 6 березня 2018 на телеканалі «ПлюсПлюс», 29 березня 2018 на телеканалі ТЕТ.

Сюжет[ред. | ред. код]

Коли «Красті Краб» зачиняється, то Пан Крабс розповідає, що він щочетверга у вечері йде грати з Планктоном у карти й завжди виграє. На наступний день містер Крабс приходить в «Красті Крабс» зі сльозами, сказавши Бобу що він програв його. І тут приходить Планктон, щоб забрати Боба й забирає.

Коли вони прийшли в Помийне Відро, то Шелдон одразу же велів Бобу приготувати крабову петті. Й сказав, «Якщо ти не приготуєш крабову петті, то я пересаджу твій мозок у робота». Та Боб сумує за «Красті Крабсом» й не може працювати. Шелдон вже хотів пересадити мізки, та Карен йому сказала «Будь ввічливим з ним, і Боб зможе приготувати крабову петті». Спочатку Шелдон зробив кухню схожу на ту, яка в «Красті Крабсі». Та згодом всі прохання Губки Боба стали егоїстичними настільки, що пересадив мозок у робота. Та це не допомогло. І Шелдону прийшлася повернути Боба до «Красті Крабсу». Наприкінці серії, Боб ледь не відмовився від замовлення, яке йому сказав зробити Містер Крабс.

Персонажі і озвучка[ред. | ред. код]

Персонаж Актор в оргіналі Актор у закадровому озвучені «QTV» Актор у дубляжі студії «1+1»
Губка Боб Том Кенні Олександр Чмихалов Павло Скороходько
Пан Крабс Кленсі Браун Ярослав Чорненький Анатолій Зіновенко
Планктон Дуг Лоуренс Андрій Альохін
Карен Джил Теллі Ганна Левченко Катерина Буцька
Сквідвард Роджер Бампас Ярослав Чорненький Андрій Альохін