Іслямова Ельзара Рустемівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Іслямова Ельзара)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Іслямова Ельзара Рустемівна
Народилася 1979(1979)
Чирчик
Громадянство Україна Україна
Національність кримська татарка
Alma mater Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (2000)
Науковий ступінь кандидат економічних наук (2005)
Заклад ТНУ і Кримський федеральний університет імені Володимира Вернадськогоd
Брати, сестри Ленур Іслямов

Ельза́ра Ісля́мова (крим. Elzara İslâmova)  — російська та українська журналістка кримськотатарського походження. Сестра російського та українського бізнесмена й власника телеканалу ATR Ленура Іслямова.[1]

Народилася 17 січня 1979 року. Ельзара Рустемівна Іслямова (кр. Тат. Elzara Islamova) - журналістка, cпівзасновник та генеральний директор «Qaradeniz production». До 2014 року була генеральним директором каналу ATR, з 2015 року - генеральна директорка кінокомпанії з виробництва кіно та телесеріалів «Qara deñiz Production». (Україна, м. Сімферополь).

Життєпис[ред. | ред. код]

2000 року закінчила Київський Національний Економічний Університет за спеціальністю «Фінанси та кредит».

2000-2003 р.р. – навчання у аспірантурі Таврійського Національного Університету ім. В.І. Вернадського.

У 2005 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидат економічних наук у Таврійському Національному Університеті ім. В.І. Вернадського.

2007-2009 рр. навчання у Державній освітній установі вищої професійної освіти Академії народного господарства РФ за спеціальністю «Управління вартістю компанії», здобула кваліфікацію «Майстер ділового адміністрування (MBA)». У

2012 р. надано вчене звання доцент кафедри менеджменту та маркетингу ТНУ ім. В.І. Вернадського (Сімферополь). 2012-2014 рр. навчання у докторантурі Таврійського Національного Університету ім. В.І. Вернадського. З 2005 по 2020 роки. – вела викладацьку діяльність у Таврійському Національному Університеті ім. В.І. Вернадського. Трудова діяльність розпочалася з 2000 року у ЗАТ «Механізація будівництва» на посаді бухгалтера. З 2011 до 2015 р.р. – генеральний директор медіа-холдингу «ATR», куди входили перший кримськотатарський телеканал «ATR», кримськотатарський дитячий телеканал «Lale», кримськотатарське радіо «Meydan», радіо «Lider» та Інтернет-портал новин «15 хвилин».

З квітня 2015 року і до теперішнього часу – генеральний директор продакшн-студії «QARADENIZ PRODUCTION».

Обшуки російської влади у 2015 році[ред. | ред. код]

У грудні 2015 року російські силовики проводили обшук у Ельзари Іслямової, сестри власника телеканалу ATR Ленура Іслямова.[1].

Примітки[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]